Kontracepcijske tabletke
Se strinjam... Če nimaš rednega sexa res nima smisla jemat. Prvič - ne vnašaš nepotrebnih hormonov v telo. Drugič - ni ti treba vsak dan mislit na to, da vzameš tabletko. Če bi prišlo do tega, da bi imela sex pa še vedno obstajajo kondomi, ki so za začetek tako ali tako boljša ideja.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
M. dobiš 2-3 dni (tukaj je seveda odvisno od osebe) ko poješ 24. tabletko, tiste 4 so bolj za foro da redno jemlješ, lahko jih tudi spuščaš, ker v njih ni hormonov. In če preračunaš je ti lepo izide, ciklus na 26, 27 dni.
Jz sem pri Yaz-u tak dobila, drugače pa navodilo v roke, sigurno piše kdaj nastopi krvavitev.
Jz sem pri Yaz-u tak dobila, drugače pa navodilo v roke, sigurno piše kdaj nastopi krvavitev.

-
- Sramežljivka
- kristy.bar
- Sramežljivka
- Kraj: Krško-Koper
ahoj
čaw
mene pa neki zanima, nikjer nisem zasledila ali pa se spregledala eno vprašanje.
Jaz začnem jemati tabletke vsak mesec na sredo ob 20:00 in me zanima kdaj točno(v minutah,urah) tabletka prime ker se grem tisti večer razvajat u welnes pa bo zlo vroča noč...
če bo tabletka že prijela v roku ne vem 1 ure?
upam da mi kdo odgovori, hvala čaw
mene pa neki zanima, nikjer nisem zasledila ali pa se spregledala eno vprašanje.
Jaz začnem jemati tabletke vsak mesec na sredo ob 20:00 in me zanima kdaj točno(v minutah,urah) tabletka prime ker se grem tisti večer razvajat u welnes pa bo zlo vroča noč...

upam da mi kdo odgovori, hvala čaw

Kristy*
- kristy.bar
- Sramežljivka
- Kraj: Krško-Koper
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
Mene pa samo zanima, kakšne so vaše izkušnje z jemanjem Yasminelle? Jaz jih namreč jemljem že dober mesec in imam pravi izbruh mozoljev..pa tudi napihnjena sem grozno in cela otekla, nič kaj se ne izloča voda, kot bi se mogla
Ima katera podobne izkušnje s temi tabletami? Se bo koža sčistila ali bo še samo hujše? Hvala za odgovore
Lp

Lp