Ko je bila pijana, jo je drugi poljubil..

Pomoč iz čustvenih stisk.
anonymus112
Sramežljivka
Sramežljivka

Ko je bila pijana, jo je drugi poljubil..

Neprebrana objava Napisal/-a anonymus112 »

Lep pozdrav, sem nov na forumu, ampak vseeno... rabim vašo pomoč... zadeva je namreč taka:

S punco sva skupej že dalj časa in videti je da je nekaj resnega. Na žalost se vidiva le ob koncu tedna (med tednom je ni doma zaradi obveznosti). Ampak nedavno nazaj se je pojavil resnejši problem. Namreč, od njenega prijatelja sem izvedel da se je na zabavi napila in da jo je en obrnil in poljubil in da to ni bilo prvič. V tistem trenutku sem pobesnel in jo zapustil, ampak jo še vedno zelo ljubil. Vprašal sem kaj je res bilo in ugotovil da ni bila nič kriva, baje da se je celo branila in svoje unemu povedala (ja sklela ga je po domače), njene prijateljice ki niso nič vedele da sva se sprla so rekle isto zgodbo, torej sva si dala še eno šanso in tako sedaj začenjava spet iti po starem, s tem da sva postavila nekaj novih pravil. Ok vse lepo in prav, ampak imam resno težavo...
Valda, nisem ji moral prepovedati druženja z prijatelji in iti ven. Zmenila sva se da ne bo več pila alkohola, NIKOLI. Ampak me skrbi da ji ne morem več zaupati kot sem ji prej :S Kaj naj storim? Zelo jo ljubim, vse mi pomeni, ampak ne morem ji več tako zaupati kot pred tem dogodkom, tudi če ni bila nič kriva. Ravno pred kratkim je šla spet ven mislim da z istimi osebami kot na tisti večer. Zelo se bojim da se bo ponovilo. Kako naj to prebolim, da bova lahko zaživela po starem? naj še dodam da me muči da mi ni hotela takoj povedati... :( pomagajte mi prosim... :(

Popravljen naslov. ..Evelyn..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Prebol, ali pa prekini zvezo. To stalno nezaupanje bo slej ali prej uničilo zvezo.

Aja, kako zgledal ta poljub, da ona nič kriva?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Jaz se strinjam s predhodnico: pozabi, preboli in ji zaupaj, ali pa prekini vezo. Druge nimaš.
Ker s tem, da ti to potlačiš v sebe, tebe razjeda, ona bo mislila da je vse ql, da ji spet zaupaš....boš sam sebe uničil. Če veš, da lahko greš čez to, se za vezo potrudi, drugače pojdi stran.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^tudi jaz se strinjam.Če ti je že toliko do nje, bodi fer v odnosu in preboli to kar je bilo in pojdita dalje.Smisel zveze ni podtikanje in jeza in ljubosumje, ampak to, da ti je fajn z njim.Če boš pa ti na skrivaj kuhal mulo, pa jo raje pusti in idi svojo pot kot pa da nadaljuješ zvezo na podlagi žalosti in jeze zaradi njenega "prisiljenega" poljuba.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Glede na to, da se vidita samo čez vikend, ker je čez teden zasedena, bi se lahko vsaj čez vikend 100% posvetila tebi in ne alkoholu ter posledični "prevari". Dokler se bosta mogla pa dogovarjati, da naj pusti alkohol pa ne bosta prišla daleč, saj bi mogla to najbrž sama ugotovit, da če ne ve kaj počne, ko se ga napije, je bolje da sploh ne pije.

Pomoje je najboljš, tko kot mislijo že vse prej, da greš naprej in jo pozabiš, ker si gotovo zaslužiš kaj boljšega, glede na napisano.

