Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?
-
- Cosmopsiho
^^saj to je to, da dve leti je kar dolgo obdobje...Trmasta pravi, da sta se slisala vsak dan, dobivala enkrat na teden...teoreticno, obstaja verjetnost, da tip goji custev do obeh punc, pac od eno punco dobija ene stvari, od drugo druge stvari, in dobi celoto. Ce bi ji povedal, da ima punco, bi jo zgubil.
Seveda, njegovo pocetje ni opravicljivo. Trmasta, mene tudi zanima kako si zvedla, da ima punco? A si prepricana, da so to resnicne informacije?
Seveda, njegovo pocetje ni opravicljivo. Trmasta, mene tudi zanima kako si zvedla, da ima punco? A si prepricana, da so to resnicne informacije?
*mala* napisal/-a:Js pa ne verjamem, da njegova punca ne ve. Ali imata tako fucked up razmerje, ali pa si laže, da se nič ne dogaja. Kako lahko skrivaš, da se z nekom vsak dan pogovarjaš po več ur?
Evo tko tudi jaz mislim. Se mi zdi skoraj nemogoče take stvari tako dolgo prekrivat. Tako, da mislim, da njegova punca ve ali pa si res ornk zakriva oči pred resnico.
trmasta napisal/-a:Internet danes dela čudeže, če veš od "bivše" vsaj ime. Brez priimka.![]()
In verjetno je res tako kot praviš, pri njej dobi nekaj, pri meni drugo.
Sj čudn da nisi že prej, če ma fb bi sigurn mogle bit kšne skupne slike al neki.
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop 

Točno to. Moj fant mene ne bi mogel 2 leti skrivat, ker mu ves čas nekaj težim po FB in vsak večer mi mora poslat sms pred spanjem
Pa tudi on bi meni malo težko pojasnil, kam hodi vsak teden in zakaj vsakodnevno nekoga kliče.
Sicer pa, poznam par primerov takšnih dolgoletnih varanj dovolj dobro, da vem, da je žena čisto v vseh primerih vedela.

Pa tudi on bi meni malo težko pojasnil, kam hodi vsak teden in zakaj vsakodnevno nekoga kliče.
Sicer pa, poznam par primerov takšnih dolgoletnih varanj dovolj dobro, da vem, da je žena čisto v vseh primerih vedela.

Očitno je tip velik manipulator, pa s svojo ni skos skupaj, ko si privošči večurne klice in obiske 1X na teden na drug konec SLO.
Moj je skos pri meni (če je fraj), tko da bi se težko dobival še s kako drugo, razen v službenem času

