Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?
- GreenGreenerMostGreener
- Sramežljivka
Mislim da ji nimaš ti kaj za govorit te zadeve, ker je to njun problem, če on svojo punco vara z drugo. Še manj pa ji govori zato, ker dejansko vidve nimata nobenega ožjega odnosa in bi naredila to kvečjemu iz lastnega koristoljubja.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
GreenGreenerMostGreener napisal/-a:In ti še vedno veselo seksaš z njim, ker ga imaš tako srčno rada, kljub temu, da ga poleg tebe namaka še v drugo, v katero bi ga pravzaprav edino moral
Agreed. Ne obsojam nikogar, ampak to da mu poveš ni rešitev. Sploh pa verjamem da what goes around, comes around, in tudi on bo dobil vse z obrestmi nazaj

Ni se lepo zajebavat s punc

-
- Cosmopsiho
Re: Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?
zbinca napisal/-a: Živjo
Boli me utd to, kaj delava njegovi punci...ona mu vse slepo verjame.
In sedaj potrebujem nasvet: Ali naj punci povem resnico??
V tej temi to sploh ni bistveno, ampak nevem zakaj bi ona hotela kogarkoli zajebat. Situacija je mimo v vsakem pogledu, vendar se vidi, da jo žre krivda prav zaradi te punce, ki ničesar ne ve. Res pa je, da bi bil pomoje zanjo najpopolnejši scenarij, če bi tip punci povedal, se z njo razšel in bil z njo, ki je njegova "prava" ljubezen.

Eh, pa dajte no nehat, če bi avtorici bilo res kaj mar za čustva punce, se ne bi dol dala oz. dajala z zasedenim tipom.
Pusti ga pri miru je moj nasvet, zaj**** te je, zdej ga ti želiš nazaj. Ampak kar s zakuhaš, to ponavad tut moram popapcat.
Dvomim da bi ti njegova kaj verjela da si sexala z njenim fantom. In dvomim da si tako super oseba da bi ji za varanje povedala, samo zato ker ji želiš dobro. Če bi ji želela dobro, se sploh z njenim tipom ne bi zapletla!
Pusti ga pri miru je moj nasvet, zaj**** te je, zdej ga ti želiš nazaj. Ampak kar s zakuhaš, to ponavad tut moram popapcat.
Dvomim da bi ti njegova kaj verjela da si sexala z njenim fantom. In dvomim da si tako super oseba da bi ji za varanje povedala, samo zato ker ji želiš dobro. Če bi ji želela dobro, se sploh z njenim tipom ne bi zapletla!
Zadnjič spremenil čuftika, dne 30. Dec. 2010 15:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Predlagam ti, da probaš nekako tega fanta izbiti z glave. Če boš povedala njegovi punci o varanju s tem ne boš ničesar dosegla -> če ga pusti, bo verjetno fant tako jezen nate da ne bo hotel bit s tabo. Lahko pa ga sploh ne pusti in mu vse skupaj odpusti. Druge variante ni, ker ta "tvoj" fant bi že zdavnaj lahko pustil to punco, če bi hotel. Pa zgleda da noče! Vem, da je težko se upreti nekomu, če si nor nanj, ampak ni druge variante kot da to čimprej končaš. In vbij si v glavo, da mu ne pomeniš nič -> zgolj seks.
zbinca napisal/-a: Vedno mi obljubi, da bo pustil zdajšnjo punco in bil z mano. Boli me utd to, kaj delava njegovi punci...ona mu vse slepo verjame.
hahahah prej mu ti slepo vrjamš..pust kretena!
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop 

-
- Komunikatorka
Zakaj se ženske sploh grebejo za take idiote?
Večni misterij.
Hahahaha, ne no ...
+1
Večni misterij.
zbinca napisal/-a:Ampak nisem mogla odnehati s seksom z njim...strah me je da ga izgubim za vedno. Vedno mi obljubi, da bo pustil zdajšnjo punco in bil z mano. Boli me utd to, kaj delava njegovi punci...ona mu vse slepo verjame.
Hahahaha, ne no ...
claire napisal/-a:kot je že julia rekla- ti dejansko misliš da bo pol s tabo ane? malo ti je mar te punce. daj nehi se pretvarjat kak se ti ta punca smili. če bi hotla kaj pobožnega bi takoj z zasedenim tipom prekinila stike. pa ne zgovarjaj se na magično ljubezen, ker na to na tem forumu ne nasedamo.
+1
- Tearjerker
- Cosmopsiho
zbinca napisal/-a:pač, tkole je na stvari:
Stara sem 17 let in pred dvema letoma sem spoznala fanta, ki se mi je takoj dobesedno zasidral v srce.
Dobesedno? That must've hurt. Auč.
zbinca napisal/-a:saj si je on želel seksa, jaz pa ne. Vem, da si me tak fant ne zasluži
zbinca napisal/-a:Ampak nisem mogla odnehati s seksom z njim...strah me je da ga izgubim za vedno.!
A ni to ful protislovno? Najprej mu ne daš, meniš da si te ne zasluži (čeprav je seks stvar do katere naravno pride v vsaki zdravi zvezi), zdaj pa seksaš z njim, čeprav si drugorazrednica, s katero vara svojo bejbo?
Nesmisleno da ponavljam vse poste nad sabo, ker sem enakega mnenja. Distanciraj se od njega in njegove ženske, ne brklaj v njuno vezo, ker si tretje kolo in če že mora od koga njegova punca zvedet za to, mora od njega. Pa zami si čas zase ter si pošlihtaj stvari v glavi. Strah te je, da ga izgubiš za vedno in stara si 17 - čez par let, ko boš odrasla, dala prek par partnerjev se boš samo smejala takim otročjim foram, ki sovpadajo z ''večno'' najstniško ljubeznijo.
- crazy_bitch
- Sramežljivka
UG84 napisal/-a:crazy_bitch napisal/-a:Štrumfetka napisal/-a:Jaz bi poklicala njegovo punco in ji vse povedala, ter dodala naj mu sporoči, da naj me ne kliče več.
Dobra ideja!![]()
Punca postav se v puncino kožo kako bi bilo tebi, če bi te on varal z kr eno??
Powej ji da je kreten in da jo vara + da si ne zasluž nobene izmed vaju + predloži ji dokaze, da ne bo mislila, da jih hočš "zanalš" spravt narazen ker ji pač on to lahko reče v svojo bran (da ti njima kao težiš).
Nobena ženska si ne zasluži biti varana. Babe mormo skp držat!
Seveda, ker njegova punca bo pa res zelo vesela, da ji je to sporočila oseba, ki je z njm seksala tudi po tem, ko je izvedela da ima punco.![]()
Enostavno ga pusti.
Jaz bi rada vidla(v taki situaciji), da mi ena ženska powe, da me moj tip vara, kokr pa da slepo verjameš, da te ma najraje in si v zvezi še nevem kok časa pa se potem enkrat kaj izve...in se potem tolčeš po glavi zakaj mi noben ni powedal..zakaj so vsi taki prasci/prasice..in da si biu v lažni vezi recimo 1 leto..zguba leta! Sploh sem pa rekla naj ji predloži dokaze - da ji bo verjela! pol pa ne bo nobene jebov več
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3