Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Js bi ji povedala, ker vem, da bi bila tudi sama hvaležna tisti punci, ki bi mi povedala, ko bi se kej takega dogajalo. Zelo hvaležna!!!!
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trmasta »

Ja, vem katera je. In ne, ne bom je napadla (uporabila si napačno besedo), ker je nimam za kaj.

Kaj res misliš, da po dveh letih ni dokazov? Če bi bila kdaj v tem, bi vedela, da jih je veliko. Pri njem jih ne bo našla, pri meni pa ja, če jo bo zanimalo.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Dejansko misliš, da ti bo verjela? :P

In glede na to, da nismo sosedje, niti iz istih krajev, niti iz istega konca... Hmmm, od kod bi pa jaz njega poznala ;) verjetno nisem kar enega iz neta potegnila in se v njega zaljubila, zdaj bom pa šla njegovi težit, da jo vara ;)

Če bo verjela, bo se pa sama odločila. Tako, da ne morem odgovoriti na tvoje vprašanje. Jaz verjetno bi, ti ne bi, ona tam spet ne bi, potem četrta bi...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

trmasta, ti si bila z njim FF, ti nisi mu bila punca! Kaj imas ti tukaj za govoriti njegovi punci? Vidva nista bila v zvezi. Ce si FF, tebi sploh ne bi te smelo zanimat ali ima on punco, ali se 5 punc zraven,sama si pristala na taksen odnos, zdaj se pa sprijazni, on s tabo ima raspucano, ti si mu FF, ne pa njegova punca.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Točno tako.

Ah, če bi ti bilo vseeno za tega poba in bi ga hotela zbisat iz svojega življenja, bi pozabila nanj in šla naprej. Ne pa zdej cel načrt kovat, kako povedat njegovi punci. Ne verjamem, da si tak presneto poštena :P

In verjamem, da če ji je fant lahko 2 leti to prikrival, da bo našel način od kje te kao pozna (sošolka na faksu, od babice soseda, whatever) in kako si obsedena z njim, da ju hočeš le razdret.

Jaz nebi verjela eni neznani koki, ki bi mi se prišla iz dobrote svojega srca
izpovedat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Nikoli se nisva zmenila, da bova FF oz. da sva to. Šla sva v to, če bo kaj bo, če ne ne. Bova videla. Ampak glede na to, da ko se dobiva tudi sexava, jaz temu rečem, da sva FF (on se kao s tem ne strinja). In ON za mano lazi, ne jaz za njim.

To je dolga doba in na forum ravno ne moreš napisati vsega, kar sva se dogovorila in dorekla, ker potem bi lahko pisala od danes do ponedeljka.

In tudi, če sem samo FF, a punca nima pravice tega izvedeti?! Varanje je bilo, pa če sem jaz njegova druga punca, FF, ljubica... To ni trajalo eno noč, ali en mesec.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

trmasta napisal/-a:Midva sva se slučajno spoznala, se ujela in se začela dobivati. Nikoli si nisva rekla, da drugih ne smeva imeti, ker sva samo FF, ampak da pa nikoli ne reci nikoli, da ne bova kdaj imela kaj resnega. Tako, da sem vedela, da še se mogoče kdaj s katero dobi, ampak ne tako pogosto in ne v takem odnosu kot z mano. Da ima punco, se mi niti sanjalo ni.
Sem ga pa po enem letu vprašala, če jo ima in mi je odgovoril, da ne. Ga vprašam po dveh letih (vmes sva za pol leta prekinila najin intimni odnos, ker sem jaz tako hotela, ampak slišala pa sva še se vseeno) in ga vprašam, če je že našel svojo izbranko in mi spet reče, da ne. Da pa se včasih tako s katero dobi.

Tako, da ne, ni mi povedal, da ima punco.

