Kdo naj se bolj potrudi za prvi korak?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

men pa to sploh ni logično, da ne daš tipu ki ti je všeč telefonske, češ naj se mal potrudi. Kaj pa pol rečete tistim, ki vas res ne zanimajo? Kaj pa če bi se s tipom, ki vam samo enkrat reče za telefonsko res dobro ujele, veliko boje kot z nekom ki je pač samo malo bolj vztrajen? I don't get it :nixweiss: To je nekak ista fora, ko te fant vpraša kaj je narobe (ker vidi da nekaj očitno je), pol mu pa rečeš, da ni nič zato ker bi on to mogu že vedet. Ampak, ponavadi pač ne ve...
Aja, jaz tipu ki mi je simpatičen in me vpraša za telefonsko, le-to tudi dam.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Razumem Dioniza in se strinjam z njim. Je pa res da ogromno tipov blazno sramežljivih in v smislu prvega pristopa popolnoma neuporabnih (govorim iz lastnih izkušenj :D )
Tako da punce, če vam je tip všeč vam ne bo krona pala z glave če greste ve prve do njega ^^.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

Akvamarin napisal/-a:Pjeb, karma, telepatija itn?? Glava me boli, razumes!! Mislim, ce mi poves zdaj se, da tretjic zivis, potem sva se siher nekje spoznala, in sem zbezala!
Mislim, sem dovolj casa v Slo, da mi je postalo kristallno jasno, da se Slovenke ful bolj potrudijo in res prevzamejo stvari v svoje roke, ker ste moski vecinoma bolj pasivni in cakate meteor da pade! Spostovanje in svaka cast za Slovenke!!! Seveda, da ne velja to sa vsak Slovenec in da se eni res potrudijo, ampak vsak vikend, vidim vedno vec punc, ki lovijo moske!

Osebno ne maram, da mi tip brska cifre! Ce pa si ze izmenjava kontakte, mi je bolj lustno, da me tip povabi na prv zmenek, ne pa da caka na moje prvo povabilo in da ga jaz premaknem! Ce pa me ne poklice, menim da nisem mu bila dovolj zanimiva in ne rinem! Ker tipi res se lahko ful potrudite, ce ste zainteresirani!

In to je Nesanica hotla povedat, da eni celo zbrskajo cifre, ker so zainteresirani, pri tistih ki niso, lahko zenska se obrne na glavo, pa tip nikoli ne bo poklical!

Sicer nimam dokazov, ampak sumim da sem bil v prejsnjem zivljenju lev...prav da si zbezala, levi so pa ja nevarni...kaj mislis kaj si bila ti, levinja ali gazela? :)
Prav je da naredi moski prvi korak, se strinjam...kar pa se tice izmenjave kontaktov, jaz vedno recem punci za stevilko sele ko sma ze zmenjena da se dobima na pijaci/prvi zmenek (ce mi je vsec, jo bom povabil takoj ko jo spoznam, zivljenje je prekratko za neko ovinkarjenje)

Nesanica napisal/-a:
To ni prosjačenje - gre se samo z to da ti moški sploh ne da možnosti da rečeš ne. Verjemi da če tip to izpelje na pravi način ne izgleda copata ampak kot moški ki ve kaj hoče. Pa če se pri prijateljih diskretno pozanima in dobi številko je to dokaz zanimanja in ne zalezovanje.

Vidim da se nisi spoznala moskega, ki ve kaj hoce...ko tak moski vidi zensko ki mu je vsec, jo bo sel isti trenutek pozdraviti in spoznati ce mu je vsec tudi njen karakter...in ce se po tem za njo zanima, ji bo to dal jasno vedeti.

purple_rain napisal/-a:
janeva napisal/-a:Drugače pa ni nič slabega, da si samozavesten in imaš prepričanje da si "vsem" všeč :wink:
Ne ne, sej sem čist za samozavest, sam tole men deluje že skoraj prepotentno..

Ok, prepricanje da si vsem vsec je res nerealno, je pa pravilno ce si ga prav razlagas...jaz imam prepricanje da bi moral biti vsem vsec, ker bom punci ki mi je vsec vedno dal pozitivno izkusnjo, neglede na to kaj se med nama zgodi.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

softTouch napisal/-a:Kaj pa če bi se s tipom, ki vam samo enkrat reče za telefonsko res dobro ujele, veliko boje kot z nekom ki je pač samo malo bolj vztrajen? I don't get it :nixweiss:

Me neither. Za mene je igranje nedostopnosti ali posledica sramežljivosti, kar potem niti ni igranje, al pa pumpanje ega. Saj se vsak rad počuti željenega in občuti, da se nekdo potrudi zanj, ampak meni osebno več pomeni da se fant potrudi zame s kakšno lepo gesto po nekaj letih zveze, ko ni več vse tak metuljčkasto, kot pa na začetku ko je to itak v kompletu osvajanja.

