Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a imfit »

čuftika napisal/-a:Mlajše so neizkušene, pripravljene mogoče res poiskusiti vsega in svašta, ker so mlade, naivne, ne vejo kaj lahko dobijo od zveze in so ponavadi zadovoljne z drobtinami.
Starješje niso ozkogledne, ampak že formirane osebe po karatkerju, ki vejo da nekega bebca ne bodo prenašale, ki vedo kaj si želijo v življenju, kot tudi v zvezi.
In še za konec, kdo si ti da lahko sodiš kašne so mlajše in starejše, ker na koncu koncev kdo pa pravi da si ti idealen partner za njih? Če nisi takšen kot si one želijo, potem bo po vsej verjetno zevza propadla, če imajo punce le malo pametu v glavi (ponavadi punce 20+).

Prvi del se strinjam, ne sicer v celoti in ne dobesedno pa dobro.
Drugi del pa; govorim iz lastnih izkušenj in nikakor ne mečem vseh v en koš. Glede ozkoglednosti - v moji domači okolici nasploh ogromen problem starejših generacij (pri mladini pa je tega manj, kar se mi zdi dobro), v kakšni Ljubljani recimo pa to le redko opazim.
Imam vso pravico sodit kakšne so mlajše in kakšne starejše, ne?.. Pri vseh najdem pluse in minuse. Da sem pa sam idealen partner za njih pa dvomim, kako naj vem, obdelam vse generacije? :D
Zanimivo se mi zdi kar si napisala na koncu v oklepaju "(ponavadi punce 20+)", saj se strinjam, vendar s povdarkom na besedi PONAVADI. Leta niso fiksen pokazatelj zrelosti, pač pa zelo nepravilen, nekateri mentalno odrastejo prej, drugi kasneje tudi vizualno je tako.. Iz istega razloga se mi zdi recimo tudi naš šolski sistem slabo naravnan, pogosto najbolj sposobne zavira in nesposobne po kolenih tišči naprej. (spet malo mimo, problem pa je isti -> "določitev" osebne zrelosti ter sposobnosti glede na leta)
http://vigrx-slovenija.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

s0nckic4 napisal/-a:akvamarin, res je, moške privlačijo lepa dekleta. s tem ni nič narobe. govorit pa, da dekle pri 17 lepše zgleda kot pri 23 je mimo. faktor staranja v tako majhni razliki še ni tako izrazit. in če 30 letnika privlači našemljen otroški obraz 14letnice, potem menim, da je sam mentalno ostal v najstniškem obdobju (pustimo ob strani dekleta, ki zaradi takšnih in drugačnih izkušenj prej odrastejo in dozorijo)

Biolosko staranje, kronoloska starost in mentalna starost je malo delikatna tema. Jaz sem napisala, da ce je oseba kronoloski mlajsa, obstaja vecja verjetnost, da zgleda tudi lepse, kar pa seveda ni nujno.
To sem napisala ker vsako novo leto zivljenja prinese tudi dodatno obremenitev za organizem(v smisllu zategnjenosti koze, vitalnosti telesa, nabiranje mascevja itn)
Ampak lahko tudi 23 letna zgleda velik lepse kot 17 letno punco, ker zivi zdravo zivljenje, se pravi redno vadi in se zdravo prehranuje. Se pravi biolosko staranje je tukaj kljucno.
Ce bi 17 letna punca imela celulita, zvisano telesno tezo, zvisan index telesne mascobe, uniceno kozo zaradi slabe kozmetike, zagorele lasje zaradi barve, potem je bioloski starejsa kot 23 letno punco, ki nima nic od zgoraj nastetega.

Zaradi tega sem rekla, da moski predvsem trznejo na lep izgled.

In ja starostni faktor, v smislu bioloskega staranja, zna bit tudi zelo izrazit med 17 in 23 letno punco, ceprav kronoloski je manjsa razlika.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

imfit napisal/-a:
Točno to me moti, gre nek foter ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. Gre njegov 14-letni sin naslednji vikend ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. umes ga zaloti foter, mu eno primaže, mu da haus-aresta 5 vikendov in vzame računalnik.. Vse to zaradi let?

Sej ne mores verjet.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

imfit napisal/-a:Se mi zdi tudi pristop "nesmeš kadit, premlad si!", "pri 14tih že piješ?!" itn. malo zgrešena varianta za vzgojo.. a to je že druga tema.

Svašta kaj vse tu gor prebereš. :eek: Pa kaj pr pi*di materni ma 14 letn mulc za kadit pa pit alkohol pa to? 14 letna mularija ima za bit doma ob 9h zvečer ob 10h pa v posli!
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^^^mah to je problem, cele generacije, mam dva taka doma. Mislijo da vse vejo, mislijo kok so cool k so pijani vsak vikend, vsak dan pa škatlco cigaret :mad:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka

McLarnovc napisal/-a:
imfit napisal/-a:Se mi zdi tudi pristop "nesmeš kadit, premlad si!", "pri 14tih že piješ?!" itn. malo zgrešena varianta za vzgojo.. a to je že druga tema.