V bistvu ti je lagal samo v odgovor na vprašanje, ali ima punco, pa še to ne vem kaj ima tebe za brigati, če ti pa prizna, da se včasih še dobi s katero drugo :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Ne verjamem, da si tak presneto poštena :P

In verjamem, da če ji je fant lahko 2 leti to prikrival, da bo našel način od kje te kao pozna (sošolka na faksu, od babice soseda, whatever) in kako si obsedena z njim, da ju hočeš le razdret.

Sprijazni se s tem, da ene smo poštene, ker če bi vedela, ne bi bila z njim, kar je tudi on vedel in mi zato verjetno prikril. Imela sem v življenju nekaj prevar in vem kako je to.

Ne gledamo ene samo na svojo rit, da bo pa zdaj naš. Mogoče bo pa kontra in se bo iz dokazov pokazalo obratno - obsedenost z njegove straani, ne moje ;) Na pamet ne moreš govoriti, so tudi take, ampak vse pa ne.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:
trmasta napisal/-a:Midva sva se slučajno spoznala, se ujela in se začela dobivati. Nikoli si nisva rekla, da drugih ne smeva imeti, ker sva samo FF, ampak da pa nikoli ne reci nikoli, da ne bova kdaj imela kaj resnega. Tako, da sem vedela, da še se mogoče kdaj s katero dobi, ampak ne tako pogosto in ne v takem odnosu kot z mano. Da ima punco, se mi niti sanjalo ni.
Sem ga pa po enem letu vprašala, če jo ima in mi je odgovoril, da ne. Ga vprašam po dveh letih (vmes sva za pol leta prekinila najin intimni odnos, ker sem jaz tako hotela, ampak slišala pa sva še se vseeno) in ga vprašam, če je že našel svojo izbranko in mi spet reče, da ne. Da pa se včasih tako s katero dobi.

Tako, da ne, ni mi povedal, da ima punco.

V bistvu ti je lagal samo v odgovor na vprašanje, ali ima punco, pa še to ne vem kaj ima tebe za brigati, če ti pa prizna, da se včasih še dobi s katero drugo :P

Sem se jaz tudi z drugimi dobivala. In sva imela pač tak odnos, da sva si to povedala. Glavno je pa zamolčal. Nisem neka norica, ki vidi samo njega in dela kar on reče. ;) In če bi dobro prej brala, bi videla, da me to zanima zato, ker potem jaz z njim več ne bi bila, če bi rekel, da ima punco.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

povej ji.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

trmasta napisal/-a:Sem se jaz tudi z drugimi dobivala. In sva imela pač tak odnos, da sva si to povedala. Glavno je pa zamolčal.

To je vse skupaj kar neki! Zakaj pa ste se zmenila, da se lahko dobivata z drugimi? Se pravi tebi je vseeno ce on ima druge FF, samo ti ne pase, da on ima punco, ker imas ti slabo vest? Punca, ti si zaljubljena! Drugac pa kriva si sama, ker si pristala na FF odnos (da se lahko dobivate tudi z drugimi).
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Še enkrat... nisva se zmenila, da bova FF. Po osmih mesecih sem se začela dobivati z drugimi, ker sem hotela spoznati tudi koga drugega, s katerim bi se ujela in potem imela zvezo. Ja, vem, ko ste to prej preberale, ste mislite, da jih je bilo 10, ker sem tako napisala :D malokatera bo čakala 2 leti nanj, ne da bi vmes bila še s kom.
Če nisva v zvezi mu ne morem preprečiti, da bi se dobival z drugimi in nisva rekla: no z nama je tako, lahko se dobivama z drugimi. Kar se pa itak ni, mi je potem priznal, ampak me je hotel narediti ljubosumno. Noro ja! Bilo nama je lepo, zato sem tudi tako dolgo vztrajala v tem in verjetno bi še kar dolgo trajalo, če ne bi odkrila, da ima punco.

Zdaj gremo pa naprej ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ A ti se lahko dobivaš z drugimi, on pa ne? :P

Sedaj se pa tolažiš s tem, da bil on obseden s tabo :lach: Tole pa bo maščevanje :lach:
Odgovori