ja. ljubosumna sem na mojo bivšo zelo dobro prijateljico.
končno sem našla "princa svojih sanj" in ona to uničuje.
res se je vse zgodilo zelo na hitro, vendar se je.
no da povem od začetka. bili smo na zabavi od kolega. tam je bil tudi on. oba sva bila malo v rožicah, zato sva si upala vse. tako sva se poljubljala in poljubljala praktično vso noč. seksala nisva. čez par dni me pokliče in me povabi na pijačo. bilo nama je super. ujemava se praktično v vsem!
teden dni po tej zabavi je imel najin skupni prijatelj rojstni dan. in spet se je zgodilo. le da sva tokrat seksala. na tisti koči smo bili več dni. zato sva seksala večkrat. bil je nežen. prijazen. vse.
no. od tega je zdaj že 2 tedna. ta teden smo šli skupaj ven. greva na pijačo skoraj vsak dan. res mi je všeč. Vidi se, da sem tudi jaz njemu.
ampak sedaj je vstopila v to mojo "pravlijco" moja bivša zelo dobra prijateljica, ki me resnično sovraži. začela ga je osvajati. na facebooku ga vabi ven. in ravno prejle sem zasledila čisto po naklučju, da gresta zdaj nabirati kostanje.
bosta ona2 nabirala kostanje ja. jo predobro poznam. samo uničiti me hoče dokončno.
čisto sem obupala. ona je res zelo lepa. postava v nulo. vsakega moškega lahko dobi.
in to mi dela vedno. čisto vedno.
kaj naj storim?

Popravila sem ti naslov, upam, da primerno..ker "ljubosumje" ni primeren naslov, ker se gre specifično za tvojo zgodbo in ne debato o ljubosumju.. Če se ti zdi neprimeren, ga spremeni, klikni uredi in napiš naslov tako, da bo povzemal bistvo zgodbe. Evelyn