Vso srečo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Saj se ga ne žura samo med vikendom. Še posebno ne, če si študent :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Si v nezavidljivi situaciji. Take stvari človek stežka pozabi in če te toliko mori je brezveze sploh vztrajat v taki zvezi.
Breakfast is my religion! (The Mask)
anonymus112
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala za toliko odgovorov...

poljub je bil taki da ga je potem skoraj sklofotala tam pred vsemi in ga tam nadrla, vsaj tako so mi vsi povedali... torej ni nič kriva bila... žurala ga je v petek se mi zdi... potem sva v nedeljo bila skupaj... vsak vikend sva skupaj ne glede na kaj, nekako najdema pot drug do drugega tudi če so ovire s prevozom in časom... se dobiva, preleživa cel dan ob crkljanju in temi zadevami ;) in potem se posloviva, rečeva ljubim te in se ponavlja vsako soboto... alkohola ne uživa redno, le tu in tam, ni kronik valda...

jaz bi samo rad izvedel kako se naj potrudim da ne bom toliko mislil na pretekli dogodek (zaupam ji in verjamem da ni bila nič kriva in da je bilo kot so mi povedali) in nočem je nikakor zapustiti, ves svet mi pomeni...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Res ne vem kak nasvet pričakuješ? Dvomim, da boš kar pozabil na to. Ampak če res ni ona nič kriva, ne vem zakaj sploh izguba zaupanja. Mogoče ji pa nikoli sploh nisi zaupal, sedaj pa še manj- in tako ne bo šlo :wink:

Pač dopovej si, da ona ni kriva in da je vredna zaupanja (v kar se mi zdi, da dvomiš).
anonymus112
Sramežljivka
Sramežljivka

jao vas ženske je težko razumet hahaha... :D v glavnem... moram priznat ja da res, zelo hitro postanem ljubosumen (razlog za to so prejšnje zveze). enostavno se zelo za njo bojim, nočem je izgubiti, na nikakršen način...

verjetno bova rabila nekaj časa da se zgradi vse po starem nazaj... kaj menite?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Če ni bila nič kriva, potem si pa ti smotan in pretiravaš.
The world is as you are.
anonymus112
Sramežljivka
Sramežljivka

se mi počasi tudi tako zdi... O.o
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

ob branju tvoje druge objave se mi zdi, da sploh ni nič narobe med vama!? Tvoje ljubosuje in nezaupanje pa lahko rešiš samo ti. Ona kaj dosti nima pri tem.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Re: pomagajte mi :(

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ti si tud en bebo.
anonymus112 napisal/-a:...Namreč, od njenega prijatelja sem izvedel da se je na zabavi napila in da jo je en obrnil in poljubil in da to ni bilo prvič. ...Vprašal sem kaj je res bilo in ugotovil da ni bila nič kriva...Zmenila sva se da ne bo več pila alkohola, NIKOLI. ... Zelo jo ljubim, vse mi pomeni, ampak ne morem ji več tako zaupati kot pred tem dogodkom, tudi če ni bila nič kriva. Ravno pred kratkim je šla spet ven mislim da z istimi osebami kot na tisti večer. ... naj še dodam da me muči da mi ni hotela takoj povedati... :( pomagajte mi prosim... :(

svojo bejbo obtožuješ za nekaj, kar sploh ni storila. in zaradi tega jo tudi pustiš! maš srečo, da te je sploh vzela nazaj.
ker ji ti ne zaupaš več, zaradi nečesa izven njene krivde sploh, zdaj ona ne sme več pit alkohola???
in spet, ker si tako ljubosumen, da punco pustiš, kljub temu da ni imela nič pri tem, se potem še sprašuješ ker ti ne pove, ko dela nekaj, kar bi te utegnilo vznejevoljit. jaz bi te brcnila že zdavnaj.
nevem kak nasvet pričakuješ, ti pa lahko povem samo to, da se skuliraj.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Meni deluješ ali zelo mlad ali zelo neumen. Zaradi tvoje ljubosumnosti in nezaupanja se mora ona omejit pri žuranju in NIKOLI več piti alkohola. Ma bolš, da bejba pošlje takega tipa v tri krasne.
Because I can.
Odgovori