Kdo naj se bolj potrudi za prvi korak?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Pjeb napisal/-a:
Fantin napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Najdaljša razmerja sem vedno imela s tipi ki so se trudili,izbrskali številko me poklicali in vabili ven dokler nisem rekla ja.

Koliko časa naj bi trud s strani moškega trajal?

To ni trud...to je blaga oblika zalezovanja in prosjacenje.
Sem lih gruntala kako ubesedit tole misel :D - jap, se strinjam, men tud tkole izpade zadeva; sploh lahko hitr tip izpade "slinast zalezovalec", če se loti te "taktike" in...ni vizualno atraktiven punci.

babygirly* napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:ko isces sopotnika za zivljenje, prioritetno pogledujes za resnimi, kulturnimi in uglajenimi moskimi.

Pa ga najdi junaka, če lahko...
Seveda obstajajo, ampak problem je - skladno s temo -, da se taki pogosto ženskam zdijo potem preveč copatasti/dolgočasni/osladni in kar je še tega. Pa smo spet tam.. :roll:
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

purple_rain napisal/-a:Seveda obstajajo, ampak problem je - skladno s temo -, da se taki pogosto ženskam zdijo potem preveč copatasti/dolgočasni/osladni in kar je še tega. Pa smo spet tam.. :roll:

To je moj problem ker se mi ne dopadejo "copatasti" tipi, mora biti vsaj malo bad guy :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Dioniz napisal/-a:še dobro, da obstajajo tud normalne punce, ker kaj pa tu berem... :yernuts:

pa s tičovo dlako za tako kot ste ve ne mignem!

Kaj je za tebe normalna punca?

Pjeb, karma, telepatija itn?? Glava me boli, razumes!! Mislim, ce mi poves zdaj se, da tretjic zivis, potem sva se siher nekje spoznala, in sem zbezala!
Mislim, sem dovolj casa v Slo, da mi je postalo kristallno jasno, da se Slovenke ful bolj potrudijo in res prevzamejo stvari v svoje roke, ker ste moski vecinoma bolj pasivni in cakate meteor da pade! Spostovanje in svaka cast za Slovenke!!! Seveda, da ne velja to sa vsak Slovenec in da se eni res potrudijo, ampak vsak vikend, vidim vedno vec punc, ki lovijo moske!

Osebno ne maram, da mi tip brska cifre! Ce pa si ze izmenjava kontakte, mi je bolj lustno, da me tip povabi na prv zmenek, ne pa da caka na moje prvo povabilo in da ga jaz premaknem! Ce pa me ne poklice, menim da nisem mu bila dovolj zanimiva in ne rinem! Ker tipi res se lahko ful potrudite, ce ste zainteresirani!

In to je Nesanica hotla povedat, da eni celo zbrskajo cifre, ker so zainteresirani, pri tistih ki niso, lahko zenska se obrne na glavo, pa tip nikoli ne bo poklical!
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

Hmm... v bistvu tega ne razumem. Jaz prav nasprotno "padam" na fante, ki so prijazni, zanesljivi, zgovorni, nasmejani... seveda tudi samozavestni in da imajo vse moške atribute, vendar POZITIVNE moške atribute. Tipi prepolni samih sebe, taki, ki povzročajo težave, nemirni, nestrpni, so mi že od nekdaj totalno anti. :roll:
Mogoče ti takšni tipi predstavljajo neko dogodivščino, očitno te to na neki stopnji zadovoljuje, vendar si zveze s takšnim človekom ne predstavljam in dvomim, da se lahko konča dobro. Če je baraba, bo baraba tudi do tebe. Mogoče imaš kaj daddy issues... :wink:
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Ajča napisal/-a:
janeva napisal/-a:Do zdaj so se vedno fantje nekak potrudili in izbrskali mojo številko, oziroma v zadnjih časih fb :D

Meni ne bilo niti malo prav, če bi tip izbrskal mojo številko. Niti to, da me doda na facebook in potem počasi po ovinkih nekaj nakaže (ok, nimam FBja, tako da bi mi mogu prej še profil ustvart, to bi blo creepy :D ).
V vseh mojih letih "razmnoževanja" (6 let), nisem imela problema dobiti dobrega tipa na klasičen način. Se druživa, jasno mu pokažem, da mi je všeč (smejanje, očesni kontakt, občasni stiki), če vidim, da je tudi on zainteresiran. Tako mu pomagam pri prvem koraku, da ve, da ne bo doživel neuspeha ( :lol: ).
Mi ni problem narediti prvi korak, presodim glede na tip moškega ali je to zaželjeno ali ne :)
(je res, da sem že 3.5 let v zvezi, ampak tehnika je še vedno ista oz. bi bila v primeru razhoda/potrebe po novih svežih moških telescih :) )

Mogoče sem mal čudn napisala...to velja za fante s katerimi se že poznam vsaj malo, na videz...recimo da nekoga spoznam zuni, se predstaviva, malo pogovarjava, sva si všeč in nadaljuje se potem lahko preko fb...in tako danes ni potrebno da bi me prav za tel. številko prosu. In ne pravim da se more samo fant trudit zame, js sem pa ice queen...itak da je od obeh odvisno, tud js pokažem zanimanje! :) V bistvu podobno kot si ti opisla. ;)
Je pa res, mogoče bi tud js lahk kdaj nardila prvi korak, sam sploh še nisem mela tak hude potrebe po tem. Sem dala dost znakov, da so se fantje opogumili. :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

janeva napisal/-a:Sem dala dost znakov, da so se fantje opogumili. :D
& podobni "tip-se-mora-zame-potrudit" komentarji .... hm, a pa ve vse "delujete" s prepričanjem, da ste pa čisto vsakemu všeč? :gruebel:
Tko mi je slišat tole.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Kleio napisal/-a:Mogoče ti takšni tipi predstavljajo neko dogodivščino, očitno te to na neki stopnji zadovoljuje, vendar si zveze s takšnim človekom ne predstavljam in dvomim, da se lahko konča dobro. Če je baraba, bo baraba tudi do tebe. Mogoče imaš kaj daddy issues... :wink:

