ni mu do sexa?
heh, ja ni slab predlog.
Lahko pa tudi poskusiš ugotovit če te vara na druge načine (če seveda sumiš da ti je nezvest).
Malo se greš detektiva pa je, ponavad so problematični žepi ( s kondomi) če si na tabletkah, kot je ena gor tu že poročala, potem pregledaš smeti (kondom roma v smeti), pa ne vem... To sem nekje brala, heh, vohunila še nikoli.
Aja, pa telefon bi tut znal kaj pokazati, klici, mesiči...
Potem sperma na zadnjih sedežih avta, flek od šminke, kak dolgi las, ki ni v tvoji barvi... Pa sigurno bi se še kaj najdlo.

Lahko pa tudi poskusiš ugotovit če te vara na druge načine (če seveda sumiš da ti je nezvest).
Malo se greš detektiva pa je, ponavad so problematični žepi ( s kondomi) če si na tabletkah, kot je ena gor tu že poročala, potem pregledaš smeti (kondom roma v smeti), pa ne vem... To sem nekje brala, heh, vohunila še nikoli.
Aja, pa telefon bi tut znal kaj pokazati, klici, mesiči...
Potem sperma na zadnjih sedežih avta, flek od šminke, kak dolgi las, ki ni v tvoji barvi... Pa sigurno bi se še kaj najdlo.

-
- Cosmopsiho
Ja se strinjam. Poleg tega je lahko las od kakšne kolegice ali sestre. Moj bo vedno pri meni najdel kondome, čeprav jih ne uporabljava in to ne pomeni, da ga varam in tudi on si tega ne razlaga tako. In če bi varala, kondomov ne bi najdel, niti nobenih smsov (imaš enostavno dva mobitela),.. Sej nisem neumna.
Kaj pa če ima tip kakšne probleme? Ti ga boš šla pa preverjat, če vara.. Mislim, kakšne zveze imate to ve? Najina je daleč od popolne, ampak kaj pa vse na forumu berem, me pa nič ne čudi, da me ni še noben tip pustil.
Kaj pa če ima tip kakšne probleme? Ti ga boš šla pa preverjat, če vara.. Mislim, kakšne zveze imate to ve? Najina je daleč od popolne, ampak kaj pa vse na forumu berem, me pa nič ne čudi, da me ni še noben tip pustil.
A goal without a plan is just a wish.
se strinjam da so po večini, tisti ki varajo pravi profiji v prikrivanju, ampak sem mnenja da vsak pusti neko sled, enkrat že, neka nepazljivost more bit. Kot pravim pa poznam tipe, ki jih imajo zraven svoje ženske, več ljubic, ti imajo zrihtane preusmeritve klicev in tak naprej.
Pač ne vem, kot pravim da sem brala sam, ne vohunila za nobenim.
Kar se kondomov tiče, jih res lahko neseš kaki kolegici, ker jih npr. ne rabiš več al karkol.
Pač vsakmu svoje, zveze so pa različne, tut kriteriji za super zvezo se precej razlikujejo.
Pač ne vem, kot pravim da sem brala sam, ne vohunila za nobenim.
Kar se kondomov tiče, jih res lahko neseš kaki kolegici, ker jih npr. ne rabiš več al karkol.
Pač vsakmu svoje, zveze so pa različne, tut kriteriji za super zvezo se precej razlikujejo.
cao,
midva sva skupaj 7 mesecev, vse super fino fajn, nora sva en na drugega, skoraj živiva skupaj, vsak dan mi večkrat pove da je nor name in mi to tudi pokaže, ...ampak! do kakšnega meseca in pol nazaj je bilo s sexom vse ok, pač na čase kdaj po kak teden nisva, ampak mi je že na začetku zveze povedal da sicer zelo uživa v sexu z mano, ampak da mu včasih enostavno tudi po en mesec ni do sexa...in to se dogaja sedaj
in sem mu povedala, da mi to ni všeč, da nočem pa da se sili v sex če mu ne paše, tako da sploh ne vem...kaj na naredim? Jaz bi, ker mi sex pomeni ogromno v zvezi...počutm se zlo povezana z njim takrat. Pa nič ne rečem, nikakor ni hladen do mene, vsak dan se crkljava, objeta zaspiva, ...res popolno, samo tale sex me zadnji mesec spravlja ob pamet 
midva sva skupaj 7 mesecev, vse super fino fajn, nora sva en na drugega, skoraj živiva skupaj, vsak dan mi večkrat pove da je nor name in mi to tudi pokaže, ...ampak! do kakšnega meseca in pol nazaj je bilo s sexom vse ok, pač na čase kdaj po kak teden nisva, ampak mi je že na začetku zveze povedal da sicer zelo uživa v sexu z mano, ampak da mu včasih enostavno tudi po en mesec ni do sexa...in to se dogaja sedaj

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka