S punco sva skupej že dalj časa in videti je da je nekaj resnega. Na žalost se vidiva le ob koncu tedna (med tednom je ni doma zaradi obveznosti). Ampak nedavno nazaj se je pojavil resnejši problem. Namreč, od njenega prijatelja sem izvedel da se je na zabavi napila in da jo je en obrnil in poljubil in da to ni bilo prvič. V tistem trenutku sem pobesnel in jo zapustil, ampak jo še vedno zelo ljubil. Vprašal sem kaj je res bilo in ugotovil da ni bila nič kriva, baje da se je celo branila in svoje unemu povedala (ja sklela ga je po domače), njene prijateljice ki niso nič vedele da sva se sprla so rekle isto zgodbo, torej sva si dala še eno šanso in tako sedaj začenjava spet iti po starem, s tem da sva postavila nekaj novih pravil. Ok vse lepo in prav, ampak imam resno težavo...
Valda, nisem ji moral prepovedati druženja z prijatelji in iti ven. Zmenila sva se da ne bo več pila alkohola, NIKOLI. Ampak me skrbi da ji ne morem več zaupati kot sem ji prej :S Kaj naj storim? Zelo jo ljubim, vse mi pomeni, ampak ne morem ji več tako zaupati kot pred tem dogodkom, tudi če ni bila nič kriva. Ravno pred kratkim je šla spet ven mislim da z istimi osebami kot na tisti večer. Zelo se bojim da se bo ponovilo. Kako naj to prebolim, da bova lahko zaživela po starem? naj še dodam da me muči da mi ni hotela takoj povedati...

Popravljen naslov. ..Evelyn..