Zlobna babica... kaj naj naredim?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

monique* napisal/-a:Pri naši je tako da če se ji nazaj nagaja ji je to v užitek ker ve da te je spravila ob živce kar je njen namen.
Je pa pravi detektiv zna odpret pismo nad paro in nazaj zalepit da se ne opazi, ko ati pride domov preveri pokrov od avta in glede na temperaturo določi kako daleč je bil,... ipd.
Tako da kot sem že rekla čim prej stran.
p.s. moja "babica" je stara 88let in je zdrava, sklepam da bo živela 120let :roll:

:eek: :eek: :eek:
Ne morem verjet, da take osebe tudi obstajajo pri teh letih...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

S staranjem je vedno več ljudi žleht. Ampak pri večini je to povezano z demenco in Alzheimerjevo. V tem primeru najbrž ne, ker avtorica piše, da je babica že od nekdaj takšna.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

Dioniz napisal/-a:roka roko umije. Taka kot je ona do vas, bodite vi do nje, še posebej, če ji niste nič dolžni. Kaj si pa misli stara kuzla, da je...

:D my point exactly!

V_Rose_V :top:

Konkubina* napisal/-a:Kaj če bi vi vašo babico prijavili kot "neprištevno" in jo poskusili dati v dom?
Od kod 80-letni ženski toliko energije, potrpljenja in tudi denarja, da se ji da tožarit z vami po sodišču? :eek:

to smo že hoteli narest, ampak je težko, ker se pred drugimi obnaša normalno.
denar pa ima verjetno ''našparan'', saj že zadnjih 6 let ni nikomur nič kupila...

Spomnim pa se še ene scene iz otroštva. Ker sem alergična na prah, ne smem spat pri zaprtih vratih, in ona mi je včasih vrata konstantno zapirala, zato sem jih vsak večer privezala z vrvico na predalnik. En večer potem pride ona s škarjami v mojo sobo in odreže vrvico. Ni pa vidla da jaz to opazujem. Ko sem to letos povedala na sodišču, sem se zlomila in bruhnila v jok, z mano vred pa še oba študenta, ki sta spremljala primer. Ona pa se oglasi iz svojega stola: ''joj, moja boga punčka''. Takrat bi jo najrajši na gobec.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^daj ti lepo scenarij za film napiši, ker to bi bila svetovna uspešnica....pa boš pouhna gnarja pa boš lahko živela kje boš hotela, še babici boš lahko vsakodnevno nove krizanteme kupovala... :D :D :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

a nimate dvonadstropne hiše? preselte se v zgornji štuk. nevem kako bo babici uspelo prit na vrh z vozekom. pa naredite si svoj vhod.
Vsak raj ima svojo kačo.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

s0nckic4 napisal/-a:a nimate dvonadstropne hiše?

Lahko jo porineš po stopnicah :cheer:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jaz bi pred njen vhod položil keramične ploščice pa avtomatsko zalivanje pa hlajenje...da bi zmrznilo... :D
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Lahko pa poskusiva spoznat najini babici in se bosta verjetno imeli veliko za pomenit in bo vsaj nekaj časa mir :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lahko ji pa predlagaš, da gre mojima babicama na obisk... :D :D :D

naj počivata v miru... :)

to je že črni humor... :oops:
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cant_sleep_tonight »

žilava gospa.

probaj z vrelo vodo
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

Cant_sleep_tonight napisal/-a:žilava gospa.

probaj z vrelo vodo

Če že, bi probala s plinom, saj ''gospa'' še zmeraj uporablja plinski štedilnik. Sam tolk da bi mal puščal... :D

...v svojih sanjah!
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Eni pa res živite v oblakih, ko takole delite nasvete naj se odselijo.. kot da je ekvivalentno kupovanju kruha v trgovini
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Kamor komu, js se tega nebi šla. In bi naredila vse, da bi se odselila. Če se staršem da to prenašat že 50 let, tudi prav... V tem primeru se pa js raje zapufam ali živim najemniško, kot da stalno poslušam teženje in se tožarim po sodiščih. (pa sem drugače zelo proti kreditom in najemniškem življenju- oz. se tega nebi šla dolgoročno, ampak v tem primeru bi pa spizdila po parih mesecih).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Vidim, da eni res dolgo živijo. Moja ima 95 let, tak, da ji 100 ne uide.

Pri nas se je pa ona odselila, ker je šla mamina mama v dom zaradi zdravja in je od ateta mama rekla, da je ona starja od nje in da njej tudi "pripada" dom. Zdaj imamo zadnjih 10 let mir pred njo. Prej so bili prepiri vsaki dan na vrsti, sedaj je pa zelo srečna, če pridemo v nedeljo na obisk.

Odnosi so se zelo izboljšali odkar se vidimo 1x na teden.
Odgovori