Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Nyree napisal/-a:Če bi prišla ena "porka" mi povedat, da je spala z njim, bi se ji verjetno smejala in ji ne bi verjela niti besede.

Zdaj pa upaj, da tvoj fant ne bere tega foruma :D
The world is as you are.
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nyree »

Tudi, če bi. To ne spremeni dejstva, da me v več kot 7 letnih ni nikoli zajebal in bi še vedno verjela njemu prej, kot neki neznanki, ki reče, da je spala z njim.
Saj pravim, zato upam, da je ta punca drugačna in da bo avtorica naslova dobila 2 čez uha, če ji pove. Da mi kradeš tipa pa tega ne veš ok, da pa veš, da ima punco in si še vedno z njim-pol se mi pa kr zagabiš.
Seveda bi v primeru, da bi se mi to zgodilo sama veliko bolj zamerila fantu (saj me punca ni "prevarala", ker z mano ni imela nobenega odnosa), vseeno pa upam, da se za avtorico ne bo vse tko lepo končalo-ker egoistično misli le nase.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Nyree napisal/-a:
Sarissima napisal/-a:Ne zdej zatežit punci... Pomoje ste bli vsi enkrat na temu :)

Da smo spali s fantom, ki ima punco? No fucking way!

Da smo bli vsi enkrat zaljubljeni in naivni, ne da smo spali s komerkoliže vsepovprek :D .

Drugače pa sem ji itak predlagala da naj ga odjebe in mir... :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

tmis_ napisal/-a:Meni je in za vedno bo uganka, kako so ženske sploh lahko nesmrtno zatreskane in se bojijo izgubit tipa, za katerega vedo, da mu je tok dol visi za svojo partnerico, da jo vara brez posebnih težav. A nikoli ne pomisliš: Šit, kakšna budala je to?

In potem še potihoma upaš, da bo pustil svojo punco in jo nadomestil s tabo. Ker o zvezi nad katero vedno visi en črn oblak, kaj pa če to naredi tudi meni, sanja vsako dekle..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

če čutiš, da ji želiš povedati ji povej ... če imaš kakšne dokaze toliko bolje, potem pa je na njej, če bo verjela ali ne.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Nyree napisal/-a:Drugače pa, ko pravite, da dekleta ne verjamejo ko jim poveste. Jst tudi ne bi verjela. Fanta mam že ogromno let (več časa kot prijateljice in znanke) in mu popolnoma zaupam. Če bi prišla ena "porka" mi povedat, da je spala z njim, bi se ji verjetno smejala in ji ne bi verjela niti besede.

:lol: :lol:

če bi bila moški bi bila ti moja sanjska ženska. :D
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

js ti predlagam da se postavš v njeno kožo in se na podlagi tega tud odločš, ..a bi ti na njenm mestu bila hvaležna za to informacijo in se zamislila nad fantom s kerim si u zvezi, al bi se ti zdelo vse skupaj kot umešavanje, kot vdor v tvojo lepo vezo in raje nč ne bi slišaala ... nared tko k čutš
ampak a tebe sploh peče slaba vest al karkol, glede na to d si se spustila v razmerje z zasedanim, mislm kok je drugih tipov :P itak je pa najbl ta tip kriv, lahko ga ženska nwm kok časa peca pa če ma rad svojo punco je pač ne prevara ...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Nyree napisal/-a:
Sarissima napisal/-a:Ne zdej zatežit punci... Pomoje ste bli vsi enkrat na temu :)

Da smo spali s fantom, ki ima punco? No fucking way!
Rajši spim s pol sveta in sm kurba, kot pa, da bi spala s fantom, ki ima punco.
Drugače pa, ko pravite, da dekleta ne verjamejo ko jim poveste. Jst tudi ne bi verjela. Fanta mam že ogromno let (več časa kot prijateljice in znanke) in mu popolnoma zaupam. Če bi prišla ena "porka" mi povedat, da je spala z njim, bi se ji verjetno smejala in ji ne bi verjela niti besede.

