No pred kratkim pa sem se vrnil iz Avstralije, naravnost sokiran

Mhm, možno da je res, ampak - men se pa zdi, da bi moralo bit "merilo" ravno to kako se (narod) med sabo tretira..ja, s tujci, predvsem turisti, nam ni problem bit osladen, ker vemo, da jih nam ne bo treba dolg gledat, pa še koristi se ima (turistična panoga) od njihNesanica napisal/-a:In so mi razložil da turistke smo vedno tretirane drgač kot domačinke -te so ob poznih urah zaprte doma po hišah, medtem ko tipi pijejo s turistkami. Te države bi izpostavila. Če izbiram so Arabci med bolj toplimi ljudmi, kakršnikoli so že stereotipi.
Ponavljam zgoraj napisano - odvisno, kakšni smo sami; jz, npr. (pa verjamem, da mi tle ne bo nihče verjel, hehe), kot stranka vedno prijazno & vljudno pozdravljam, ko vstopam kam (tudi šoferja avtobusa), se zahvaljujem, tudi že samo za postrežbo oz. service (npr., pred kratkim sem neke birokratične zadeve urejala, pa je bila punca za šalterjem sila prijazna in me je res primerno informirala), itd. .. see my point?Izgubljen napisal/-a:Potem pa se spomnem na Ljubljano, kdaj sem nazadnje dozivel kaj takega, ko te prodajalci niti ne pogledajo v oci, ljudje se na Copovi skoraj pobijejo med sabo, med nami pa vlada zavist.. Kaksne so vase izkusnje? Smo evropejci res tako hladni?
*mala* napisal/-a:Js imam najslabše izkušnje ravno z slovenciStalno trobljenje na cesti, nadiranje raznih delavcev, vzvišenost, pogosto preveč nergajoči in zateženi, polni predsodkovitd...
positive vibration napisal/-a:Meni so balkanci že preveč odprti. Moti me ta njihova vsiljivost, glasnost, ko te gledajo čudno, če si mal bolj tiho...no, pri tem imam konkretno srbe v mislih.
Ne vem, so mi nekako severnjaki bolj pri srcuPrijaaaazni, tolk prijazni, da bi ti zadnje gate dali, če bi blo treba. Ampak te tud pustijo pri miru, ne gnjavijo ko sto mater (okej, razen ko so res amortus nažgani)...ampak meni tako omiljeni ljudje...da mi ne reče več kdo besede o hladnih skandinavcih