A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
BBB-DDD-KKK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BBB-DDD-KKK »

Ok punce, naj vam nekaj razložim. Kadar je fant zaljubljen se bo obnašal zelo lepo do neke punce, ker se bo bal, da bo naredil napako ter se ji z tem zameril... potem boste rekle da je softič. Če se pa z punco na nek način zajebava se pa upa obnašat kot "baraba"------> v vašem pozitivnem pomenu.

Zdej, kaj naj fant naredi če mu je ena punca res vseč????

Aja pa še nekajme zanima, če punca namiguje na spolnost in fant ignorira... kakšne so posledice? Bo punca še bolj napaljena ali bo popustila???

:) :) :) :)
Cadillac
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sincity

Neprebrana objava Napisal/-a Cadillac »

Hahahaha, punca namiguje na spolnost, fant pa ignorira? Potem bi jaz sklepala da mu pač nisem na ta način všeč ;) in bi se z njem obnašala kot se s kolegi. Jaz pač moram vedet, da sem nekomu privlačna na seksualni način, če ne, smatram da mu pač nisem in kaj zdej - lahko sva kolega. Tako da, popolnega ignoriranja glede teh tem ti ne priporočam...
Druga opcija je pa, da ti punca skuša namignit da bi te imela samo za seks in to je to :D
*mwa*
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

"Res si moramo moski zasluziti sex...si morajo pa zato zenske zasluziti naso prijaznost"
"Ce hoces dobiti punco...jo moras biti pripravljen izgubiti"

Od vseh "nasvetov" o puncah, sta mi najbolj razjasnila vso zadevo ta dva stavka.

"Baraba vs. Prijazen decko" ...ko pride do zensk, ni vse crno in belo...tukaj je sivo podrocje res najboljse tako za zenske kot za moske...naucite se uporabiti dobre karakterne lastnosti od obeh ekstremov...npr. prijazen decko prehitro pokaze prevec zanimanja, kar ni privlacno, po drugi strani pa je barabi vseeno a jo dobi ali ne, zato ga mora zenska osvojiti (kar je privlacno).

BBB-DDD-KKK napisal/-a:Aja pa še nekajme zanima, če punca namiguje na spolnost in fant ignorira... kakšne so posledice? Bo punca še bolj napaljena ali bo popustila???

Ce ignorira, potem bo verjetno popustila (odvisno kako vsec ji je)
Ko zacne punca namigovati na sex se igraj to igro zraven nje...stopnjuj sexualno napetost, pa bo hitro stala v luzici :)
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

mmmmmtole je pa čist mimo...

sorry ampak da jz tipu nakažem da me seksualno privlači in ne bi pokazal da želi tisti trenutek takoj z mano v posteljo - mislim da me ne bi niti privlačil na takšen način in bi ga imela za kolega. To zame niti ni moški.

Men so všeč tipi k skoz rinejo in prepuščajo stopnjevanje napetosti meni. Torej on lepo kaže da si želi biti z menoj jz se pa lahko igram v nedogled dokler ne pristaneva v postelji. Potem je pa že itak jasno da se ne igrava več igric ampak normalno razvijava odnos dalje.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Raje t.i. barabo (se pravi tipa, s katerim se tudi skregaš, ki nima vsega, ni tisto prisiljeno vljuden, zna udarit z roko po mizi,... - vsaj to je bil opis "barabe" v tej temi :) ) kot pa dolgočasneža (popolnega, mirnega, skuliranega, pretirano vljudnega in popolnega tipa), s katerim mi bo postalo dolgčas že po 5 minutah poznanstva.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Če je to za vas opis barabe potem ja..takšen tip mi je kul.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Tonja napisal/-a:zna udarit z roko po mizi,...

....lici, v trebuh.... :cool:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Dioniz napisal/-a:
Tonja napisal/-a:zna udarit z roko po mizi,...

....lici, v trebuh.... :cool:

Nono, nismo zdaj na borilnih veščinah :D .
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

zna pa to postat v zvezi z barabo... :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Pri mizi se mora končati. Razen če imata eden do drugega odnos takšen, da čustva izražata s pretepom :D Sicer se je to nama že enkrat zgodilo.. sam pol k je postalo preveč na hard se je raje umaknil :lach:

Drgač mi je pa kul, da je tip tak, kot je rekla Tonja, da zna udariti po mizi, pove svoje mnenje pa tudi če na bolj glasen način. Čeprav nimam nič proti temu če tudi zares tolče po mizi ali kaj meče po stanovanju :twisted: :lach:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Dioniz napisal/-a:zna pa to postat v zvezi z barabo... :D

odvisno kako si predstavljaš barabo. Čeprav je men da beseda čist mimo.. in tudi opis ki ga tukaj podajate si ne zasluži imena baraba.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

nanamiša napisal/-a:Čeprav nimam nič proti temu če tudi zares tolče po mizi ali kaj meče po stanovanju :twisted: :lach:

:D :D :D Haaha, a veš, da si ne predstavljam, da bi kdaj prišlo do tega, da bi kdo kaj metal po stanovanju :D . Če že bi, pa upam, da bi potem to za sabo pospravil in na mizo nastavil denar, da se gre naslednji dan po stvari, ki jih je prejšnji dan razbil :D :D :D .
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Bom pristavil še svoj lonček v to temo

BBB-DDD-KKK napisal/-a:Kadar je fant zaljubljen se bo obnašal zelo lepo do neke punce, ker se bo bal, da bo naredil napako ter se ji z tem zameril... potem boste rekle da je softič.

Tudi jaz sem se do predlani do punc obnašal tako, kot je citirano, ni bilo šans, da bi kakšni punci zarobantil. Seveda sem za to plačeval tudi ceno -> se pri puncah obrisal pod nosom. Potem mi je pa v glavi naredilo klik in sem spremenil svoj odnos do punc tako, kot to opisuje Tonja. Zadeva je na moje neznansko presenečenje delovala. Šele takrat mi postalo jasno, kaj pomeni obnašat se kot baraba.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

moj je že metal samo hvala bogu mu v roke ni pršlo kaj takšnega, da bi se lahko razbilo :D :D Je pa ostalo pospravil, ko se je ohladil. :D

Tudi če ne bi hotel bi moral kupiti ali popraviti tisto kar je naredil haha :D :P
BBB-DDD-KKK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BBB-DDD-KKK »

Kaj lahko kaka punca na malo bolj dolgo napiše kakšno obnašanje si želi videti pri fantih kadar se gre za zvezo. Pa mislim od povabila vn pa naprej

:) :) :) :cool:
Odgovori