London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Men se je se najbols obnesla kr pay-as-you-go oyster. Pobere ti max tistih cca. 8 funtov na dan, kukr stane dnevna karta, ce se peljes pa manj pa pac manj. Pol sm pa nalagala sprot gor kr na avtomatih, kukr sm misnla, da bom porabla. Pomoje je to optimalna varjanta.

Sicer se pa men zadne par let, odkar je funt tok padu, sploh ne zdi use tok drago. Kar se tice shoppinga, so se mi zdele cene u raznih Mangotih, Zarah ipd. dokaj primerljive z Ljubljano. Uggsi so pa recimo preverjeno velik cenejsi :D
Live. Love. Surf.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Je res, velik cenejš pride kot včasih, ampak je tud € padu v zadnjem času. Šit. :D
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

legally blonde napisal/-a:Uggsi so pa recimo preverjeno velik cenejsi :D

Res? A mogoče veš, če jih majo na razprodajah znižane? :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Ja, js sm za svoje dala preracunane v evre 175€, mam pa cokoladne classic short. Na razprodajah niso znizani, kups jih pa lohk u tele trgovini, kjer majo original. Majo pa tut spletno trgovino, kjer lohk cene pogledas :)
Live. Love. Surf.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Ne da se mi celo temo nazaj gledat - ali na greš lahko na Tower z našo študentsko izkaznico?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Ja, js sm sla na use z naso studentsko, k nism mela mednarodne pa sploh niso kompliceral.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Nala29
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nala29 »

London mora biti tudi v prazničem času krasen! :)
majchy84
Debatorica
Debatorica

Vsekakor je, praznično vzdušje je že povsem prisotno, lučke so povsod, okrasitev res lepa. Ljudje prijazni, veseli, nasmejani. Meni je bilo res super in bi najraj kar ostala še nekaj časa :D Sploh luštno je v Hyde Parku, kjer imajo Winter Wonderland s stojnicami, vonj po kuhančku povsod okrog (čeprou ni lih najboljši), ogromno ljudi, lunapark, drsališče, ni da ni. Podobno so stojnice tudi ob Temzi, naprej od London Eye. Res krasno :hearts: Pa tudi v trgovinah je cel kup popustov, tako da se splača, samo je treba iti zgodej zjutraj, ker po 14. uri je toook folka, da te mine šoping :lol:

So mi pa tok hecni Londončani, še posebej punce. V soboto zvečer sem se sprehajala mimo akvarija ob Temzi in ker je sobota zvečer, folk žura. In jst v plašču, šalu, rokavicah in me je zeblo, tam pred akvarijem pa na tistem mrazu punce v koktejl oblekcah, brez žab, bose, brez kakršne koli jopice in podobno :eek:

Še par slikc (mal slabe so, k so pomanjšane, pa tud fotkič ne dela najboljših nočnih fotk):

Slika Slika Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Res je lepo. Enkrat moram tud js jit okol bozica. Pa se na razprodaje, ki se zacnejo ponavad 26.12 :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Naslednjo nedeljo odletim, wiiiiiiiii! :D
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

Mene zanima, kako je s check-inom za easyHotel Victoria... V London priletim v nedeljo zvečer in računam, da bom pri hotelu šele okol 22 ure, kakšno minutko čez. Majo kaj določen check-in al ni nobene panike?
majchy84
Debatorica
Debatorica

Pomoje ni nobene panike. Po 23. uri (al 22, nisem zihr) sicer zaklenejo vrata, ampak pozvoniš in ti odprejo. Recepcija itak dela vseh 24 ur.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

poletje06 napisal/-a:V London priletim v nedeljo zvečer

Na isti dan letiva, pa me zanima kako planiraš iz letališča do centra Londona pridt.. Mene mal skrbi, ker je napovedana stavka na podzemni pa tudi vlak (s katerim grem vedno do Londona) ne vozi v center, ampak samo do 3. cone.. :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pa z avtobusom. Poglej na spletu, se da celo pot vnaprej splanirat :wink: Če ne, ti pa lahko pomagamo.
Pa easyBus poglej. Je hiter-1 urca in 10 min, pa da se ful poceni dobit do centra Londona (spusti te pa pri Madame T.)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori