Zdej, kaj naj fant naredi če mu je ena punca res vseč????
Aja pa še nekajme zanima, če punca namiguje na spolnost in fant ignorira... kakšne so posledice? Bo punca še bolj napaljena ali bo popustila???

in bi se z njem obnašala kot se s kolegi. Jaz pač moram vedet, da sem nekomu privlačna na seksualni način, če ne, smatram da mu pač nisem in kaj zdej - lahko sva kolega. Tako da, popolnega ignoriranja glede teh tem ti ne priporočam...

BBB-DDD-KKK napisal/-a:Aja pa še nekajme zanima, če punca namiguje na spolnost in fant ignorira... kakšne so posledice? Bo punca še bolj napaljena ali bo popustila???

) kot pa dolgočasneža (popolnega, mirnega, skuliranega, pretirano vljudnega in popolnega tipa), s katerim mi bo postalo dolgčas že po 5 minutah poznanstva.
Sicer se je to nama že enkrat zgodilo.. sam pol k je postalo preveč na hard se je raje umaknil

nanamiša napisal/-a:Čeprav nimam nič proti temu če tudi zares tolče po mizi ali kaj meče po stanovanju![]()
Haaha, a veš, da si ne predstavljam, da bi kdaj prišlo do tega, da bi kdo kaj metal po stanovanju
. Če že bi, pa upam, da bi potem to za sabo pospravil in na mizo nastavil denar, da se gre naslednji dan po stvari, ki jih je prejšnji dan razbil
.BBB-DDD-KKK napisal/-a:Kadar je fant zaljubljen se bo obnašal zelo lepo do neke punce, ker se bo bal, da bo naredil napako ter se ji z tem zameril... potem boste rekle da je softič.