London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

princesss napisal/-a:
poletje06 napisal/-a:V London priletim v nedeljo zvečer

Na isti dan letiva, pa me zanima kako planiraš iz letališča do centra Londona pridt.. Mene mal skrbi, ker je napovedana stavka na podzemni pa tudi vlak (s katerim grem vedno do Londona) ne vozi v center, ampak samo do 3. cone.. :?

sem že kupila karte za easyBus, ki me bo odložil na Baker St, potem se bom pa znašla naprej... s podzemno najbrž... Če ne bodo stavkali.

http://www.tfl.gov.uk/tfl/livetravelnew ... t=weekend# - tu maš podatke o linijah za 25. in 26.12
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Ja, v najslabšem primeru res z busom (se ne maram vozit z njim, ker mi je vedno slabo :? ).. Stavka pa zgleda dokaj verjetna, ker se je dons tud sodišče "postavlo na stran" delavcev, ki želijo stavko. No ja, fingers crossed za nas. Hvala za odgovore. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
NaomiKlein
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NaomiKlein »

Tudi sama sem konec januarja, začetek februarja namenjena za par dni (3 do 4) v London. Dotična tema je zelo obsežna in priznam, da sem prebrala zgolj zadnjih nekaj strani, vseeno pa bi imela nekaj vprašanj. V kolikor ste nanje že odgovarjale, se opravičujem, vesela pa bom kakšnega relevantnega odgovora.

Zanima me kje bi dobila najugodnejše karte, kjer imam možnost letenja iz Ljubljane. S kakšnim prevozom se splača voziti do centra Londona? Prav tako me zanima kam bi se najbolj splačalo iti prespat - poudarek je na lastni sobi (2 osebi) in lastni kopalnici. Kvadratura sobe in ostalo mi ni pomembno, jesti bi s fantom hodila ven.

Zanima me pa tudi ali se kakšna (tako iz glave spomni) ali je v središču Londona kakšna Apple trgovina?

Hvala za morebitne odgovore!
Uporabniški avatar
NaomiKlein
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala! :gut: Bom sedaj prebrskala po priloženih linkih.

Morda še nasvet za kakšen ok klub, če bi želela s fantom iti zvečer malo pogledat? :D
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

NaomiKlein napisal/-a:Zanima me pa tudi ali se kakšna (tako iz glave spomni) ali je v središču Londona kakšna Apple trgovina?

Je. Ena je na Regent streetu (takoj ko zaviješ dol z Oxford streeta, na desni strani ulice), ena pa je v Covent Gardnu. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
NaomiKlein
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala!!

Sem se tudi sama malo lovila po e-zemljevidu Londona, zdaj moram samo še naštudirati v kater hotel iti, ki bo čim bližje Apple store. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Moram vprašat: A jih misliš oropat? :D Pa previdno: imajo drugačne vtičnice, kot pri nas :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
EvaH
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a EvaH »

Živ!

Mene pa zanima, koliko časa traja približno ogled muzeja voščenih lutk?
Imam malo časa za oglede, tako da moram malo planirat ....
hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Jaz sem bil eno uro notri, moji kolegi ki so šlatal lutke (da vem-patetično), so se pa zadržali dalj časa.

Je pa sigurno vredno ogleda, meni je samo žal da nisem bil v njihovem nacionalnem muzeju dalj časa-naslednjič bom cel dan notri.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

jaz ti za muzej voščenih lutk priporočam več kot 1h časa. Sploh če si lutke dejansko hočeš malo pogledati in se s kakšno slikati. Moraš računat da je pred lutko vrsta.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

EvaH napisal/-a:Živ!

Mene pa zanima, koliko časa traja približno ogled muzeja voščenih lutk?
Imam malo časa za oglede, tako da moram malo planirat ....
hvala za odgovor!

Traja kolikor sam hočeš :) Kakšno urco je pa kar treba vzet. Ni nič vodeno in si sam ogleduješ lutke, se slikaš z njimi :D Verjetno je še vedno na koncu vožnja z vlakcem čez angleško zgodovino in neka strašna soba (kar je pa tud hitro oboje).

Meni sicer ni nič posebnega in precej drago.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

LedZeppelin napisal/-a:Je pa sigurno vredno ogleda, meni je samo žal da nisem bil v njihovem nacionalnem muzeju dalj časa-naslednjič bom cel dan notri.

Sam tole moram pokomentirat - verjetno misliš The British Museum ane? Men je dost smešno tole njegovo ime, ker ni skoraj nič nacionalnega not, je bolj The British Museum of relics we stole when we were an empire :D
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

ful je strani pa ne morem vse prečekirat...

bolj konec maja bi šla v london, ta vrjanta na kavo, za en dan, pa gledam vse strani z letalskimi kartami že cel teden in ne najdem nikjer ful ugodnih kart, ampak vse nad 150€... Tko da me zanima, če maste kakšne izkušnje kje iskat...mogoče pride v poštev tud kakšen munchen al pa kej podobnega.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ryanair.com
Glej lete iz Klagenfurta (kar nekaj odhodnih letov konec maja za 6 funtov), Trsta (za 12 funtov tja), Benetk, itd...
Odgovori