ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Se strinjam s Nesanico in claire!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

heh, ja ni slab predlog. :P
Lahko pa tudi poskusiš ugotovit če te vara na druge načine (če seveda sumiš da ti je nezvest).
Malo se greš detektiva pa je, ponavad so problematični žepi ( s kondomi) če si na tabletkah, kot je ena gor tu že poročala, potem pregledaš smeti (kondom roma v smeti), pa ne vem... To sem nekje brala, heh, vohunila še nikoli.
Aja, pa telefon bi tut znal kaj pokazati, klici, mesiči...
Potem sperma na zadnjih sedežih avta, flek od šminke, kak dolgi las, ki ni v tvoji barvi... Pa sigurno bi se še kaj najdlo. :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

oh so cliche.

če se že spraviš koga varat, poskrbiš da take klišejske zadeve ne obstajajo.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ja se strinjam. Poleg tega je lahko las od kakšne kolegice ali sestre. Moj bo vedno pri meni najdel kondome, čeprav jih ne uporabljava in to ne pomeni, da ga varam in tudi on si tega ne razlaga tako. In če bi varala, kondomov ne bi najdel, niti nobenih smsov (imaš enostavno dva mobitela),.. Sej nisem neumna.
Kaj pa če ima tip kakšne probleme? Ti ga boš šla pa preverjat, če vara.. Mislim, kakšne zveze imate to ve? Najina je daleč od popolne, ampak kaj pa vse na forumu berem, me pa nič ne čudi, da me ni še noben tip pustil.
A goal without a plan is just a wish.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

se strinjam da so po večini, tisti ki varajo pravi profiji v prikrivanju, ampak sem mnenja da vsak pusti neko sled, enkrat že, neka nepazljivost more bit. Kot pravim pa poznam tipe, ki jih imajo zraven svoje ženske, več ljubic, ti imajo zrihtane preusmeritve klicev in tak naprej.
Pač ne vem, kot pravim da sem brala sam, ne vohunila za nobenim.
Kar se kondomov tiče, jih res lahko neseš kaki kolegici, ker jih npr. ne rabiš več al karkol.
Pač vsakmu svoje, zveze so pa različne, tut kriteriji za super zvezo se precej razlikujejo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Louis Pitton napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:hmm jz bi mu ga potegnala do konca in če bi imel po treh tednih redko spermo bi bil v veliiiikiiiih težavah....

To je prava metoda :lol: Samo,kaj pa če masturbira ?

ti je claire odgovorila točno to kar bi ti jaz.:)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

cao,

midva sva skupaj 7 mesecev, vse super fino fajn, nora sva en na drugega, skoraj živiva skupaj, vsak dan mi večkrat pove da je nor name in mi to tudi pokaže, ...ampak! do kakšnega meseca in pol nazaj je bilo s sexom vse ok, pač na čase kdaj po kak teden nisva, ampak mi je že na začetku zveze povedal da sicer zelo uživa v sexu z mano, ampak da mu včasih enostavno tudi po en mesec ni do sexa...in to se dogaja sedaj :( in sem mu povedala, da mi to ni všeč, da nočem pa da se sili v sex če mu ne paše, tako da sploh ne vem...kaj na naredim? Jaz bi, ker mi sex pomeni ogromno v zvezi...počutm se zlo povezana z njim takrat. Pa nič ne rečem, nikakor ni hladen do mene, vsak dan se crkljava, objeta zaspiva, ...res popolno, samo tale sex me zadnji mesec spravlja ob pamet :(
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ jaz ti predlagam kak nov kraj za sex. pojdita v kake terme recimo, ti pa prej rezerviraj kako sobico za eno noč. ali pa kočico na smučišču, ne vem karkoli kar ni vajina občična postelja.
če še tam nebo hotel sexati imaš pa res problem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

žal njegova služba ne dopušča kkšnih spontanih izletov za več kot en dan, tako da to pride v poštev šele februarja (je on predlagal da greva za ene 4 dni nekam v kkšno kočo/terme...v glavnem se razvajat)...upam da ga tole kar ga je prjel, kmal mine... :oops:
Uporabniški avatar
rancidka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a rancidka »

Ah zakaj bi jo varal? Mogoče je kakšne tablete - zdravila. Baje nekateri zavirajo željo po sexu. :D :D :D
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Goflaa.* »

rancidka napisal/-a:Ah zakaj bi jo varal? Mogoče je kakšne tablete - zdravila. Baje nekateri zavirajo željo po sexu. :D :D :D

Upam, da se to dogaja mojmu. :D Sicer ne vem...
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Če tip noče sexat več kot 3 tedne - ima drugo. Pa čisto nič drugega.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

pjotra napisal/-a:Če tip noče sexat več kot 3 tedne - ima drugo. Pa čisto nič drugega.

:wall:
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a peppermint »

pjotra napisal/-a:Če tip noče sexat več kot 3 tedne - ima drugo. Pa čisto nič drugega.

right... :roll: veš kolk je lahko še drugih možnosti? brezveze nekaj posploševat.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Yeah, enega moškega mi pokaži, ki ima punco pa en mesec noče sexati.
Odgovori