se strinjam, da je potrebno ignorirat zlobne ljudi in komentarje okolice. hotela sem povedati, da pa ni lahko, sploh če so ti ljudje tvoji bližnji, družina tvojega partnerja in celo nekatere 'prijateljice'. kot mlada mamica se na začetku itak loviš, hočeš najboljše za svojega otroka. in potem ti ljudje govorijo npr.da otrok rabi mamo ob njem, ne pa utrujene ženske naslednje jutro(če greš ven)... normalno, da se začneš spraševat, če delaš prav. da ne govorim o tem, da gredo take stvari tudi partnerju malo na roko, če njemu ni treba 3x na teden 2 uri sam biti z malima otrokoma in se 'truditi' s stvarmi, ki jih običajno opravi partnerica in poslušat da je copata, ker pomaga pri otrocih. bi rekla, da so take stvari velika preizkušnja za par.
jaz res upam, da ne bom obkrožena z ljudmi, ki mi bodo takrat zbijali moralo in da bom dost močna, da se na to ne bom ozirala.
Shimmie_ napisal/-a:Mi je pa najbolj neumna izjava ene moje bivše sošolke, ki je rekla, da po tem ko imaš pa otroka se pa življenje enostavno konča, da nikamor ne moreš it, si samo doma z otrokom in fantom/možem...
takih sošolk, znank, sosed, sestričn.. imam jaz cel kup