trmasta napisal/-a:Ja, saj sem jaz tudi na to možnost pomislila, ampak so mi potem njene fotografije in komentarji povedali vse.
Mogoce so stare fotografije? Moja prijateljica ima priljepleno fotografije z bivsim, ki za zivo glavo jih nace dat dol, pa ima novega fanta, in samo rece, da so to njeni spomini in da jih ne bo dala nikakor dol.
jullia_ napisal/-a:Torej si jo našla prek njegovih kolegov, ki očitno tudi tebe poznajo in te imajo na FB?
On nima FB-ja, sem ravno prej napisala vedla sem njeno ime in jo potem izbrskala v pol ure.
Ja, on ga nima, sem razumela.
Ampak, kako pa najdeš žensko samo po imenu? Vsaj njene kolege moraš poznat, da lahko narediš selekcijo med vsemi Špelami iz Gornje Radgone.
In pri eni Špeli nimaš dostopa do profila, pri eni maš in ne vidiš nič pametnega. Potem pa pri tretji... Bingo! Imela sem srečo, da je vse tak lepo vsem vidno
Ok, ponavljam vprašanje, ker me res zanima:
Odločila si se, da ji poveš. Kako boš to speljala? Glede na to, da se osebno ne poznata? Preko telefona? Preko FB? Al jo misliš pred vrati enkrat počakat?
_patchouli_ napisal/-a:Ok, ponavljam vprašanje, ker me res zanima: Odločila si se, da ji poveš. Kako boš to speljala? Glede na to, da se osebno ne poznata? Preko telefona? Preko FB? Al jo misliš pred vrati enkrat počakat?
vrtavka napisal/-a: Pa babe, kaj je z vami? A če bi imela pa razčiščeno, da sta samo FF, je pa vredu, če ma punco? Ne, ni to samo njegova stvar. Pošteno je, da ona zve. Kakšen odnos imate do varanja ej...me zanima, če je kaka med vami takšna, ki jo je tip 2 leti varal in ni vedela za to, dokler se ni gospodič odločil, da bi jo morda seznanil z resnico.
V laži je pa zlo fajn živet, no.
Se strinjam, mislim punce, kaj vam je? A Vam bi blo fajn če bi vas tip varal pa ne bi vesele (hipotetično). Recimo da bi tako dobro skrival, da ne živita skupaj... Naj pove njegovi, če to želi in če se ji to zdi fer, meni se vsekakor zdi. Punca ima pravico vedet s kakim prascem je v zvezi! Me prav zanima kake zveze mate to ve in kak odnos do varanja, ko zagovarjate molčanje, ker je bolj da kaj ne veš ker te to ne boli. Skratka, mnenja od male in od akvarin so mi čist mimo.
z obema postoma se strinjam 100%
Res ne razumem kako bi nekatere od vas raje živele v laži, kot pa da vidite, da vam neznana ženska (z dobrimi nameni!) powe da vas tip vara in vam tako prišpara čas (mesece, leta, desetletje...), ki bi jih lahko še z njim preživele v laži, da je vse v najlepšem redu in da vam je zvest. Če pač ne verjamete "lubici", postaneš lahko saj malo bolj pozorna, pazljiva. Jaz bi bila takim ženskam hvaležna - seveda če ima dokaze, ne da so jo samo besede, ker verjamem da je naša ljubezen do naših fantov tako močna da si marsikdaj prekrivamo oči... Nobenmu tipu pa ne morš zaupat slepo kot kura no.
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
trmasta napisal/-a:Sprijazni se s tem, da ene smo poštene, ker če bi vedela, ne bi bila z njim, kar je tudi on vedel in mi zato verjetno prikril
No, in zdej veš, tako bi se mi zdej zdelo najbolj pošteno tipa nahrulit, ker ti je lagal tolk časa in ga potem odstranit iz svojega življenja. Kaj ima pa on s svojo punco ni tvoj problem.
..je pa tud men prišlo na misel, da si je al punco izmisli (zakaj pa ne? ) al da je trmasta najdla napačno žensko (takšno soočenje bi pa hotela vidt ).
*mala* napisal/-a:Js pa ne verjamem, da njegova punca ne ve. Ali imata tako fucked up razmerje, ali pa si laže, da se nič ne dogaja. Kako lahko skrivaš, da se z nekom vsak dan pogovarjaš po več ur?
Evo tko tudi jaz mislim. Se mi zdi skoraj nemogoče take stvari tako dolgo prekrivat. Tako, da mislim, da njegova punca ve ali pa si res ornk zakriva oči pred resnico.
Točno tako je. In zato med drugim js ne bom igrala nobene svetnice in neko x žensko, za katero me sploh ne briga, "reševala". Kr sama naj se pobriga za svojega tipa in oceni zvezo, v kateri je.