Adrianno bi jaz kar okol kepe, ker je res ratala tak razvajen otročaj, da to res ni. Že ko sta bla z Navidom skup zadnje par delov se je do njega grozno obnašala, to kar je pa zdej Silver nardila je pa prav za kozmo forum tema (rada bi se maščevala, pa ne vem kako, jok jok). Naomi je men nehala it na živce že zlo kmal, nek v 2. sezoni. Tam mi je bla bedna, ko je bla nek otrok matere narave, mi je bolj všeč kot razvajenka, ker v bistvu ni slaba oseba. Pa zdaj ko sta s tem dorkom skupi in se je namaskirala tak za Avatar gledat mi je bla cela aaaaaawwwww

Ivy je največja faca, sam tale tipček, ko ga je zdej ujagala je res krneki.... Men bi una ful pasala skup z Liamom, ne pa z Dixonom pa un z Annie. Emily so res lepo izigral, sam ne vem, a je sam men una zgledala ful 11 stara? Nekot mi ni pasala not, sn vesela da so jo skenslal. Pa Dixon, ki je sicer all that black res izpade neumno, ker ma preveč kvadratno glavo za reperja, ko hoče bit cel yo 'sup bro. Ne gre, un ma tak pridkan polizan videz. Sitn je no