Mahagonij napisal/-a:Biti zelo racionalen in necustven clovek je zelo dvorezen mec. Plus je to v profesionalnem okolju ter tudi v zvezi je lazje igrati stereotipno mosko vlogo, kjer ti omogocas zenski neki trdnost in "varen pristan". Minus je to, da se tezko povezes z drugimi ljudmi, kar otezuje iskanje partnerjev in prijateljstev. Poleg tega so custva droga, in so taki ljudje po mojem srecnejsi. Po mojem so najbolj srecne zenske, ki se mocno prepuscajo custvom in imajo tipa, ki jih postavlja meje pri njihovem obnasanju.
Zanimivo razmisljanje! Jaz miislim da zenske, ki se mocno prepuscajo custvom, da tudi mocno naj*bejo! racionalnost nikoli ne skoduje,tudi v ljubezni ne, prepuscanje custev v enih primerih lahko te naredi najsrecnejsi v drugih pa te cist unici!
Jaz mislim da so najsrecnejse tiste zenske, ki se racionalno prepuscajo custvom! Se pravi racionalno se odlocijo za izzliv emocij!
Moski lahko odgovorite na tem, kolk zi zelite mocno custveno zensko, ki se vam bo tak custveno prepuscala!