Js si že predstavljam sebe med rojevanjem, kako bom preklela fanta, da mi to naredil in se zaobljubila, da ne bom nikol več seksala z njim zarad takih posledic

(skor 1 teden zamujala), se hotela skregat, ker ji niso dal epiduralne, ampak se mi je naenkrat mudil živet in je šlo hitro; pri tretjem porodu se ji je pa kar smejalo.

rinca napisal/-a:
čakam da barbie kaj več pove o rezanju, ampak moje mnenje je, da je bolje da te prerežejo (med porodom tega sploh ne čutiš), kot pa da se sama raztrgaš do ne vem kam in tudi raztrganino je težje šivat in se grše zaceli.
Mi je žal, da nisem bila prerezana
Posledično sem dobila 9 grdih šivov. In res je, raztrganina se težje in grše zašije, kot raven rez. Od 7 mamic, za katere vem podrobnosti poroda, sta 2 rodile s carskim, dve imele prerezan presredek, tri pa so bile raztrgane. Nauk: nobena ni prišla čez brez raztrganine ali reza, tako da.....priporočam rez.

vem da bo hudo in da bodo takšne bolečine kot si jih zdaj niti predstavljat ne morem, ampak skozi to bo treba it če bomo kdaj hotle pestovat svojega otročička.

Tko da....moški opazijo razliko.
).