Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
gnjavator
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gnjavator »

bi mi lahko en na pm poslal invite za fashiondays.si

hvala :)
Sramežljivko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sramežljivko »

Punce :wink: :) :cool: :razz: ...

Kako funkcionira ta Fashion Days?Enkrat sem bral, da se lahko včlaniš le če te kdo povabi, ampak danes sem na facebooku klikno na povezevo(ki je na desni strani) in videl da se lahko registriraš. No jaz sem se registriral in tudi potrdil prejeto sporočilo(na email), ampak ko sem se prijavil na stran sem bil samo na prvi strani(kjer so akcije, obvestila...), ni pa nekih delitev po znamkah(mislim podoben način kot superge.si). Sedaj nevem ali sem jaz tako smotan(pa imam leče v očesih :D ) ali pa imajo tako slabo "vidljivost"(trenutno pač ne zmorem najti boljšega izraza :roll: :) ) oz. so kakšni posebni pogoji za videvanje le tega...

Ve katera(kako je s tem), ki (s)pozna to spletno trgovino?

lp :oops: :wink: :)
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

No jst mam spet en problem... sm že pred neki meseci tle pisala glede kartice pa sem si pol na koncu tisto eno stvar kupla kar z Mastercardom od tete ker sem pa res hotla met svojo sem si šla prejšni tedn nardit Viso Electron in sem jo včeri že dobila se pravi 3 dni + vikend, ful so hitri.. super! :D Prej sem se vse pozanimala glede Abaneta, paypal kode itd. itd. pozabla sem na eno stvar, ki mi je niso tudi ne omenili na Abanki ko sem vprašala glede paypal kode - polnoletnost. Nisem še polnoletna kartico za paypal pa lahko dobim to meni ni jasno. Tko da me zanima če paypal ful preverja to polnoletnost oz. če sploh ugotovijo, ker sem mal brala na ang. straneh da enim tud po 5 let niso ugotovli pa da kar ti storijo ti sam zamrznejo račun sam sem klicala danes na Abanko pa so rekl, da bi moglo vse delat glede na to da je mami bla z mano, da je tud ona podpisala pogodbo, ker nism polnoletna tko da me zanima a se da da nardim račun na mami pa mojo št. kartice glede nato da je isti priimek pa vse al bodo kompliciral, ker če nebi plačala že 20€ za abanet pa to bi šle še eno na mami delat pa zdj ne vem če bo delovalo... please help.
Na Abanki so sicer rekl, da bi mogl delat brez problema in da paypal to ne gleda ker ne vejo useh mojih podatkov zdej pa nvm :?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^huh, ni mi jasno tole..
Bi pa rekla, da vsekakor ne vpisuj drugačnih podatkov (imena) kot so na kartici.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Če jaz prav razumem, si ti dobila svojo kreditno kartico. To ni kartica za paypal, ampak kreditna kartica, s katero lahko plačuješ preko paypala. Kakšno paypal kodo imaš ti v mislih - tisto, ki se ti izpiše na bančnem izpisku, ko ti poberejo 1,5 EUR? S to kodo banka nima nobene veze. Banka in paypal nista neposredno povezana, OK?

Ustvari si paypal račun in če bodo kje zahtevali letnico rojstva, se zmisli da si polnoletna. Itak oni ne morejo prit do tega podatka. Ostali podatki (ime, priimek, naslov, veljavnost itd.) se pa morajo ujemat s tistimi na kartici.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

rinca napisal/-a:Če jaz prav razumem, si ti dobila svojo kreditno kartico. To ni kartica za paypal, ampak kreditna kartica, s katero lahko plačuješ preko paypala. Kakšno paypal kodo imaš ti v mislih - tisto, ki se ti izpiše na bančnem izpisku, ko ti poberejo 1,5 EUR? S to kodo banka nima nobene veze. Banka in paypal nista neposredno povezana, OK?

Ustvari si paypal račun in če bodo kje zahtevali letnico rojstva, se zmisli da si polnoletna. Itak oni ne morejo prit do tega podatka. Ostali podatki (ime, priimek, naslov, veljavnost itd.) se pa morajo ujemat s tistimi na kartici.

Za kodo in kartico vem ja mam debetno Viso Electron pač zdej sam si moram najprej verificirat račun na paypalu in potem bodo oni kodo poslal Abanki in jo moram it tja iskat, tko je men una tm rekla sam to ni tokšn problem.
Mene je sam zanimal, če paypal lahk dobi use moje podatke (datum rojstva, EMŠO itd.) če ne je pol super.
Hvala ful :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^1. nč ni treba it "tja iskat", dobiš mesečni izpisek domov; oz., praviš da imaš opcijo spletne banke - dobiš na netu.
2. ne, ti jim daš samo te podatke
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:^^1. nč ni treba it "tja iskat", dobiš mesečni izpisek domov; oz., praviš da imaš opcijo spletne banke - dobiš na netu.
2. ne, ti jim daš samo te podatke

Men so rekl da moram verificirat in bo paypal njim poslau kodo in al jo grem tja iskat al bo pa na Abanetu sej bom verificirala pol bom pa vidla kam po poslal.. se ne sekiram kej preveč zard tega. ;)

Tistega linka ki si dala pa ni odprlo, ampak predvidevam da kaže da vpišeš le Ime, priimek naslov itd. in ne roj. datuma.
No hvala za pomoč da sm zdej mal bol mirna da bo dejansko delalo :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^link je bil samo do "sign up" dela PPja, pač šla pogledat kaj hočejo od "stranke" pri vpisu - geslo & uporabniško ime (e-mail), priimek, naslov, telefonska št.; datum rojstva jih ne zanima.
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:^^link je bil samo do "sign up" dela PPja, pač šla pogledat kaj hočejo od "stranke" pri vpisu - geslo & uporabniško ime (e-mail), priimek, naslov, telefonska št.; datum rojstva jih ne zanima.

No ok, hvala. Sicer sem brala neki, da so nekaterim ukinl če so zvedl sam to je pomoje en lari fari. Kolk je strani k morš bit polnoletn pa ti nč ne rečejo. Upam, da bo use uspel :D
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Hailey »

Nism brala vse za nazaj, tak da se opravičujem če ste kje že klepetale o tem. Zanima me, če si je katera uggice naročila iz online shop-a in če, od kod? Našla sm par nemških strani ampak jim ne zaupam povsem.

In pa še, ma katera izkušnje z http://youbootstore.com ali http://www.cheapu99bootsale.com ?
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Hailey »

sej tam sm našla ti dve strani, sam ni nobena napisala če je že kdaj kej naročila. preventiva. ;D
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

Hailey napisal/-a:Nism brala vse za nazaj, tak da se opravičujem če ste kje že klepetale o tem. Zanima me, če si je katera uggice naročila iz online shop-a in če, od kod? Našla sm par nemških strani ampak jim ne zaupam povsem.

In pa še, ma katera izkušnje z http://youbootstore.com ali http://www.cheapu99bootsale.com ?

Tudi mene to zanima! Ali lahko prilepis link od teh nemskih strani se prosim?
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Odgovori