Sem lahka?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Prej boš dala, prej boš frej :D
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

nisi lahka....si zmedena
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

pinanina napisal/-a:nisi lahka....si zmedena

In to precej.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xxxm46 »

Mr. Nobody napisal/-a:
pinanina napisal/-a:nisi lahka....si zmedena

In to precej.

no pa mi razloži.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

kaj? filozofijo življenja? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

jaz nevem čisto točno kaj hočeš od nas :D
mislim...seksala tak al tak si, nazaj tukaj ne moreš, pač za tvoje dobro ti želim, da je bilo fajn. Nič nisi opisala svojega nadaljnega odnosa s tem fantom ali se še kaj dogaja ali ne. In to da pač seksaš z enim tipom tako hitro ne pomeni, da si lahka. Pomeni, da si potrebna :D drugače pa si ga tako ali tako že poznala od prej, zatorej si lahko bila tudi bolj sproščena. Ni bil ravno popoln neznanec, ki si ga pobrala v nekem lokalu in se nato dala dol z njim.
Menda pa ja že sama veš, če je bilo dejanje v tvojih očeh ok ali je bila napaka. Če se počutiš slabo/krivo po tem, ti mi ne moremo pomagati ampak moraš predelati sama. Če pa se počutiš dobro pa sploh nevem spet- kaj hočeš :P
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

ni mi žal za nič kar sem nardila, blo je super čeprav je blo za mene prvič, uživala sma oba. :)
po tem se nisma še nič videla, se pa še boma, upam....dogovarjama se nekaj, tak da bomo videli kaj bo..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Koliko časa nazaj pa je blo to?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

1 teden :D
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Problem lahko nastane edino v tem, če si se ti/ če se boš čustveno navezala nanj, on pa vse skupaj dojema le kot avanturo. Če ti je dovolj, da je tvoj sex kolega je to ok, če se v tem ujameta, vendar se ponavadi nobena resna zveza ne prične le s seksom ampak le ta pride nazadnje. Seveda ne zanikam obstoj izjem :D
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Kleio napisal/-a:Problem lahko nastane edino v tem, če si se ti/ če se boš čustveno navezala nanj, on pa vse skupaj dojema le kot avanturo. Če ti je dovolj, da je tvoj sex kolega je to ok, če se v tem ujameta, vendar se ponavadi nobena resna zveza ne prične le s seksom ampak le ta pride nazadnje. Seveda ne zanikam obstoj izjem :D

to je že problem oz. jaz ne vem kako to on jemlje. vem samo da sem mu všeč, ne vem pa ali bi si tut on želel kaj več ali bi samo seks.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Mogoče bi bilo pametno, če bi se pogovorila z njim takoj, ko se naslednjič dobita. Ne skoči spet v seks, samo zato ker ti ustreza njegova pozornost. Mogoče on na situacijo gleda drugače kot ti. Če želi le seks, lahko s čustvi situacijo le zapleteš na slabše. Če pa čuti enako kakor ti...potem pa je druga zgodba.
good luck :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Se mi ne da odpirat nove teme, zato bom kar tukaj napisala. Torej dobivam se s tipom, za katerega lahko rečem, da je (bil v preteklosti) jebač, spal je s približno 30 puncami.
Nisem ga spoznala takega, ker zdaj od maja naprej ni bil z nobeno in takrat sva se tudi spoznala in se začela družiti kot kolega. V tem času sva se veliko slišala in zaupala sem mu svoje probleme, on je me poslušal in mi tudi pomagal rešiti zadeve. Nikoli ni namigoval na seks ali karkoli podobnega do predkratkim, ko je prišlo do poljubov in mečkanja.....v zadnjem času mu je tudi rekel, da ga zelo privlačim in da se "komaj" zadržuje. Nočem mu biti samo še ena trofeja, na njem ne najdem nobene druge slabe lastnosti, kot to, da je bil s toliko puncami, nazadnje tudi s poročeno. Kaj bi storile ve? Vem, da je moje vprašanje malo neumno, ampak mogoče pa se bom le zamislila nad kakšnim komentarjem :) Hvala.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^jz bi rekla, da odvisno kaj hočeš od njega, ane; samo za mal pozabavt se bi verjela, da bi bil "idealen kandidat" :D, če pa misliš, da bi želela več od njega in te njegova preteklost ovira (pa recimo, da bi tud on želel več) - hmm, če praviš, da že toliko časa ni delal na njegovem "slovesu", potem bi blo vredno razmislit o kaj več in probat pozabit preteklost? Pač, pretekla dejanja so iz nas naredila kar smo danes..in "danes" ti je on všeč, ne? :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

jaz bi tvegala. :oops:
Vsak raj ima svojo kačo.
Odgovori