Z Dionizom sva zadnjič imela pestro debato o tem, katera moška pričeska je ženskam najbolj všeč in sva sestavila pet kategorij( kjer so si pričeske podobne z manjšimi odstopanji) in zdaj je na vas, da izberete katera kategorija je vam najlubša!
Kategorija ENA:
Kategorija DVE:
Kategorija TRI:
Kategorija ŠTIRI:
Kategorija PET:
In prosim še glasujte v anketi, da bodo rezultati bolj primerljivi.
1 totalno odpade, 2 redko, 3 je naj, 4 pogojno še kul oz. na nekaterih. 5 pa spet odpade
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Top je 2. kategorija in pa 1. s tem, da pri 1. samo čisto obriti!
3. in 4. je obup! 5. pa tudi samo da Bradu ful paše
Pač itak je to odvisno od moškega. Enmo tipo bo ful pasala čupca iz 3. kategorije in mi bo ful hot, čeprav načeloma ne padam na take frizure tko da to ocenit je malo mimo.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
sicer pa bi lahko ta tema imela naslov: kakšen tip frizure ima moj dragi...ker dvomim, da bo dolgolaščevo dekle oboževalo obritoglavce...druga in tretja najljubša kategorija bo pa frizura bivšega, ljubimca ali kakšnega drugega moškega, ki je zacementiran v delčku srca...
Ma neee.. tle se gre za to pač kar je ženskam naljubše, ne kar majo njihovi tipi. Moj tip ma npr. totalno drugačno čupo, kokr je meni najlubša na moškemu...tak da to nima veze.
postavi podvprašanje, kakšen tip frizure ima vaš tip, pa boš videla, da bo 90% žensk odgovorilo, da je njihov najljubši tip frizure tisti, ki ga ima njihov trenutni tip...in ko bo menjala tipa in dobila enega z drugačno frizuro, bo zamenjala preference glede tipa frizure...
Js že od 4 razreda osnovne šole padam na tak tip frizure
Fant ima pa razpon od 2-4, ker je len za k frizerju in ko gre se precej postriže, pol pa traja, da se spet
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jochie napisal/-a:postavi podvprašanje, kakšen tip frizure ima vaš tip, pa boš videla, da bo 90% žensk odgovorilo, da je njihov najljubši tip frizure tisti, ki ga ima njihov trenutni tip...in ko bo menjala tipa in dobila enega z drugačno frizuro, bo zamenjala preference glede tipa frizure...
dost žalostno ja...
men je sicer najljubši tip frizure trojka, najhitreje jih tudi opazim.
2-4 (ne morem se odločit, ker so tok seksi fantje zraven frizurce).
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert