Akvamarin napisal/-a:vrtavka napisal/-a:trmasta, ne pusti se zmest ženskam na tem forumu
Pa babe, kaj je z vami? A če bi imela pa razčiščeno, da sta samo FF, je pa vredu, če ma punco? Ne, ni to samo njegova stvar. Pošteno je, da ona zve. Kakšen odnos imate do varanja ej...me zanima, če je kaka med vami takšna, ki jo je tip 2 leti varal in ni vedela za to, dokler se ni gospodič odločil, da bi jo morda seznanil z resnico.
V laži je pa zlo fajn živet, no.
Ne, ni v redu, da tip ima punco! Vprasanje je, ali FF tista, ki bi morala povedati punci resnico, da je njen tip prevaral?
Vrtavka jaz sem zelo strog nasprotnik FF, varanja in vse gluposti zraven. Nikoli nisem imela FF, niti pa imam namena imet FF, ravno zaradi komplikacij, ki nastanejo zraven.
Zakaj ene punce se grejo FF? Za potem, da jamrajo in se pritozujejo, ker tip je dobil ali ima punco? Pa potem, da grejo tezit punci in kao, da raskrijejo resnico? Lepo prosim, to je sam narejeno iz ljubosumja! A eni od FF pricakujejo maksimalna iskrenost, al kaj? To je nesmisleno pricakovat.
Jaz tukaj recem,
da so punce same krive ker se zapletejo v taksnih odnosih! Ko pades v FF odnos, prvo kar moras pomisliti, je da ali je tip zaljubljen v drugo, ali je vezan, ali na splosno neresen, ali mu ni tolk do tebe, da bi se vezal s tabo.
Jaz bezim stran od takih tipih, ker vnaprej vem, da se lahko zgodi, da sem prizadeta in da lahko pricakujem vse.Ne pa tukaj, da se slepis 2 leti in pricakujes nekaj, pa potem na koncu gres tezit njegovi punci, kako je tip idiot.
Punca mora resiti problem s tipom, ne z njegovo punco!!
Naj ti še jaz šeenkrat povem
Tip ji je LAGAL, da ima punco. To je nekaj drugega. Ona verjetno v FF sploh ne bi šla, če bi vedela. Kar se mene tiče-tudi če bi to naredila iz čiste sebičnosti, punca bi vsaj izvedela resnico.
Ne vem, a ti za vsakega tipa, ki je tvoj kolega in mu zaupaš, greš preverjat stvari, ki ti jih pove? Verjetno niti pomislila ni, da v resnici ni samski.
Res ne razumem, kako se vam zdi tako pomembno, da una ženska ni prizadeta. Nič ne pomislite na ves nadaljni čas, ki bi ga sicer preživela z lažnivcem? Koliko je vredna lažna sreča v lažni zvezi, če se bo nekoč verjetno vse sesulo?
Če bo lahko šla čez to, naj ostane z njim. Če pa ne, bo pa, upam, našla partnerja, ki mu bo tolko dragocena, da je ne bo varal. Vsekakor bo na trdnih tleh in vedela resnico. Kar je imo še kako pomembno.