vara me :////

Zadovolj(e)n/a v postelji.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a belibalet7 »

ja,sem poklicala.ob sedmih grem do njega.reko točn tak:jas k teb ne bom hodo. dans bo vsega konec..pa bo ja srečen on in njegovi ta stari,ko očitno tak hočejo,da je z ono skup..

dokončno konec danes,
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

ne,kolega je to videl in slišal na lastne oči. reko ,da zgledlo ravn tak,da bi njegov foter (moj tast) full želel,da začne z njo hodit. pa od mojga tipa mama in od one bejbe mama skupaj delata v službi. in moja "tašča" rekla mami od one cure enkrat poleti:o,tašča ;ss pa ko je ta cura poleti šla na morje,pa ni pač mojmu tipu nič rekla,da je ne bo en teden,je tašča njeni mami rekla: da ga je s tem kao full razočarala,da mu ni nič rekla,da gre na morje.haalo!!! zapleteno vse skup,vem ;)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

tlele vsoi delujejo tako da izgleda da si popolnoma odveč ti pa še vedno razmišljaš da bi končala? Mislim da bi se morala dobiti samo še toliko da si izmenjata stvari...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

rachka_ napisal/-a:vseeno pa se mi zdi malo nesmiselno razmišljat v smeri, da 4 leta zanj niso pomenila popolnoma nič. to, da se je (očitno) zatrapal v eno drugo bejbo še dolgo ne pomeni, da mu vajina pretekla doživetja niso nič pomenila! ljudje se spreminjajo..
okejm, res je velik fail, da si kr nekaj dopisuje za tvojim hrbtom in na ta način kaže nespoštovanje do tebe, ampak vseeno.. včasih se poglavja pač zaključujejo, odpirajo se nova.
:wtg: Se strinjam s temle.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

Nesanica

točno tako.tudi men se tako zdi. čez uro grem do njega.ker mu še to odveč,da bi on prišo do mene.reko sam: jas k teb ne mislim hodit. poročam rezultat večer
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

zaključla za vedno ;ss sploh ni reko nič,da mu je žal,da še hoče bit z mano.skos je mel nasmeh ,nič žalostn ;// in med najinim pogovorom meu fon in se kr sred pogovora oglaso.in mi reko,naj hitr povem,ka mu mislim,kr se mu mudi.100% klicala ona ;sss ko mu povem za vse te mesiče,da vem..on pa,da bo končno odkrit z mano,da že dolg ni srečn v najini vezi,in da ko je spoznal njo,so se mu uresničle vse želje,da je to njegova sanjska ženska.in ko mu jas rečem,naj bo preklet dan,ko jo je spoznal,reko,da sam naj pustim lepotičko na miru ;OO

sej ne morem verjet.nisem pričakovala takega konca,niti v najhujši mori..sploh mu ni žal
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

ja no sklepam da po takem odzivu,ne boš imela problemov z prebolevanjem
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Čestitke, belibalet, da si ga nogirala. Najboljše, kar si lahko naredla, res. Upam, da ti res ni niti malo žal za ta korak.

Ampak ne morem verjet, kolk dober igralec je ta tvoj bivši in kak je hinavski. Da ni z ničemer pokazal, da je karkoli narobe. Da bi za tvojim hrbtom se dajal dol s to žensko in ti niti ni imel najmanjšega namena povedat. Kak je lahko tak hinavski? A je taka reva, da se boji al kaj? Kr zmrazi me, če sam pomislim, da bi se to zgodilo meni. Da ne premore niti tolk poštenja in poguma, da bi ti v obraz povedal, da ne gre več in da je boljše, če končata...njegovo vedenje je totalno nizkotno. Sram ga je lahko.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Mnja, z njegove strani očitno že ni bila neka velika ljubezen. Sem tudi jaz prepričana, da ti je SMSe kar sam nastavil.
Every rose has its thorn
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

še zdaj ne morem pozabit,kak lepo je govoril o oni.meni ni nikdar v 4 letih rekel tak lepih besed ali pa me tak lepo zagovarjal. sploh še par nista,pa jo tak občuduje ;s
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Oly »

Glavo gor, ne pusti se mu...težko ti bo ampak prebolela ga boš, bolje konec sedaj kot kasneje.Moj nasvet je, da ga začneš tudi v svoji glavi obravnavati kot strahopetca, navadno revo, ki si ni upal priznati, da mu v zvezi ni vse vredu(tudi na zunaj ti predlagam tak odnos, da daš okolici jasno vedeti, da si ponosna nase ker si bila taka kot si bila in, da je njegov problem če ni bil sposoben ziniti kaj ga moti)...u bistvu je navadna copata in takega tipa si ne želiš.Tudi ta bejba, ki ga bo sedaj dobila ni pridobila ničesar ker se za njuno zvezo ni bil pripravljen niti toliko potruditi,da bi tebi konec dal ampak je nekaj mutil in mutil.Naj ga ima, če je res tako dobra bejba bo kmalu skapirala,d aje nekje okoli nje kdo, ki je boljši.

Ti si bila pač mlada in si vrjela, da je to kar imata dobro..živiš in delaš napake mislim, da se nimaš ničesar sramovati zato ker si ga imela rada in si bila iskrena v tem.Naslednji, ki ti pride na pot naj ne bo markiran zaradi tega kretena do takrat pa sprejmi, da si samska, posveti se sebi in se nauči živeti sama s seboj, ko imaš to enkrat spucano je vsaka nova zveza veliko lažja.

PS:*Hug*
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Punca, drži se, čez nekaj časa bo današnji dan postal eden najboljših dni tvojega življenja, ker si s tem danes samo pridobila možnost, da najdeš koga, ki je vreden tvoje ljubezni in nisi dejansko ničesar izgubila.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

on te je v tem času že prebolel. zato mu v bistvu ni bilo žal. nekako mu je bilo tudi odrešitev, itak ti ni mel jajc povedat.
ne verjamem, da mu je bilo skos vseeno zate, ampak pač ga je minilo. ne pričakuj nekega žalovanja z njegove strani in glavo gor!
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Super, da si to nardila! Zdej ti je verjetno zelo hudo, čez čas pa boš spoznala da si ravnala pravilno. Glavo gor in srečno!
Odgovori