čuftika napisal/-a:Mlajše so neizkušene, pripravljene mogoče res poiskusiti vsega in svašta, ker so mlade, naivne, ne vejo kaj lahko dobijo od zveze in so ponavadi zadovoljne z drobtinami.
Starješje niso ozkogledne, ampak že formirane osebe po karatkerju, ki vejo da nekega bebca ne bodo prenašale, ki vedo kaj si želijo v življenju, kot tudi v zvezi.
In še za konec, kdo si ti da lahko sodiš kašne so mlajše in starejše, ker na koncu koncev kdo pa pravi da si ti idealen partner za njih? Če nisi takšen kot si one želijo, potem bo po vsej verjetno zevza propadla, če imajo punce le malo pametu v glavi (ponavadi punce 20+).
Prvi del se strinjam, ne sicer v celoti in ne dobesedno pa dobro.
Drugi del pa; govorim iz lastnih izkušenj in nikakor ne mečem vseh v en koš. Glede ozkoglednosti - v moji domači okolici nasploh ogromen problem starejših generacij (pri mladini pa je tega manj, kar se mi zdi dobro), v kakšni Ljubljani recimo pa to le redko opazim.
Imam vso pravico sodit kakšne so mlajše in kakšne starejše, ne?.. Pri vseh najdem pluse in minuse. Da sem pa sam idealen partner za njih pa dvomim, kako naj vem, obdelam vse generacije?

Zanimivo se mi zdi kar si napisala na koncu v oklepaju "(ponavadi punce 20+)", saj se strinjam, vendar s povdarkom na besedi PONAVADI. Leta niso fiksen pokazatelj zrelosti, pač pa zelo nepravilen, nekateri mentalno odrastejo prej, drugi kasneje tudi vizualno je tako.. Iz istega razloga se mi zdi recimo tudi naš šolski sistem slabo naravnan, pogosto najbolj sposobne zavira in nesposobne po kolenih tišči naprej. (spet malo mimo, problem pa je isti -> "določitev" osebne zrelosti ter sposobnosti glede na leta)
http://vigrx-slovenija.si/