Bivša prijateljica, ki me sovraži, ga osvaja

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
wundschutz
Sramežljivka
Sramežljivka

Bivša prijateljica, ki me sovraži, ga osvaja

Neprebrana objava Napisal/-a wundschutz »

ljubosumje, ljubosumje, ljubosumje.
ja. ljubosumna sem na mojo bivšo zelo dobro prijateljico.

končno sem našla "princa svojih sanj" in ona to uničuje.
res se je vse zgodilo zelo na hitro, vendar se je.

no da povem od začetka. bili smo na zabavi od kolega. tam je bil tudi on. oba sva bila malo v rožicah, zato sva si upala vse. tako sva se poljubljala in poljubljala praktično vso noč. seksala nisva. čez par dni me pokliče in me povabi na pijačo. bilo nama je super. ujemava se praktično v vsem!

teden dni po tej zabavi je imel najin skupni prijatelj rojstni dan. in spet se je zgodilo. le da sva tokrat seksala. na tisti koči smo bili več dni. zato sva seksala večkrat. bil je nežen. prijazen. vse.

no. od tega je zdaj že 2 tedna. ta teden smo šli skupaj ven. greva na pijačo skoraj vsak dan. res mi je všeč. Vidi se, da sem tudi jaz njemu.

ampak sedaj je vstopila v to mojo "pravlijco" moja bivša zelo dobra prijateljica, ki me resnično sovraži. začela ga je osvajati. na facebooku ga vabi ven. in ravno prejle sem zasledila čisto po naklučju, da gresta zdaj nabirati kostanje.
bosta ona2 nabirala kostanje ja. jo predobro poznam. samo uničiti me hoče dokončno.

čisto sem obupala. ona je res zelo lepa. postava v nulo. vsakega moškega lahko dobi.
in to mi dela vedno. čisto vedno.

kaj naj storim? :)

Popravila sem ti naslov, upam, da primerno..ker "ljubosumje" ni primeren naslov, ker se gre specifično za tvojo zgodbo in ne debato o ljubosumju.. Če se ti zdi neprimeren, ga spremeni, klikni uredi in napiš naslov tako, da bo povzemal bistvo zgodbe. Evelyn
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Vseeno ni ona vsega kriva ane....tut tale ''tvoj'' tipcek te je ocitno hotel samo izrabit za avanturico in sex, ker ce bi mu bilo res kaj do tebe, bi se ustavil pri tebi in sel s tabo nabirat kostanje. Ne pa z eno full hudo bejbo, ki jo bo itak tut samo izrabu za svojo potesitev.
Ona je pa ocitno tudi z razlogom tvoja bivsa best frendica.

Bejz vstran od teh dveh izkoriscevalcev....preden ti on se bolj obnori mozgane, ona pa ti se bolj unici zivljenje.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Nabiranje kostanja je lahko tudi res nabiranje kostanja.

Od kje pa on njo pozna? Ce si mu res vsec, ga ne bo "speljala", ce mu pa nisi, potem pa ja, se zna zgodit.

Kako zgledajo vajine pijace? Prijateljske ali kaj lupckanja, itd...?
Vprasanje al te ima le za FF ali pa si obeta kaj vec.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

*mala* napisal/-a:Od kje pa on njo pozna? Ce si mu res vsec, ga ne bo "speljala", ce mu pa nisi, potem pa ja, se zna zgodit.

in potem si itak ti better off, saj bi z njim samo zgubljala čas :)
Uporabniški avatar
wundschutz
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Nabiranje kostanja je lahko tudi res nabiranje kostanja.

Od kje pa on njo pozna? Ce si mu res vsec, ga ne bo "speljala", ce mu pa nisi, potem pa ja, se zna zgodit.

Kako zgledajo vajine pijace? Prijateljske ali kaj lupckanja, itd...?
Vprasanje al te ima le za FF ali pa si obeta kaj vec.

najine pijače so sproščene. nič lupčkanja. nitit ne tako prijateljske.
vem, da sem mu všeč, to mi je povedal. sicer pa ja. meni se tudi zdi da sem njemu bol FF.

na žalost.
Uporabniški avatar
wundschutz
Sramežljivka
Sramežljivka

v-e-s-n-a napisal/-a:Vseeno ni ona vsega kriva ane....tut tale ''tvoj'' tipcek te je ocitno hotel samo izrabit za avanturico in sex, ker ce bi mu bilo res kaj do tebe, bi se ustavil pri tebi in sel s tabo nabirat kostanje. Ne pa z eno full hudo bejbo, ki jo bo itak tut samo izrabu za svojo potesitev.
Ona je pa ocitno tudi z razlogom tvoja bivsa best frendica.

