Dioniz napisal/-a:še dobro, da obstajajo tud normalne punce, ker kaj pa tu berem...
pa s tičovo dlako za tako kot ste ve ne mignem!
Kaj je za tebe normalna punca?
Pjeb, karma, telepatija itn?? Glava me boli, razumes!! Mislim, ce mi poves zdaj se, da tretjic zivis, potem sva se siher nekje spoznala, in sem zbezala!
Mislim, sem dovolj casa v Slo, da mi je postalo kristallno jasno, da se Slovenke ful bolj potrudijo in res prevzamejo stvari v svoje roke, ker ste moski vecinoma bolj pasivni in cakate meteor da pade! Spostovanje in svaka cast za Slovenke!!! Seveda, da ne velja to sa vsak Slovenec in da se eni res potrudijo, ampak vsak vikend, vidim vedno vec punc, ki lovijo moske!
Osebno ne maram, da mi tip brska cifre! Ce pa si ze izmenjava kontakte, mi je bolj lustno, da me tip povabi na prv zmenek, ne pa da caka na moje prvo povabilo in da ga jaz premaknem! Ce pa me ne poklice, menim da nisem mu bila dovolj zanimiva in ne rinem! Ker tipi res se lahko ful potrudite, ce ste zainteresirani!
In to je Nesanica hotla povedat, da eni celo zbrskajo cifre, ker so zainteresirani, pri tistih ki niso, lahko zenska se obrne na glavo, pa tip nikoli ne bo poklical!