Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trmasta »

Akvamarin napisal/-a:
čuftika napisal/-a:
vrtavka napisal/-a:Me prav zanima kake zveze mate to ve in kak odnos do varanja, ko zagovarjate molčanje, ker je bolj da kaj ne veš ker te to ne boli. Skratka, mnenja od male in od akvarin so mi čist mimo.

Ne molcanje ne zagovarjam, tip je manipulator, samo menim, da ona ni tista, ki mora to povedati, ona se mora odkrito pogovoriti s tipom in se umakniti stran.

In misliš, da ji bo tip povedal? Verjetno bi priredil in verjetno bom jaz res izpadla tista, ki ga je zalezovala on pa se mi ni mogel upreti, ker sem ga prebičala, da je negiben obležal na tleh in sem ga potem lahko veselo posexala. In povrh vsega še se me ne more otresti, ker mu vsaki dan pišem pa mi on sploh ne odgovori. Jaz pa ne popustim in ne popustim. Ja, moškim se zna jezik tudi prekleto dobro vrteti, ko jim teče voda v grlo ;)
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtavka »

Akvamarin napisal/-a:
vrtavka napisal/-a:trmasta, ne pusti se zmest ženskam na tem forumu :D

Pa babe, kaj je z vami? A če bi imela pa razčiščeno, da sta samo FF, je pa vredu, če ma punco? Ne, ni to samo njegova stvar. Pošteno je, da ona zve. Kakšen odnos imate do varanja ej...me zanima, če je kaka med vami takšna, ki jo je tip 2 leti varal in ni vedela za to, dokler se ni gospodič odločil, da bi jo morda seznanil z resnico.

V laži je pa zlo fajn živet, no.

Ne, ni v redu, da tip ima punco! Vprasanje je, ali FF tista, ki bi morala povedati punci resnico, da je njen tip prevaral?

Vrtavka jaz sem zelo strog nasprotnik FF, varanja in vse gluposti zraven. Nikoli nisem imela FF, niti pa imam namena imet FF, ravno zaradi komplikacij, ki nastanejo zraven.
Zakaj ene punce se grejo FF? Za potem, da jamrajo in se pritozujejo, ker tip je dobil ali ima punco? Pa potem, da grejo tezit punci in kao, da raskrijejo resnico? Lepo prosim, to je sam narejeno iz ljubosumja! A eni od FF pricakujejo maksimalna iskrenost, al kaj? To je nesmisleno pricakovat.
Jaz tukaj recem, da so punce same krive ker se zapletejo v taksnih odnosih! Ko pades v FF odnos, prvo kar moras pomisliti, je da ali je tip zaljubljen v drugo, ali je vezan, ali na splosno neresen, ali mu ni tolk do tebe, da bi se vezal s tabo. Jaz bezim stran od takih tipih, ker vnaprej vem, da se lahko zgodi, da sem prizadeta in da lahko pricakujem vse.
Ne pa tukaj, da se slepis 2 leti in pricakujes nekaj, pa potem na koncu gres tezit njegovi punci, kako je tip idiot.
Punca mora resiti problem s tipom, ne z njegovo punco!!

Naj ti še jaz šeenkrat povem :D

Tip ji je LAGAL, da ima punco. To je nekaj drugega. Ona verjetno v FF sploh ne bi šla, če bi vedela. Kar se mene tiče-tudi če bi to naredila iz čiste sebičnosti, punca bi vsaj izvedela resnico.
Ne vem, a ti za vsakega tipa, ki je tvoj kolega in mu zaupaš, greš preverjat stvari, ki ti jih pove? Verjetno niti pomislila ni, da v resnici ni samski.

Res ne razumem, kako se vam zdi tako pomembno, da una ženska ni prizadeta. Nič ne pomislite na ves nadaljni čas, ki bi ga sicer preživela z lažnivcem? Koliko je vredna lažna sreča v lažni zvezi, če se bo nekoč verjetno vse sesulo?
Če bo lahko šla čez to, naj ostane z njim. Če pa ne, bo pa, upam, našla partnerja, ki mu bo tolko dragocena, da je ne bo varal. Vsekakor bo na trdnih tleh in vedela resnico. Kar je imo še kako pomembno.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

trmasta- opisala si svoj "problem" na forum, dobila raznolike odgovore, tako pač je. Si pričakovala, da ti bomo vsi ploskali zaradi tvoje poštenosti?

