Imam problem
Začelo se je v petek, ko sem bla v službi. Ful sem začela dobivat izsušene ustnice. Saj poznate, ko te ful zateguje v ustnicah, pa maš čisto rdeče ko sneguljčica. Nisem imela nobene labele s sabo, ampak sem se kolikor toliko kontrolirala, da si nisem oblizovala ustnic, ker potem postane samo še hujše. Včasih seveda ni šlo, ker je narava dela taka, da moram ogromno govorit.
No, jaz lepo imela izsušene ustnice, pridem domov, si jih mažem z medom, pa z enim vazelinom, ki sicer zelo pomaga...pa nič boljše do danes. Celo skrtačila sem si ustnice, ker se mi je koža začela rahlo luščit in drugače bi si jaz to grizla dol, tak pa sem si rajši nežni piling naredla...seveda spet malo meda gor...v glavnem, vse sem delala prav. Se mi zdi.
Ampak še vedno imam katastrofalno suhe. Niti za odtenek ni boljše. Še več! Po vsej spodnji ustnici se mi je začelo nekaj spuščat, kot da bi imela 4-5 mozoljčkov na ustnici, srbi pa, kot da bi se mi delal herpes! Namazala z virolexom, nič ne pomaga.
Ne morem si privoščit herpesa in moram do petka odstranit to navlako, ker ne morem s herpesom čez celo spodnjo ustnico prit na šiht!!
Kaj bi blo to, saj sploh ne vem, če je herpes??
Je možno, da sem na kaki alergična, ki sem ga zadnje dni res ogromno pojedla?