Živela sem tudi že v bloku, ni problema, se brez problema prilagodim, ampak mi ni to To.
Kako pa bo, bom pa videla, zaenkrat ko nimam stalne službe, ne morem velikih planov delat. Korak za korakom, pa bom vidla kam bom prišla

+1rinca napisal/-a:Tananda napisal/-a:Hiše so za dva prevelike (tudi velika družina je komot v stanovanju) in predrage, plus ne vem, kaj naj počnem z vrtom in ostalimi pritiklinami. Pa lastna hiša je ena velika finančna luknja, ki ti nič ne povrne.
Na splošno bi najraje stanovanje v bloku, ker res ne maram hiš v mestu, sploh pa hiš v "idilični vasici s prelepo naravo", v resnici pa bogu za leđima.
In seveda pod nobenim pogojem ne v bližini staršev.
Pa blok s sosedi na vseh straneh preferiram osamljeni hiši sredi gozda.
se do pikice strinjam s tem kar si napisala. pri meni je isto - vrt in ostalo mi ne pomeni nič, razen tega da bi vsak vikend zabila še z urejanjem tega. odkrito povedano sem prelena za hišo. če bomo hotli it v naravo imamo golovec 2 min stran, če bomo hotli it na vrt, bomo šli k babicam![]()
Eee..seveda je pomembno - men nikakor ne bi bilo všeč nekje bogu za hrbtom (pa še mal naprej), pa nima veze, če bi tam imela luksuzno vilo z olimpijskim bazenomDead_kid napisal/-a:Sicer pa na koncu tako ali tako ni pomembno kje živiš, pomembno je samo to, da je tebi v redu oz. da svoje bivanje deliš z nekom, ki ga imaš rad. Vsaj jaz tako vidim.. Pa je potem vseeno ali imaš svoj blok ali pa garsonjero.
:roll:neznankan napisal/-a:No men pa hiša velik pomen, ker sem od rojstva v hiši in mi življenje v bloku ne ugaja. Če se človek navadi na luksuz je težko it na slabše.
purple_rain napisal/-a:Zihr si že slišala tudi za "luksuzna stanovanja" v blokih...nekatera imajo celo vrtove na strehah (me like, zelo)!
Nočem njive, jz bi samo mal zelenja!McLarnovc napisal/-a:Ampak na strehi imaš težko 2000 ali pa 3000 kvadratnih metrov velik vrt...
purple_rain napisal/-a::roll:neznankan napisal/-a:No men pa hiša velik pomen, ker sem od rojstva v hiši in mi življenje v bloku ne ugaja. Če se človek navadi na luksuz je težko it na slabše.
Zihr si že slišala tudi za "luksuzna stanovanja" v blokih...nekatera imajo celo vrtove na strehah (me like, zelo)!
UG84 napisal/-a:Jaz na te stvari gledam z drugega zornega kota - meni osebno blok ne predstavlja nobenih odrekanj in utesnjenosti, bolj pomembno postaja drugo - življenje v Ljubljani. Ne rečem, da ga nisem popolnoma vajena, saj sem rojena tu, ampak tu se vsem tako mudi, bodisi na cesti, bodisi na ulici, vsi so živčni, nejevoljni, odtujeni. Vsak je mrkega obraza in potem še ta megla pritisne skoraj vsako jutro.
purple_rain napisal/-a:Nočem njive, jz bi samo mal zelenja!McLarnovc napisal/-a:Ampak na strehi imaš težko 2000 ali pa 3000 kvadratnih metrov velik vrt...
McLarnovc napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Nočem njive, jz bi samo mal zelenja!McLarnovc napisal/-a:Ampak na strehi imaš težko 2000 ali pa 3000 kvadratnih metrov velik vrt...
2000m2 velik vrt je pa že kar njiva al kaj?
..Evelyn.. napisal/-a:Hmmm..ja, je kr poštena velikost,...hm, a ni?