Naivno bitje, ampak vseeno upam, da, če se boš odločla povedat punci-da ti bo verjela in da bo po tem "zbila boga" iz tebe in njega. Ta punca ti ni nič naredila in ti si grozna do nje, ker si en velik otrok in egoist (kako sploh lahko ljubiš nekoga, ki grdo ravna s tabo? Daddy issues? Drama queen?)

daj bog, da si ti ta punca katero vara s to iz prvega posta. To bi bla komedija stoletja! :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Nyree napisal/-a:Rajši spim s pol sveta in sm kurba, kot pa, da bi spala s fantom, ki ima punco.

ko te bo tip hotel dol dat, ti bo najprej povedal, da ima punco! :D :D :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Dioniz napisal/-a:
Nyree napisal/-a:Da smo spali s fantom, ki ima punco? No fucking way!
Rajši spim s pol sveta in sm kurba, kot pa, da bi spala s fantom, ki ima punco.
Drugače pa, ko pravite, da dekleta ne verjamejo ko jim poveste. Jst tudi ne bi verjela. Fanta mam že ogromno let (več časa kot prijateljice in znanke) in mu popolnoma zaupam. Če bi prišla ena "porka" mi povedat, da je spala z njim, bi se ji verjetno smejala in ji ne bi verjela niti besede.

Naivno bitje, ampak vseeno upam, da, če se boš odločla povedat punci-da ti bo verjela in da bo po tem "zbila boga" iz tebe in njega. Ta punca ti ni nič naredila in ti si grozna do nje, ker si en velik otrok in egoist (kako sploh lahko ljubiš nekoga, ki grdo ravna s tabo? Daddy issues? Drama queen?)

daj bog, da si ti ta punca katero vara s to iz prvega posta. To bi bla komedija stoletja! :D

:lol: :lol: :lol:

to sm tudi jz na začetku pomislila da bi blo zabavno.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Nesanica napisal/-a:
Nyree napisal/-a:Drugače pa, ko pravite, da dekleta ne verjamejo ko jim poveste. Jst tudi ne bi verjela. Fanta mam že ogromno let (več časa kot prijateljice in znanke) in mu popolnoma zaupam. Če bi prišla ena "porka" mi povedat, da je spala z njim, bi se ji verjetno smejala in ji ne bi verjela niti besede.

:lol: :lol:

če bi bila moški bi bila ti moja sanjska ženska. :D

UUUU, jaz pa ne. Kjer je dim, je tudi ogenj..... Pa tudi zakaj bi mi neznana oseba to govorila? Punce, preizkušeno.... Men se je to že večkrat naredilo, pa na koncu izkazalo da je vse res.
*metika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *metika* »

ok dej se upraš mal a bi res,v nekm zlo bizarnm primeru da ti njegovi punci vse poveš in ona znori in popizdi in ga pusti in pride on pol k teb k en skesan cuck,res rada mela neki več z njim k pa sm seks?halo on vara svojo punco,se prau ni took uredu tip,kar pomeni da obstaja možnost da teb nardi isto k njej...mal premisl
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Roberta R. napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:Meni je in za vedno bo uganka, kako so ženske sploh lahko nesmrtno zatreskane in se bojijo izgubit tipa, za katerega vedo, da mu je tok dol visi za svojo partnerico, da jo vara brez posebnih težav. A nikoli ne pomisliš: Šit, kakšna budala je to?

In potem še potihoma upaš, da bo pustil svojo punco in jo nadomestil s tabo. Ker o zvezi nad katero vedno visi en črn oblak, kaj pa če to naredi tudi meni, sanja vsako dekle..

tudi to se lahko zgodi.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

^^ Seveda se. Jaz sem bolj izpostavila problematiko, ali je to res nekaj kar si punca želi. Ne vem, jaz sem recimo bila v podobni situaciji že nekaj let nazaj. Čez en čas, pa sem ugotovila, da sploh ne bi hotla bit s takim tipom, ki mu najbrž ne bi mogla nikoli popolnoma zaupat in sem pač stvar končala.
Najbrž jih je več, ki bi jih dejstvo, da se pravzaprav potegujejo za nekoga ki vara brez slabe vesti, precej zmotilo, če bi pogledale stvar s te smeri.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

pomisli, kako bi se ti počutila če bi ti ''kr ena'' povedala da je spala s tvojim fantom.
situacija je podobna kot pri moji prijateljici. Ljubezen njenega življenja ima punco, ki je tudi ''glupa'' in ne ve da on seksa z vsako ki ga lepo pogleda. Tudi ona živi v utvari, kako bo on pustil punco in bosta prijateljica in tisti fant potem živela srečno do konca svojih dni.
če se imaš vsaj malo rada, bi lahko ugotovila da vaju on obe vleče za nos in uživa v dani situaciji, vidve pa ga pri tem še podpirata. Sama ne bi mogla bit z nekom, ki je vezan, pa tudi če je Brad Pitt.
Odgovori