No, kot je ena predlagala, bi kr odprli temo za nov 90210, stara tema je pa namenjena staremu Beverly Hillsu , iz 90-ih let:)
Men je nanizanka vedno bolj všeč, Dixon in Silver sta najboljša. Sam se mi pa vleče ta čas do 31.3., k bo na sporedu nov del. Sm pa zasledila nov promo:
http://spoilertv.blogspot.com/2009/03/9 ... promo.html Donna's back!!:) Pa vse zgleda zelo zanimivo, tako da komi čakam!Še posebi me zanima ta del s Silver!
Men tega promota noče zavrtet. Men je tud kr fajn tale 90210. Najboljši sta mi Silver in Adrianna. Sm pa slišala da bo (z belo) Silver doživela živčni zlom (ne vem zakaj) in da bo na koncu sezone nekdo umrl, mislim da bo v zadnjem delu pogreb.
Men sta isto SIlver in Adrianna najljubši. Mogoče Adrianna še boljš (tak luštna mi je...).
I still want Dylan back mi je bil najboljši iz stare serije. A se že kej več ve, če je kaka možnost, da se vrne? Upam da ga prepričajo.
Ker tud Donno so, pa sem kar nekaj časa nazaj brala da ni šans da se vrne.
Zadnjih nekaj delov je veliko boljših kot začetni. Upam da se bo le izboljševalo.
Pa še druga sezona bo. Prov fajn.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jst sm tut lihkar mal pogledala na you tube od te tanove...ubistvu me je zanimal samo za stare karakterje kako kaj zgledajo pa to..pa shannon zgleda prav staro, presenetljivo pa jennie zgleda res super za svoja leta, ubistvu se mi zdi precej ista kokr v starem BH.
Pa jst bi tut rada da se Dylan vrne, da bosta enkrat za vselej že s Kelly skp.
ma dajmo no odpret temo za vsak del harry pottera posebej ce lahko punce strpajo pod antp se avstralijo in kanado in kaj jaz vem vse, bi se lahko tud ve potrudle.
To je čist druga serija kokr prejšnja (ok dve igralki sta isti) in dokler se je pisal o tej tanovi v stari temi men ni blo čist nč jasn, kr je bli use zmešan, vsak je za drugo sprašvou tko da mislm da je kr prov da je druga tema za tole.
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)