Sem pa še zmer ne glede na to al njegova že ve za varanje al ne, da se ji lepo pove, Potem se bo že ona odločila al bo verjela al ne. Če bi mi neka xy punca, začela govorit da naj bi moj spal z njo, bi situacijo vsekakor raziskala, ker je ponavadi tak da kje je dim, je tudi ogenj.
Se strinjam s čuftiko glede zadnjega odstavka.
Prevaro se da očitno čist dobro skriti... enkrat sem bla na enem forumu, kjer se nahajajo večinoma 30,40,50 letniki in sem brala glede varanj. Tam so pisali, da so jih partnerji tudi po osem let varali OSEM!! in da niso prej odkrili, da so zdaj pač čist na tleh.... tako da se da očitno dobro zakrivat, če se hoče.
Tako, da js sm še zmer mnenja, da se ji pove, pol je pa njena stvar al bo verjela al pa ne- to je čisto njena stvar.
Pa se ne gre tle zato, da se al tipa al pa punco zajebe, ampak zato da zve s kakm prascem ima opravka, da s loh reva boga pol najde enga k jo bo mel rad in jo spoštoval, ne pa se fukaril okoli z raznimi ostalimii! To je tle point!
Nenazadnje, pa tud bi sama hotla vedet, ne pa da se mi stolet prikriva in žvim v nekem kvazi super razmerju... hell no!
Zato še enkrat povem, punce NKOL ne smete zaupat stoposto tipu, ker če boste preveč naivne in kakšni morebitni "neznanki" ne boste verjele, brez da bi se vsaj malo pogovorile z njo, da vam kaj konkretnega pove, se loh nardi da boste varane dolga leta. Če ne zdej, pa mogoče kdaj ko bomo 30, 40....
Sej ta punca mogoče tud žvi v prepričanju da je njem pikec mikec čist en priden fant...nikol se ne ve, katera bo naslednja na njenem mestu.
Js pač nobenem ne zaupam čist in se strinjam tam kjer je dim zna biti ogenj.pri prevarah pa sploh.
Prevaro se da očitno čist dobro skriti... enkrat sem bla na enem forumu, kjer se nahajajo večinoma 30,40,50 letniki in sem brala glede varanj. Tam so pisali, da so jih partnerji tudi po osem let varali OSEM!! in da niso prej odkrili, da so zdaj pač čist na tleh.... tako da se da očitno dobro zakrivat, če se hoče.
Tako, da js sm še zmer mnenja, da se ji pove, pol je pa njena stvar al bo verjela al pa ne- to je čisto njena stvar.
Pa se ne gre tle zato, da se al tipa al pa punco zajebe, ampak zato da zve s kakm prascem ima opravka, da s loh reva boga pol najde enga k jo bo mel rad in jo spoštoval, ne pa se fukaril okoli z raznimi ostalimii! To je tle point!
Nenazadnje, pa tud bi sama hotla vedet, ne pa da se mi stolet prikriva in žvim v nekem kvazi super razmerju... hell no!
Zato še enkrat povem, punce NKOL ne smete zaupat stoposto tipu, ker če boste preveč naivne in kakšni morebitni "neznanki" ne boste verjele, brez da bi se vsaj malo pogovorile z njo, da vam kaj konkretnega pove, se loh nardi da boste varane dolga leta. Če ne zdej, pa mogoče kdaj ko bomo 30, 40....
Sej ta punca mogoče tud žvi v prepričanju da je njem pikec mikec čist en priden fant...nikol se ne ve, katera bo naslednja na njenem mestu.
Js pač nobenem ne zaupam čist in se strinjam tam kjer je dim zna biti ogenj.pri prevarah pa sploh.
Ja, prevaro se že da skrit. Dve prevari pa malo težje. V primeru, da ljubica ve, kaj se dogaja, je z določenimi preventivnimi ukrepi precej enostavno furat oboje. Dve ženski zavajat dve leti in da nobena nič ne posumi, se mi zdi pa res precej nemogoče.
Čisto konkretno - midva s fantom sva bila poleti 3 tedne na potovanju. Povsem možno je, da je njega vmes doma čakala neka druga bejba, ki ji je povedal, da se ji zdaj nekaj časa ne bo javil, ker gre s punco na dopust. Kako bi pa ženski pojasnil, zakaj ga 3 tedne ne bo, če ne bi vedela zame? Kako bi razložil slike s potovanja na FB?
Čisto konkretno - midva s fantom sva bila poleti 3 tedne na potovanju. Povsem možno je, da je njega vmes doma čakala neka druga bejba, ki ji je povedal, da se ji zdaj nekaj časa ne bo javil, ker gre s punco na dopust. Kako bi pa ženski pojasnil, zakaj ga 3 tedne ne bo, če ne bi vedela zame? Kako bi razložil slike s potovanja na FB?
eni to prekleto dobro znajo. In to ne velja samo za tipe.
Lahko reče da gre na službeno potovanje, lahko reče da gre s kolegi, karkoli si lahko zmisli. Da ima to potovanje v načrtu že preden je njo spoznal tko da gresta s kolegom sama al neki takšnega sej ne vem..zmisliš si lahko takoj. Bi pa že od začetka igral na to karto, da ni takšen človek, ki bi hotel lepiti svoje slike s potovanja po fb.
Lahko reče da gre na službeno potovanje, lahko reče da gre s kolegi, karkoli si lahko zmisli. Da ima to potovanje v načrtu že preden je njo spoznal tko da gresta s kolegom sama al neki takšnega sej ne vem..zmisliš si lahko takoj. Bi pa že od začetka igral na to karto, da ni takšen človek, ki bi hotel lepiti svoje slike s potovanja po fb.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Ne razumem, kako fant razloži punci, da ima vedno drug klic, ko ga kliče (če se res pogovarjata par ur na dan), kako razloži, da vsakih 15 min dobi sms in mu veselo odpiše? Sej, kolk služb pa ima poslovna potovanja, da bi bil vsem to izgovor? (pa še tu, bi z veseljem izkoristla možnost, da grem zdraven, če se da- pa ne zarad kontrole, ampak da se gre
)
Shivers*- ene pač zaupamo fantu bolj kot vsem ostalim. In ne, nebi verjela eni neznanki. Ni šans. Če bi fant verjel vsem, ki imajo kaj "lepega" za povedat o men, nebi bil več z mano. Ene se ne zavedate, kako zlobni znajo bit eni
In js verjamem, da sem si našla fanta, ki me nebi prevaral.
Če pa me, pričakujem od njega da mi to pove in ne njegova ljubica.
Če bom zaradi tega najeba*a, se bom s tem obremenjevala takrat.

Shivers*- ene pač zaupamo fantu bolj kot vsem ostalim. In ne, nebi verjela eni neznanki. Ni šans. Če bi fant verjel vsem, ki imajo kaj "lepega" za povedat o men, nebi bil več z mano. Ene se ne zavedate, kako zlobni znajo bit eni

Če pa me, pričakujem od njega da mi to pove in ne njegova ljubica.
Če bom zaradi tega najeba*a, se bom s tem obremenjevala takrat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
to bi bilo dobro slišati od tistega, ki mo to res uspeva
Ker, mi se lahko tle še en mesec sprašuejmo kako je to pa tisto mogoče, tistemu, ki vara je pa to mala malica.
Pika na i je pa to, da si dobi punci, ki sta tok zaljubljeni da takšne stvari sploh opazita ne.
Pa tud velikokrat se zgodi ravno takšnim, ki si mislijo, kako dobro poznajo svojega fanta, kako imajo takšne stvari ( telefon, šiht, fb..) preštudirane in da se jim nikakor ne bi moglo to zgoditi.

Pika na i je pa to, da si dobi punci, ki sta tok zaljubljeni da takšne stvari sploh opazita ne.
Pa tud velikokrat se zgodi ravno takšnim, ki si mislijo, kako dobro poznajo svojega fanta, kako imajo takšne stvari ( telefon, šiht, fb..) preštudirane in da se jim nikakor ne bi moglo to zgoditi.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.