hvala

) ali pa imajo tako slabo "vidljivost"(trenutno pač ne zmorem najti boljšega izraza
) oz. so kakšni posebni pogoji za videvanje le tega...

Prej sem se vse pozanimala glede Abaneta, paypal kode itd. itd. pozabla sem na eno stvar, ki mi je niso tudi ne omenili na Abanki ko sem vprašala glede paypal kode - polnoletnost. Nisem še polnoletna kartico za paypal pa lahko dobim to meni ni jasno. Tko da me zanima če paypal ful preverja to polnoletnost oz. če sploh ugotovijo, ker sem mal brala na ang. straneh da enim tud po 5 let niso ugotovli pa da kar ti storijo ti sam zamrznejo račun sam sem klicala danes na Abanko pa so rekl, da bi moglo vse delat glede na to da je mami bla z mano, da je tud ona podpisala pogodbo, ker nism polnoletna tko da me zanima a se da da nardim račun na mami pa mojo št. kartice glede nato da je isti priimek pa vse al bodo kompliciral, ker če nebi plačala že 20€ za abanet pa to bi šle še eno na mami delat pa zdj ne vem če bo delovalo... please help.

rinca napisal/-a:Če jaz prav razumem, si ti dobila svojo kreditno kartico. To ni kartica za paypal, ampak kreditna kartica, s katero lahko plačuješ preko paypala. Kakšno paypal kodo imaš ti v mislih - tisto, ki se ti izpiše na bančnem izpisku, ko ti poberejo 1,5 EUR? S to kodo banka nima nobene veze. Banka in paypal nista neposredno povezana, OK?
Ustvari si paypal račun in če bodo kje zahtevali letnico rojstva, se zmisli da si polnoletna. Itak oni ne morejo prit do tega podatka. Ostali podatki (ime, priimek, naslov, veljavnost itd.) se pa morajo ujemat s tistimi na kartici.

purple_rain napisal/-a:^^1. nč ni treba it "tja iskat", dobiš mesečni izpisek domov; oz., praviš da imaš opcijo spletne banke - dobiš na netu.
2. ne, ti jim daš samo te podatke

purple_rain napisal/-a:^^link je bil samo do "sign up" dela PPja, pač šla pogledat kaj hočejo od "stranke" pri vpisu - geslo & uporabniško ime (e-mail), priimek, naslov, telefonska št.; datum rojstva jih ne zanima.

Hailey napisal/-a:Nism brala vse za nazaj, tak da se opravičujem če ste kje že klepetale o tem. Zanima me, če si je katera uggice naročila iz online shop-a in če, od kod? Našla sm par nemških strani ampak jim ne zaupam povsem.
In pa še, ma katera izkušnje z http://youbootstore.com ali http://www.cheapu99bootsale.com ?