vara me :////

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

a če nebi nč čutu pa bi m u blo sam do sexa pa nebi končala?
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

tudi, če bi se mu šlo samo za sex, ni opravičila.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

pa se ne počutiš izdano? ni to dovolj dober razlog, da ga pustiš?

ne razumem, kaj sploh razmišljaš, res.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a belibalet7 »

ne,napačno sem se izrazla.v vsakem primeru bi ga pustla..samo me res boli,ko pomislm,da me je po 4 letih zamenjal z eno lušno bejbo..in po zarad nje,ko jo komaj pozna,zavrgel to,kar sma mela mi2. res boli.pol je očitno že vredna. ravno sedaj gledam njen profil na fb.sovražim jo ;/
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Samo v opomin - ona ni tukaj nič kaj velik kriva :wink:

Glej rajši profil svojega bivšega in njega sovraži, kajti on je tisti, ki je kriv za to, da ti zdaj trpiš.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Itak je težko če ti nekdo nardi kej takšnega, ampak življenje gre naprej. Ta kreten te očitno že ni vreden. Očitno ta 4 leta niso bila tako lepa, kot ti misliš, tko da prekini z njim pa pojdi naprej. Ni edini. Pa ne išči zdej profile od te punce, ker je čist brez veze.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

odločitev je padla. jutri grem do njega,in končava za vedno.težko je,ampak moram. vem,da mi bo hudo,ko bo namesto z mano,z njo.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

kul! Glej z druge plati..lahko si srečna, da si spoznala kakšen kreten je in, da ti ne bo več treba tega trpet.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

:gut: ja no zih bolj da je z njo,kot če je s tabo in z njo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

positive vibration napisal/-a:Samo v opomin - ona ni tukaj nič kaj velik kriva :wink:

Glej rajši profil svojega bivšega in njega sovraži, kajti on je tisti, ki je kriv za to, da ti zdaj trpiš.

ikzekli.

pa take zadeve se pač zgodijo. skupaj delata, spoznala sta se in očitno sta si všeč.

ni ravno pobral prve, ki jo je srečal na ulici.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

to je res ja.sam nikol si neb misla,da se bo zaljubil v drugo.da malo flirta,da si nabija ego,ja.kaj druga pa res ne. ko sem vidla vse te mesiče,nisem mogla verjeti.ampak je kar je.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

In najhuje je, ko ti kaj takega naredi človek, za katerega si mislila da je vse ok in da ga poznaš.
Upam, da ne bo obračal z besedami, ko ga boš soočila-najboljši znajo tudi to....
Za naprej pa upam, da boš hitro ok in da boš videla, da lahko najdeš boljšega oz da lahko boljše funkcioniraš sama kot pa v taki zvezi...
The world is as you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

popolnoma je vseen al jo bo imel sam za sex ali bo do nje kaj čutil. Po štirih letih je zavrgel vse kar sta imela in te prevaral (zaenkrat samo čustveno in ne fizično).
Jz si čimprej šla stran od njega, kot so ti že punce povedale, povej kar si prebrala in da izbriši iz svojega življenja.
Ni kriva tista punca nič, kriv je tvoj tip. Zaslužiš si boljšega, na srečo si zdej spoznala kak kreten je, lahko bi to spoznala 10 let pozneje, ko bi bila že poročena pa imela kakega otroka. Tko da ne obupovat, vem da je težko in da ti bo še nekaj časa težko, dokler ga ne preboliš.
Drži se! Srečno!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Čimprej končaj zvezo, čeprav ti bo full hudo. Vem kako ti je, ker sem sama podobno dala skozi. Trajalo bo, da ga preboliš in vse kar sta imela v teh štirih letih ampak vedi, da boš enkrat nekje spoznala enga ki te bo bolj vreden. Žalostno vse skupaj... :roll:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Pa povej mu, naj drugič za skrivno neizsledljivo dopisovanje uporabi tole zadevo: http://www.wasntme.org/ :)
Because I can.
Odgovori