Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Če ne misliš seksat potem prekini.
(s)mej se
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Se strinjam... Če nimaš rednega sexa res nima smisla jemat. Prvič - ne vnašaš nepotrebnih hormonov v telo. Drugič - ni ti treba vsak dan mislit na to, da vzameš tabletko. Če bi prišlo do tega, da bi imela sex pa še vedno obstajajo kondomi, ki so za začetek tako ali tako boljša ideja.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Meni se tudi tko zdi.
Glej torej, da imaš vedno kondom na dohvatu ruke. Ne se na tipe zanašat glede tega :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Strinjam se s predhodnicam. Na tvojem mestu bi prenehala z tabletka, če ne boš mela rednega sexa. Z neznanci je pa itak najboljše z kondomom, pol itak tabletk ne rabiš.
metuljcek87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a metuljcek87 »

hvala punce za odgovor...ste mi zelo pomagala..kondomi bodo zdaj v akciji ;)))
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

živjo! jst sm pa poazla, da sm en dan pojedla 2 tabletki namesto ene.:oops: ne vem kako mi je to uspelo, zgleda sem dneve zamešala :eek: a ktera ve kaj nardit u tem primeru? a en dan je pojem nobene al pač jem normalno naprej? :?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

normalno ješ naprej. ciklus se ti skrajša za en dan, razen če poštukaš iz druge škatlice. premora ne podaljšuješ.
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teddy_ursa »

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

M. dobiš 2-3 dni (tukaj je seveda odvisno od osebe) ko poješ 24. tabletko, tiste 4 so bolj za foro da redno jemlješ, lahko jih tudi spuščaš, ker v njih ni hormonov. In če preračunaš je ti lepo izide, ciklus na 26, 27 dni.
Jz sem pri Yaz-u tak dobila, drugače pa navodilo v roke, sigurno piše kdaj nastopi krvavitev. :)
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teddy_ursa »

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kristy.bar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Krško-Koper

ahoj

Neprebrana objava Napisal/-a kristy.bar »

čaw
mene pa neki zanima, nikjer nisem zasledila ali pa se spregledala eno vprašanje.
Jaz začnem jemati tabletke vsak mesec na sredo ob 20:00 in me zanima kdaj točno(v minutah,urah) tabletka prime ker se grem tisti večer razvajat u welnes pa bo zlo vroča noč... :) če bo tabletka že prijela v roku ne vem 1 ure?
upam da mi kdo odgovori, hvala čaw ;)
Kristy*
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če stalno jemlješ tabletke, si zaščitena ves čas (tudi med pavzo, ko je "menstruacija") :) 24 ur na dan, vsak dan :D :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kristy.bar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Krško-Koper

Neprebrana objava Napisal/-a kristy.bar »

ooooooo super hvala lepa za info ;)
Kristy*
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ti pa si faca :D Saj ti v navodilih piše kako je z zaščito, da je skoz, če le redno jemlješ.
Ella29
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ella29 »

Mene pa samo zanima, kakšne so vaše izkušnje z jemanjem Yasminelle? Jaz jih namreč jemljem že dober mesec in imam pravi izbruh mozoljev..pa tudi napihnjena sem grozno in cela otekla, nič kaj se ne izloča voda, kot bi se mogla :( Ima katera podobne izkušnje s temi tabletami? Se bo koža sčistila ali bo še samo hujše? Hvala za odgovore

Lp

:)
Zaklenjeno