Punce, berete mi misli, nenchy, evelyn in ostale, ki Vas je strah raztrganin. Ko sem omanjala strah od poroda, mene je bolečin najmanj strah, strah me je raztraganin, rezanj za brezveze in neestetsko zašitih ran, ko sem brala en forum, ki so ga mamice pisale sem skor skup padla. No, nd eno so šivali da je skakala po mizi, ker ji niso verjeli da ji anestezija ne prime. Mislim, halooo, potem velik jih pravi da so jih tak grdo zašili da so šle potem na lepotno operacijo v tujino... Tega me je strah, da mi kaj zafrknil in včasih razmišljam da bi imela raje CR (eh, vem da je CR nenaraven in da so možne ful komplikacije). A je kaka tema tu o porodu? Da se gremo v njo menit
Potem spet pomislim, tak mala odprtnia in tak velika glavica bejbija, itak more pridit do raztrganin.
Naj povem še za mojo mami, naju je rodila expresno (prvič mal več kot dobra urca, drugič še hitreje), prvič je bila rezana, drugič je šel porod prehitro, dali so ji indukcijo in je imela rartrganine. Pravi da jo prerežejo je boljše, kot če se ti kr tak raztrga. Pravi da porod ni bav, bav, ampak ima kr visok prag bolečine. Zaupala mi je da jo po več kot 20-letih, na spremembo vremena zaskeli odspodaj, da ne omenjam da po porodu ko kihne al se nasmeji (sej en včasih, včasih), ji uide, ker se te mišice zrahljajo.
Mislim sej vem da so do zdej vse rodile in da najbrž preveč kompliciram, ampak mene je resnično strah raztrganin, bolečin niti ne, saj sem bila vajena bolečih M. tko da bi bilo to mala malca (vem da so bolečine pri porodo= Menstrualne na 10 potenco, sam vseen, to bi že preživela).