Bejz vstran od teh dveh izkoriscevalcev....preden ti on se bolj obnori mozgane, ona pa ti se bolj unici zivljenje.

z razlogom ja. ker je moralo biti vse po njeno. oblačisi bi se morala kot je njej všeč. poslušati isto glasbo. ...

to ni prijateljica.
ko sem ji povedala, da tega nočem. sem se ji zamerila. me je zasovražila. :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ce hodita na pijacke, pa sta se ze lupckala, pa sexala....dej mu pol tut med naslednjimi pijackami pokazi malo neznosti pa ga poljubi, pa da vidis kako bo odreagiral. Al pa ga vsaj vprasaj, kako on vidi tole vajino druzenje....ce bi se znalo razvit v kaj vec ali ne??
Takoj ti bo jasno in potem.... lahko ostanes ali gres. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, js bi tud rekla da je tole bolj FF.

Ce se znas custveno distancirat od njega, lahko se ostaneta FF, zakaj pa ne :D ce se pa navezes (kar si se verjetno ze), potem pa zal ne bo slo...

Go with the flow! Ce si mu dovolj vsec, te ne bo kar "spustil".
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Poskrbi, da ta ženska vnaprej ne bo nikoli več izvedela, s kom prijateljuješ. Ker je to niti najmanj ne briga.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
wundschutz
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Ja, js bi tud rekla da je tole bolj FF.

Ce se znas custveno distancirat od njega, lahko se ostaneta FF, zakaj pa ne :D ce se pa navezes (kar si se verjetno ze), potem pa zal ne bo slo...

Go with the flow! Ce si mu dovolj vsec, te ne bo kar "spustil".

lepo povedano. hvala. :)) mislim, da sem se čustveno že navezala na njega ja.
bo treba pozabit vse skupaj. čeprav vem, da bo težko. ampak kot kaže res ne bo šlo drugače. :)
Uporabniški avatar
wundschutz
Sramežljivka
Sramežljivka

v-e-s-n-a napisal/-a:Ce hodita na pijacke, pa sta se ze lupckala, pa sexala....dej mu pol tut med naslednjimi pijackami pokazi malo neznosti pa ga poljubi, pa da vidis kako bo odreagiral. Al pa ga vsaj vprasaj, kako on vidi tole vajino druzenje....ce bi se znalo razvit v kaj vec ali ne??
Takoj ti bo jasno in potem.... lahko ostanes ali gres. :D

hvala! bom poskusila ja. :)
me prav zanima kaj bo. :))
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Če bi mu ti toliko pomenila, mu bila tako všeč, da bi s tabo rad bil v zvezi, ga ne bo nobena prepričala, da ima karkoli z njo. Vsaj zase vem, da bi jo gladko zavrnil že ob prvem povabilu, ji povedal, da pač ne bo šlo in naj da mir. Čuden je ta tvoj "tip".
Zadnjič spremenil Mr. Nobody, dne 26. Okt. 2010 16:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
wundschutz
Sramežljivka
Sramežljivka

positive vibration napisal/-a:Poskrbi, da ta ženska vnaprej ne bo nikoli več izvedela, s kom prijateljuješ. Ker je to niti najmanj ne briga.

to je problem. ko pa imava več kot 60 % skupnih prijateljev. :)
Uporabniški avatar
wundschutz
Sramežljivka
Sramežljivka

Mr. Nobody napisal/-a:Če bi mu ti toliko pomenila, mu bila tako všeč, da bi s tabo rad bil v zvezi, ga ne bo nobena prepričala, da ima karkoli z njo. Vsaj zase vem, da bi jo gladko zavrnil že ob prvem povabilu in ji povedal, da pač ne bo šlo in naj da mir. Čuden je ta tvoj "tip".

no. zdaj vsaj vem, da jaz njemu ne pomenim popolnoma nič.

hvala! :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

glede na to kar si napisala odzgoraj ^^^^^^
....jaz ti vseeno svetujem, da se s tem fantom pogovoris in ti pove kaj hoce od tebe oz. vaju oz. ali ga sploh zanimas. Preden pac vrzes pusko v koruzo.
Ce ti bo povedal da ga ne zanimas, potem pojdi lepo naprej, ce ti rece da se hoce s tabo samo malo zabavat (torej da sta FF), potem moras pa pri sebi ugotovit ali si tega sposobna ali ne.
Odgovori