Bivši vas hoče nazaj ....
Bi šli nazaj v zvezo?
Skupaj sva bila 2 leti, šla narazen, ker je varala, obdržala sva stike, sexala in kdaj skupaj kam šla, 2 meseca nazaj pa mi je bilo dovolj tega sranja in sem prekinil znjo dokončno, ker sem zvedel, da je seksala še s tistim s katerm me je prevarala na začetku, čeprav je govorila da nimata ničveč. Zdaj pa kar naenkrat pravi da bi šla rada zmano v zvezo, da me ima preveč rada in da je njega pustila in prekinla stike. Pravi da se bo/se je spremenila in da nebo več tega počela, bi šli nazaj v zvezo ali bi pustili vse za seboj in začeli na novo z drugo punco?
Skupaj sva bila 2 leti, šla narazen, ker je varala, obdržala sva stike, sexala in kdaj skupaj kam šla, 2 meseca nazaj pa mi je bilo dovolj tega sranja in sem prekinil znjo dokončno, ker sem zvedel, da je seksala še s tistim s katerm me je prevarala na začetku, čeprav je govorila da nimata ničveč. Zdaj pa kar naenkrat pravi da bi šla rada zmano v zvezo, da me ima preveč rada in da je njega pustila in prekinla stike. Pravi da se bo/se je spremenila in da nebo več tega počela, bi šli nazaj v zvezo ali bi pustili vse za seboj in začeli na novo z drugo punco?
- babygirly*
- Komunikatorka
babygirly* napisal/-a:Pusti hudiča babjega lažnivega, če je to storila enkrat, dvakrat, bo to storila ponovno.

drugače ma babygirly čisto prav, saj ti je že dokazala koliko si vreden v njenih očeh, zaslužiš si boljšo, pa tut dobiš jo lahko. tko da glavo gor, pa v nove zmage!
Our passion is our strength <3
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Ne se tolažit, pa si lagat da je bolj.
Še enkrat preber, kar si zgoraj napisal.
Varala te je, sta šla narazen, sta se fukarla - zraven se je pa še z prejšnim.
Prekin kontakte, jo o*jebi, se pomakni naprej v lajfu.
Pa pojdi se testirat za spolno prenosljive bolezni.
Še enkrat preber, kar si zgoraj napisal.
Varala te je, sta šla narazen, sta se fukarla - zraven se je pa še z prejšnim.
Prekin kontakte, jo o*jebi, se pomakni naprej v lajfu.
Pa pojdi se testirat za spolno prenosljive bolezni.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- babygirly*
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Če se ti zdi vredno riskirat še enkrat bit razočaran od iste osebe - well, probaj, sicer ne boš nikol zares vedel, če se je res spremenila/pripravljena spremenit.bull napisal/-a:tud mene mot to, ker je takat prevarala pa se lagala, sam navem zkva jo morm po vsem tem še zmer rad met.. pa se sprašujem, sj mogoče se je pa samo zgonila in je vidla da je pr men še zmeri bolš
Se pa načeloma strinjam z večinskim mnenjem, da rajši ne..
-
- Cosmopsiho
zakaj folk sprašuje tako logična vprašnja po forumu? ok ajdi štekam, recimo, da res ne vejo kaj bi. ampak me pa dvigne, ko začnejo TAKOJ v naslednjem postu iskat "pozitivne" stvari varanja. npr. "saj se je zdaj zgonila." pa wtf. kje je zdaj oni, ki bi spreminjal svet tako, da bi se vsi po vrsti varali. ta je menda prijatelj njegove punce.
in- vem, da je prepozno, ampak- sirovka se je samo šalila.
in- vem, da je prepozno, ampak- sirovka se je samo šalila.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
bull napisal/-a:tud mene mot to, ker je takat prevarala pa se lagala, sam navem zkva jo morm po vsem tem še zmer rad met.. pa se sprašujem, sj mogoče se je pa samo zgonila in je vidla da je pr men še zmeri bolš
daj prosim imej malo samospoštovanja no! a misliš, da bi še kdaj lahko zaupal?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj