barbie_girl_85 napisal/-a:OMG........ne morem verjet, da nekdo lahko tko razmišlja.....si se vprašal, če si sploh vreden razdejanja, ki si ga naredil v materinem telesu?
Your point being? *shrug*

rebelgirl napisal/-a:alo alo alo...prvič: nosečnost in porod NISTA bolezni. sej to veš, pomoje si se malo zatipkal.
rebelgirl napisal/-a:drugič: z ženo se najbrž da nisi poročil SAMO zato, ker ubijalsko dobro zgleda. kokr te poznam po tvojih postih, mi deluješ zelo razgledan, zelo preudaren in ful pameten. dej bodi pameten še tule.. vsi se bomo postaral, tut ti ne boš večno lepotec, glih tako kot tvoja žena ne. če ma zdej dobro postavo ma super šanse, da to postavo po porodu pridobi nazaj. če skrbi zase, se po porodu ne bo zanemarila in se nima bat, da bo postala 100kilska mama z mastnimi lasmi. če jo bo pa kej motilo, si bo šla pa popravit...povečanje prsi, liposukcija, keglove vaje, da pride v formo...
rebelgirl napisal/-a:sta še mlada in mata čas za otroke, ampak za božjo voljo ne piši takih traparij. me zanima kaj bi nardil, da ji v prometni nesreči odreže nogo. a potem bi se pa kr ločil in drugo s popolno postavo poiskal?
rebelgirl napisal/-a:alwaleed pa prosim ne zameri mi. mogla sem se oglasit, ker si kar predstavljam kako grozno bi se tvoja žena počutila po porodu, če bi prebrala tole kar si napisal. ljudje nismo samo tisto kar se vidi od zunaj.
rebelgirl napisal/-a:jst bi želela moža, ki bi me sprejemal in ljubil tudi brez noge, roke ali dojke, ker si bom tudi jaz za moža izbrala človeka, ki ga bom ljubila pa če bo plešast in na vozičku...al pa z veliko brazgotino na hrbtu, ker je dal najinemu otroku ledvico. ne bo potem nič manj popoln in nič manj vreden ljubezni.
Alwaleed napisal/-a:Your point being? *shrug*
Horus napisal/-a:Me zanima, kdaj boste ženske na tem forumu skapirale razliko med nečim, kar ni prostovoljno (bolezni ipd.) in nosečnostjo, ki JE prostovoljna
Alwaleed napisal/-a:Med boleznimi, ki jih poznamo, sta nosečnost in porod relativno grozotna, neljube posledice pa pogoste in trajne.
Horus napisal/-a:
Sicer pa, kot sem rekel. Če ženska napiše, da noče otrok, se jo razume. Če tip, pa je konc sveta xD
Alwaleed napisal/-a:rebelgirl napisal/-a:sta še mlada in mata čas za otroke, ampak za božjo voljo ne piši takih traparij. me zanima kaj bi nardil, da ji v prometni nesreči odreže nogo. a potem bi se pa kr ločil in drugo s popolno postavo poiskal?
To seveda ne. Ampak zakaj bi ji nogo sam po lastni odločitvi odrezal?
Alwaleed napisal/-a:rebelgirl napisal/-a:alwaleed pa prosim ne zameri mi. mogla sem se oglasit, ker si kar predstavljam kako grozno bi se tvoja žena počutila po porodu, če bi prebrala tole kar si napisal. ljudje nismo samo tisto kar se vidi od zunaj.
Ne zamerim. Ona vse to ve. Saj nisem samo jaz tisti, ki ima takšne pomisleke; ona jih ima podobno. Saj je njeno telo tisto, ki ima doživeti takšno transformacijo; ne moje.
Horus napisal/-a:ŽENSKE obsojate moške, ki nočejo otrok, in razumete druge ženske, ki nočete otrok.
Tip, ki pri tridesetih hoče brez obveznosti sexat, je označen za nezrelega in nevemkajševse. O tem govorim. Če pa ženska hoče brez obveznosti sexat, pa to vse ženske zagovarjajo