Horus napisal/-a:Jaz pa mislim, da ne kapirate, ker mu skoz nazaj pišete - kaj pa če njegovo ženo doleti nekaj, da bo potem njen videz šel po gobe. Dokler primerjaš prostovoljno zadevo, kot je nosečnost, z npr. rakom dojke, pri katerem nimaš niti promilo isto vpliva, ali pa daješ primere o amputaciji noge zaradi infekcije, ti očitno ni jasna razlika med neizogibnim in definitivno izogibnim.
ŽENSKE obsojate moške, ki nočejo otrok, in razumete druge ženske, ki nočete otrok.
Jaz tudi ne razumem, zakaj bi kdo raje kupil novo torbico/čevlje/whatever kot pa nov dodatek za X špil, pa tega osebka, ki zagovarja prvi nakup ne bom zaradi lastne preference slednjega začel tako aktivno napadati xD
Evo, tebi je pač vredno. Njemu NI vredno. Če nimaš že po naravi nagnjenosti k padcu IQja za 40 pik v prisotnosti dojenčka, potem lahko dokaj brez težav razumeš, zakaj ne bi lepote žrtvoval a) 20 let preden je izguba neizogibna in b) za nekaj, kar bo poleg lepote stalo še ogromno denarja, živcev in časa.
Sicer pa mislim, da ne razumeš točno tega "oklepanja telesne božanskosti".
Da ti malček drugače ponazorimo:
Imaš lep nov avto. Zakaj ga ne greš torej parkrat podrajsat ob steno, polit s kako kislino, da malo razžre, mal zasimuliraš rjo ane, sklopke in menjalnika čist zjahat. Saj čez 15 let bo tud ta avto že čisto fuč.
Če je nekaj neizogibno, je še toliko pomembneje, da toliko bolj uživamo preden se zgodi.
Če bi vedeli for fact, da bo čez teden dni konec sveta, bi vsi poskušali čimbolj živeti teh 7 dni. Malokdo bi naredil samomor kar takoj, češ, saj me itak to čaka.
Jaz se s tem tako strinjam, da ni za povedat.
Otroci so mi fajn, rada se z njimi ukvarjam, ampak trenutno mi niti malo ni do tega, da bi kakega rodila. Ok, nisem še stara 30 (kar je za nekatere očitno magična meja, pri kateri ali si želiš otroka, ali si pa sebična pujsa), ampak čisto racionalno ne vidim, zakaj se morala odločiti za to, da bom imela otroka. Tudi ne vem, zakaj so bili ti napadi na Alwaleeda glede tega, da je novo življenje vredno vsega, kar se ti v nosečnosti in po njej zgodi - zakaj potem nimate deset otrok? Deset življenj je ogromno, a ni po vaši logiki to več vredno kot pa to, da iz mlade punce nastane do konca izčrpana mamica? Meni se trenutno res ne zdi vredno tvegati strij, povešenih prsi, uničenega seksualnega življenja, poporodne depresije, šivanega presredka, neprespanih noči, denarja, živcev in vsega ostalega, kar nosečnost spremlja, za to, da bom lahko rekla, da sem pa jaz omogočila eno življenje.
Najboljše je bilo pa tisto, ko je ena rekla, da če bodo žensko motile povešene prsi, jih bo šla pa popravit.