Kakšen sok, jogurt kupim v Intersparu ali Leclercu...mah kokr je čist odvisno...
Včasih malico...
To je cca. 15 € na mesec ampak včasih tudi manj...
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Čisto odvisno...se zelo razlikuje...včasih tudi 50€...
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Accesories, Muller...če kaj mimogrede najdem ki mi je všeč...gre pa tm 10€...
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
Za kozmetiko nekje 15€ -20€ na mesec. Ker ponavadi kupujem več stvari hkrati, sam povprečno pa tu nekje. Večinoma negovalno (čistilo za obraz, tonik, gel, krema po večernem umivanju). Največkrat in najraje nakupujem v DM in Mullerju...kupujem tudi za tuširanje, WC papir...vse v teh dveh trgovinah...tako, da včasih več hkrati kupim in dam tudi čez 40€.
5. žuriranje + alkohol?
15€ pa še to je cca. ker ne žuram...edino kaka pijačka kdaj...če je pa žurka pa namenim 30€...ampak to je redko sedaj...
6. cigarete (če kadite)?
Ne kadim...
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?
Ne hodim...če pa grem grem 2x na mesec...
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim?
80€ na mesec...imam svoj avto...
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira

Kupim včasih Rino...drugače pa ne kupujem revij...
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu?
Na 3 mesece grem k frizerki pri kateri odštejem za barvanje in striženje 35€.
11. morje? (letno)
Kar velikokrat poleti...sem pri njegovih starših...tako da kupim nekaj stvari za cca. 30€ ali pa če se še kaj rabi kupim jaz...pa še to se kregamo...
No tako, da kaj veliko na morju ne zapravim...letos bo šlo več ker greva za en mesec na road trip...