finta je v tem, da je odvisno kako frizura paše na fanta. pa če je zvezdnik ali ne.
mogoče bi blo bolš obraze zbrisat, ker ob teh slikah se res ne da samo frizur gledat
Ja pač, dolgi lasje so super hot, vsaj meni. Recimo takšni kot so na zadnji fotki
Aja, moj ma pa nekje kategorijo 1, včasih 2 ko že en lep cajt ni bil pri frizerju... Tak da no, to da babe izbiramo izključno frizure kakršne imajo naši tipi, ni drži - vsaj pri meni (je pa bil kategorija 5 ko sma se spoznala nakar se je spomnu da mu ni več met za dolgih las in se je šišnu ).
1. mi načeloma ni ne vem kako všeč
2. mi je najboljša
3. in 4. precej odvisno od tipa, recimo Jared Leto (mislim da je on na sliki) wtf (ženska frizura??), pa tisti blond v 3.kategoriji (ne Heath) mi ma predolge lase ker potem izgleda kot ena punčka
5. - hja, takole na fotkah so mi všeč, predvsem rockerji. ampak v resničnem življenju še nobenga nisem srečala, ki bi mu dolgi lasje pristajali kakor Bradu Pittu recimo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Bechkam ma najmanj 5cm daljše lase od Deppa zgoraj. Sploh pa je to samo okvirno, da so podobne dolžine pričesk v istem rangu. Gre se samo za dolžino las in niti ne obliko frizure.