Mi ge pa še bolj na živce, ker je očitno to dokaj pogosta in ustaljena praksa in potem kakemu tipu rečem lep in očiten ''ne'', pa misli da se delam nedostopno. Jaz ko rečem ne, je to ne z razlogom, ker z nekom nočem bit oziroma it ven al karkol, ne pa imaginarna sled, ki naj bi pomenla v resnici ''ja, sam morš se še mal napalit ker pač sn si js to tak zej zamislla pa bo pol bolj kul izpadl kao da sn bla js teb bol všeč ko ti men''. Eh.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Pjeb, a me ti to resno sprasujes, kaj sem bila v prejsnjem zivljenju?

Enkrat ena stara gospa mi je rekla, da sem bila Bela volkinja! Zakaj tocno Bela ne vem, predvidevam ker sem svetlolasa! Mi je rekla, naj pazim ker sem ogrozena vrsta! Kolk je to res, ne vem!

Drugac pa, osebno sploh mi ne zgleda lepo, ko vidim da ena zenska dobesedno napada in je prevec ocitna, meni to zgleda prej obupano kakor samozavestno!

Enkrat ko sem bila ven v druzbi, zraven je bila ena punca, ki je pecala mojega frenda, ljudje tolk se je ona usiljevala in tolk je bila ocitna, da tisti moj frend me je prosil, naj se pogovarjam z njim, ker tista punca ga bo pozrla! Potem veste kaj je naredila tista punca? cez 5 min, se je izrinila pred mano, prekinila najin pogovor, in se je zacela spet pogovarjati z mojim frendom! Dobila je kosarico na koncu!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^A če bi se pa tip tak slino okol bejbe bi bil pa kaj, car, frajer, alfa samec in ne obupan? Ma dejte no, obupne obupane primere se najde isto pr tipih kot ženskih, zaj če vidiš eno žensko kak se tak obnaša to še ne pomen da se vse.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

^^Kdo pa je rekel, da se vse?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ti, sublimalno, ko si dala en konreten primer brez razlage, zakaj si ga sicer napisala in je hkrati vključeval negativno ocenjeno žensko pecanje. Da ne omenjamo tega, da tak z veseljem tolčeš klicaje konc vsakega stavka, da to res ni. Ajde, nisi od tu, ampak piko pa mnda poznaš ane.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

punce, če se zagledate v enega sramežljivega tipa in naredite prvi korak....s katero nogo ga naredite? z levo ali z desno? :D :D :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Akvamarin napisal/-a:
Drugac pa, osebno sploh mi ne zgleda lepo, ko vidim da ena zenska dobesedno napada in je prevec ocitna, meni to zgleda prej obupano kakor samozavestno!

Tearjerker, saj sem dojela, da v tekstu gledas samo pike in klicaje!

Eno je, da zenska peca s stilom in idirektno, drugo je da dobesedno napada in se uriva. Osebno mi ni vsec, taksen stil zenskega pecanja, ki je prevec ociten in napadalen. In to ne velja za vse zenske, ki pecajo!

Drugac, glede uporabo pik, to nima veze s tem, da nisem od tu, glej se zelo trudim pisat v tujem jeziku, in lepo te prosim, ne pisat take nizke komentarje o uporabi pik.
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

Tearjerker napisal/-a:Mi ge pa še bolj na živce, ker je očitno to dokaj pogosta in ustaljena praksa in potem kakemu tipu rečem lep in očiten ''ne'', pa misli da se delam nedostopno.

Oh ja, vedno več je takih optimistov. :)
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

Jochie napisal/-a:punce, če se zagledate v enega sramežljivega tipa in naredite prvi korak....s katero nogo ga naredite? z levo ali z desno? :D :D :D

jaz osebno z desno!
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

Jaz pa opazam, da se zenske ne zavedate, da ste svetlobna leta pred moskimi kar se tice neverbalne komunikacije...dosti je taksnih "znakov" ki se vam zdijo ocitni, ampak vecina moskih tega preprosto ne opazi.

Akvamarin...samo enega ":)" sem dodal v post, najdi ga pa bos dobila odgovor...jaz verjamem v dejstva, stvari ki jih vidim na lastne oci...so mi pa te stvari zanimive in sem bral nekaj o tem...bela barva tu pomeni cistost, nedolznost...volkulja je pa zelo mocan simbol (ljubezen, skrb, prijaznost, modrost...), ce je tista stara gospa pravilno presodila tvoj karakter, si res ogrozena vrsta...bela volkulja bi bila simbol za idealno zivljensko sopotnico.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Akvamarin napisal/-a:Eno je, da zenska peca s stilom in idirektno, drugo je da dobesedno napada in se uriva. Osebno mi ni vsec, taksen stil zenskega pecanja, ki je prevec ociten in napadalen. In to ne velja za vse zenske, ki pecajo!

Se strinjam, ampak enako velja tud za moške.

Akvamarin napisal/-a:n lepo te prosim, ne pisat take nizke komentarje o uporabi pik.

Če se ti zdi moj komentar nizek, je to tvoja inerpretacija in pove več o tebi kot meni. Pisanje s klicajem na koncu vsakega stavka pač ni vljudno, ker izraža bodisi velevanje ali vzklik.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

^^Tearjerker

Ce ze govoris o vljudnosti, ce bi hotla bit vljudna in dobronamerna, bi mi napisala ZS o tem kaj te je zmotilo.
Odgovori