Ne padam na take barabe, ampak tako da ima v sebi vsaj malo tega, ker je nadležno če je tip preveč ustrežljiv. In ja imam daddy issues in zato vsaka moja zveza propade ker se bojim da bi postala taka kot moja starša :?
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

Samo pod tem si jaz ne predstavljam pojma "barabe". Mislim... vsakemu je nadležno, če je partner preveč ustrežljiv, razen seveda ljudem, ki radi druge manipulirajo in so jim važne le njihove lastne potrebe, ki seveda morajo biti zadovoljene, za partnerjeve pa jim ni mar.
Pač takšnim partnerjem se reče copate in da so brez hrbtenice. Če je z moškim vse ok, če ceni samega sebe, če je samozavesten in da nekaj tudi nase, potem ni takšen. Ampak to tudi ne pomeni, da se ne zna prilagajati, kdaj pa kdaj tudi ustreči... samo ni potem to tako ali tako opis enega vredu tipa? :D
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

purple_rain napisal/-a:
janeva napisal/-a:Sem dala dost znakov, da so se fantje opogumili. :D
& podobni "tip-se-mora-zame-potrudit" komentarji .... hm, a pa ve vse "delujete" s prepričanjem, da ste pa čisto vsakemu všeč? :gruebel:
Tko mi je slišat tole.

Zakaj se ne bi mogu fant opogumit in nardit prvi korak, če mu dam dost znakov? Sej sem se že tud js začela s kom prva pogovarjat, sam prvi korak v smislu za kaj več, so do zdaj pri meni fantje sami nardili.
Se seveda tud zgodi da vidim, da mu nisem tolk všeč in pol pač ni nič. Logično.
Drugače pa ni nič slabega, da si samozavesten in imaš prepričanje da si "vsem" všeč :wink: To je v bistvu predpogoj za uspeh! :D
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Kleio napisal/-a:Samo pod tem si jaz ne predstavljam pojma "barabe". Mislim... vsakemu je nadležno, če je partner preveč ustrežljiv, razen seveda ljudem, ki radi druge manipulirajo in so jim važne le njihove lastne potrebe, ki seveda morajo biti zadovoljene, za partnerjeve pa jim ni mar.
Pač takšnim partnerjem se reče copate in da so brez hrbtenice. Če je z moškim vse ok, če ceni samega sebe, če je samozavesten in da nekaj tudi nase, potem ni takšen. Ampak to tudi ne pomeni, da se ne zna prilagajati, kdaj pa kdaj tudi ustreči... samo ni potem to tako ali tako opis enega vredu tipa? :D

agree :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Pjeb napisal/-a:
Fantin napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Najdaljša razmerja sem vedno imela s tipi ki so se trudili,izbrskali številko me poklicali in vabili ven dokler nisem rekla ja.

Koliko časa naj bi trud s strani moškega trajal?

To ni trud...to je blaga oblika zalezovanja in prosjacenje.
Punca se mora vedno pocutiti zazeljeno, ni vazno kaksno je razmerje in kako dolgo traja...isto mora ona poskrbeti da se moski pocuti enako.

Res me zanima...kako lahko nekatere pricakujete da bote cenile moskega, ce pa ze od zacetka gledate nanj kot na nekoga ki vas prosi za za vas cas?

To ni prosjačenje - gre se samo z to da ti moški sploh ne da možnosti da rečeš ne. Verjemi da če tip to izpelje na pravi način ne izgleda copata ampak kot moški ki ve kaj hoče. Pa če se pri prijateljih diskretno pozanima in dobi številko je to dokaz zanimanja in ne zalezovanje.

*frisko* napisal/-a:hahhahhahaha, ne morem se nahet smejat teli izavi

a mislis, da ko bos porocena, se bo pa moz vsak dan trudil tako, kot se je na zacetku?? svasta ... kaj vse to slisis.

upam, da si stara manj kot 20let, ker ce si vec, je skoda mlade dame za taksno primitivnost ...

Ja dejansko mislim da me bo moj mož tudi po desetih letih želel in se bo trudil zadovoljiti v postelji. Neumna jaz.... :roll: :roll: :roll:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

janeva napisal/-a:Drugače pa ni nič slabega, da si samozavesten in imaš prepričanje da si "vsem" všeč :wink:
Ne ne, sej sem čist za samozavest, sam tole men deluje že skoraj prepotentno..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

prepotentno, zvišeno, samovšečno, jazsemboljšakotbutastmoškispol odnos in še posebej jazsemboljšakotti odnos itd.

odbijajoče
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^that's what he said - ne mene vpletat v nadaljne komentiranje tegale! :P

No no, pretiravat pač ni treba, ne, Dioniz?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ne pretiravam. točno to si mislim o takih puncah in nič ni bolj odbijajočega na punci kot pa hard to get odnos pa i'm better than you odnos za mene. :)

Akvamarin kaj je za mene normalna punca? Taka, ki nima vse teh lastnosti, ki sem jih naštel v zadnjih dveh postih.

In tud take obstajajo verjeli ali ne. In so zelo fajn punce.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Odgovori