Js pa ne verjamem, da njegova punca ne ve. Ali imata tako fucked up razmerje, ali pa si laže, da se nič ne dogaja. Kako lahko skrivaš, da se z nekom vsak dan pogovarjaš po več ur?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtavka »

Nesanica napisal/-a:ojoj trmasta... Ti imaš dejansko zelo hude težave z samozavestjo... Tako zelo se trudiš da bi izpadla kul in neporažena in oh in sploh... samo toliko - to da imaš blazno željo prizadeti osebo ki ti nič noče je bolano. Če si res tako dobra oseba se umakni iz te zgodbe in jima pusti da živita kot želita.

Meni se zdi to bolj kot pustiti NJEMU, da živi tako kot želi. Če ji pove, pa bosta lahko živela tako, kot bosta želela OBA, tip in prevarana punca.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* mogoče zato, ker ne živita skupaj ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kaj, a nikol ne preživita dneva skupaj? Par dni skupaj?

Še neki me firbec matra- kako izvedela, da sploh ima punco? Ter koliko časa sta skup, katera je?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Kako dolgo sta skupaj sem že napisala ;)

Katera je? A si ti normalna?! Se ti zdi to primerno za JAVEN forum?

Kako sem odkrila in ostala vprašanja, se pa mojega prvotnega vprašanje ne tičejo in nima nobenega pomena, da bi ti, radovednica, mogla izvedeti.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nisem vprašala katera je, ampak kako izvedela katera je :P ter kako izvedela koliko časa skup.

Glede na to, da praviš da je fant z drugega konca Slo, sklepam da je tudi punca s tam nekje in si ne predstavljam kako si izvedela (oz. si, ampak ok :D).

Radovedna sem pa itak že odkar govorim :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

*mala* napisal/-a:^^ Pravi oseba, ki so ji lagali 2 leti :lach:

:respekt:

trmasta, mene tudi zmoti to, da imam nekako občutek, da bi se mu rada maščevala. in ne da bi rada punci naredila uslugo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala*, potemtakem bi pravilno postavila ločila ;)

No, me pa veseli, da sem vam z vprašanjem krajšala popoldan in večer :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

trmasta, mene pa nekaj zanima: kako misliš ti to izpeljati? napisala si, da veš, katera je njegova punca, ampak kot jaz razumem se ne poznata (ali pa samo na videz)? Misliš njeno telefonsko staknit nekje in jo poklicat? Al oddit v njen kraj in ji osebno povedat? (al jo na FB najt in ji na wall napisat? :D ) Ker če se res odločit povedat, je to dost delikatna tema (zato pa jaz ne bi rada slišala tega od ene žblj osebe, ki je sploh ne poznam in bi jo - tudi če ne čisto upravičeno in razumsko - delno krivila za prevaro) in povedat kr tak po telefonu... Vprašanje, če bi ti sploh verjela, za začetek.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pazi, da te ne bo njegova na gobec, ko ji boš povedala... :D :D :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

trmasta napisal/-a:
In misliš, da ji bo tip povedal? Verjetno bi priredil in verjetno bom jaz res izpadla tista, ki ga je zalezovala on pa se mi ni mogel upreti, ker sem ga prebičala, da je negiben obležal na tleh in sem ga potem lahko veselo posexala. In povrh vsega še se me ne more otresti, ker mu vsaki dan pišem pa mi on sploh ne odgovori. Jaz pa ne popustim in ne popustim. Ja, moškim se zna jezik tudi prekleto dobro vrteti, ko jim teče voda v grlo ;)

Problem je v tem, da tako ali tako, vedno bos ti ispadla kriva. Ce tudi poves punci, bos spet ti kriva. Punca celo ti ne bo verjela, on itak te bo obtozil, da se vpletas v zvezi, ker se bo branil.
Zdaj jaz ne vem kolk mu ti pomenis? Zaradi tega, sem ti rekla, najrajs se pogovori z njim, vprasaj ga, zakaj je skrival, pa vprasaj ga o vasih nacrtih, kar si pravila, da bosta skupaj cez pol leta! Nobeden od nas, ne ve kaj se skriva v ozadju.
Pa ne razumet narobe, jaz vem da ti je tip lagal, in razumem kaj te zuli, ampak menim, da prvo se moras z njim pogovoriti.
Verjemi, da varanje prej ali slej se zve, njegova punca itak bo zvedla!
Odgovori