Aja, jaz tipu ki mi je simpatičen in me vpraša za telefonsko, le-to tudi dam.
Akvamarin napisal/-a:Pjeb, karma, telepatija itn?? Glava me boli, razumes!! Mislim, ce mi poves zdaj se, da tretjic zivis, potem sva se siher nekje spoznala, in sem zbezala!
Mislim, sem dovolj casa v Slo, da mi je postalo kristallno jasno, da se Slovenke ful bolj potrudijo in res prevzamejo stvari v svoje roke, ker ste moski vecinoma bolj pasivni in cakate meteor da pade! Spostovanje in svaka cast za Slovenke!!! Seveda, da ne velja to sa vsak Slovenec in da se eni res potrudijo, ampak vsak vikend, vidim vedno vec punc, ki lovijo moske!
Osebno ne maram, da mi tip brska cifre! Ce pa si ze izmenjava kontakte, mi je bolj lustno, da me tip povabi na prv zmenek, ne pa da caka na moje prvo povabilo in da ga jaz premaknem! Ce pa me ne poklice, menim da nisem mu bila dovolj zanimiva in ne rinem! Ker tipi res se lahko ful potrudite, ce ste zainteresirani!
In to je Nesanica hotla povedat, da eni celo zbrskajo cifre, ker so zainteresirani, pri tistih ki niso, lahko zenska se obrne na glavo, pa tip nikoli ne bo poklical!
Nesanica napisal/-a:
To ni prosjačenje - gre se samo z to da ti moški sploh ne da možnosti da rečeš ne. Verjemi da če tip to izpelje na pravi način ne izgleda copata ampak kot moški ki ve kaj hoče. Pa če se pri prijateljih diskretno pozanima in dobi številko je to dokaz zanimanja in ne zalezovanje.
purple_rain napisal/-a:Ne ne, sej sem čist za samozavest, sam tole men deluje že skoraj prepotentno..janeva napisal/-a:Drugače pa ni nič slabega, da si samozavesten in imaš prepričanje da si "vsem" všeč![]()
softTouch napisal/-a:Kaj pa če bi se s tipom, ki vam samo enkrat reče za telefonsko res dobro ujele, veliko boje kot z nekom ki je pač samo malo bolj vztrajen? I don't get it![]()
Akvamarin napisal/-a:
Drugac pa, osebno sploh mi ne zgleda lepo, ko vidim da ena zenska dobesedno napada in je prevec ocitna, meni to zgleda prej obupano kakor samozavestno!
Tearjerker napisal/-a:Mi ge pa še bolj na živce, ker je očitno to dokaj pogosta in ustaljena praksa in potem kakemu tipu rečem lep in očiten ''ne'', pa misli da se delam nedostopno.
Akvamarin napisal/-a:Eno je, da zenska peca s stilom in idirektno, drugo je da dobesedno napada in se uriva. Osebno mi ni vsec, taksen stil zenskega pecanja, ki je prevec ociten in napadalen. In to ne velja za vse zenske, ki pecajo!
Akvamarin napisal/-a:n lepo te prosim, ne pisat take nizke komentarje o uporabi pik.