Svašta kaj vse tu gor prebereš. :eek: Pa kaj pr pi*di materni ma 14 letn mulc za kadit pa pit alkohol pa to? 14 letna mularija ima za bit doma ob 9h zvečer ob 10h pa v posli!

Ma valda ne odobravam da ti takšna mularija kadi, pije pa še marsikaj joj :D Pravim le da se mi zdi pristop "totalne prepovedi" nekako neprimeren ker dobijo pri tem še priobčutek da so nezreli in da bi se dokazali le še bolj posegajo po cigaretih itn. ni res? Morda sem se malo slabo izrazil..
Večina mularija ima takšno vzgojo, da jim starši grozijo s sankcijami če bodo posegli po alkoholu.. pa večina teh pije. Po mojem mnenju jih je treba primerno seznanit in jim tega ne predstavlajt kot nekakšne tabu teme in glavni razlog da to ni zanje jim ne smemo predstaviti leta, pač pa škodljivost recimo..

Sicer pa nevem, vi niste občasno kaj preveč popili tudi pri 14tih? Jaz sem, pa me ni nič manj, če bi se vrnil nazaj bi ravnal enako.. Kljub temu pa za današnjo mladino tega ne odobravam najbol.
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka

Mahagonij napisal/-a:
imfit napisal/-a:
Točno to me moti, gre nek foter ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. Gre njegov 14-letni sin naslednji vikend ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. umes ga zaloti foter, mu eno primaže, mu da haus-aresta 5 vikendov in vzame računalnik.. Vse to zaradi let?

Sej ne mores verjet.

Razloži. Foter je malemu za vzgled, zato je sin zgrešeno mislil, da bo vse ok ali kaj drugega, morda celo da bo oče ponosen nanj ker je zdaj že on "odrasel".. V tem primeru bi moral dat foter sebi haus-arest in si pobrati računalnik, pri malemu pa najverjetneje do tega ne bi prišlo.
Vsaj pri meni recimo je bila največja obira da v otroštvu nisem kadil to, da starši niso in sem se nekako zgledoval.. Ostali se niste zgledovali po starših?
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lemurka »

Hej punce :), kaj pa obrnjeno vprašanje iz naslova. Zakaj vas privlačijo starejši moški? In koliko starejši morjo bit, da jih smatrate za starejše?

Jaz nekomu, ki je prbl. 10+nekaj let starejši ne bi rekla star. Pri dosti starejših mi je pa všeč, kako normalno se da pogovarjat z njimi. (mogoče zato, ker pričakujem, da me bojo zignoriral heh). Ne bi šla pa dlje od pogovora. Če kdo pokaže take nagibe...samo bežim
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ne maram preveč starejših moških, nekje do +3 je najbolje (kar ne pomeni, da bi nekoga zavrnila samo zaradi let).
razlogi: prevsem pokroviteljski odnos. moti me pa tudi ne jemanje resno.
in nisem še srečala starejšega moškega (+10 let), ki se do mene ne bi obnašal vsaj na en ali drug način. zato imam raje fante svoje starosti (do +3), kjer takega odnosa ni zaslediti. večinoma sma tudi podobno izkušena in 'pametna' in potem skupaj odkrivava svet dalje :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Moj fant je 1 leto starejši od mene, prejšni je bil dve. Kljub temu, da sem imela partnerje podobne starosti, so me že od nekdaj privlačili starejši tipi od mene. Mi je lahko privlačen 10-20 let starejši (redko 30), čeprav pomoje ne bi mogla biti v resni zvezi (poroka, otroci) s moškim, ki je več kot 10-15 let starejši od mene.
A goal without a plan is just a wish.
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klaryca »

mene pa starejši tipi sploh ne privlačijo, in ne vem zakaj to vsi posplošujete. zakaj bi moški imeli mlajše, ženske pa ne.. mene ne moti, če je fant leto, dve mlajši od mene, ali pa če bi bil še več. in ja raje bi imela 5 let mlajšega kot 5 let starejšega. ženske ko smo starejše veliko bolje zgledamo na splošno kot moški, bolj se urejamo, skrbimo zase, telovadba, kozmetika, frizer itd. in že tko zgledamo ponavadi mlajše od svojih moških. zakaj bi imela starega dedca, če imam lahko mladega in lepega fanta.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

klaryca napisal/-a:. ženske ko smo starejše veliko bolje zgledamo na splošno kot moški

Ne drži.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sirova štručka napisal/-a:Js mislim, da starejši bolj zna z žensko kot mlajši in me to tud bolj privlači kot bit "učiteljica" nekomu.

Starejši zna bolj z žensko, ker je že delal napake.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori