Za koga navijate in zakaj?
Nogomet: Slovenija, Anglija, Srbija
Man. United
Kosarka: Slovenija, Srbija
Tenis: Ana Ivanovic, Novak Djokovic
Boks: Dejan Zavec (on mi je legenda da vecje ni)
Plavanje: Michael Phelps
Atletika: Usain Bolt, Felix Sanchez
Za njih navijam ze od nekdaj (odkar vem da igrajo), Bolt je pa itak neverjetn, tako da mu svaka cast.
Man. United
Kosarka: Slovenija, Srbija
Tenis: Ana Ivanovic, Novak Djokovic
Boks: Dejan Zavec (on mi je legenda da vecje ni)
Plavanje: Michael Phelps
Atletika: Usain Bolt, Felix Sanchez
Za njih navijam ze od nekdaj (odkar vem da igrajo), Bolt je pa itak neverjetn, tako da mu svaka cast.
-
- Cosmofrik
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
nogavicka napisal/-a:ManUtd - zacela sem zaradi ronaldaampak sem jim tud po njegovem prehodu ostala zvesta, ker je United pac najboljsi!!
Jaz tudi prav tako za United samo da navijam za rdeče vrage že pred prihodom C.Ronalda.. Začel sem navijati leta 1999 ko kot 9 letni mulec gledal finale Lige Prvakov v katerem je Man Utd v sodnikovem podaljšku zabil 2 gola in premagal Bayern München 2:1.. Nekdaj mi je bil David Beckham idol.. Pa stari mački kot sta brata Neville,Eric Cantona,Olle Gunnar Solskjaer..
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Zadnje čase spoznavam ogromno punc, ki navijajo za Real ali Barco, pa jih drugače nogomet ne zanima niti malo, nimajo pojma o njem in ko jim postaviš vprašanje ZAKAJ navijajo za dotični klub, ti ne znajo odgovorit (razen pri tistih pristašicah Reala, ki so zagledane v Ronalda in jim je to glavni in edini razlog). 

Let's swim to the moon .....