(najprej glede telefonske, potem pa še povod za prvi poljub
)
In podobno kot monique* nad mano mislim, da če je pristop kakor toliko normalen v kompletu s simpatičnim/všečnim tipom, da uspe.
(najprej glede telefonske, potem pa še povod za prvi poljub
)
Horus napisal/-a:Morali bi narediti gibanje, ki bi se borilo za to, da se eno celo leto dni vloge pri prvem pristopu obrnejo - se pravi, da morajo pristopati ženske. Sklepam, da ste vse punce tule za? =]]
), povem da smo iz Slo. Nadaljuje po hrvaško če hočmo bit dobr pofukane ???? halooooo kr tko,..... Zlo na debel sm ga pogledala in rekla nej se spele on pa reče ne razumem,.... pol se je pa končno odpelu naprej.
js prvo pogledam k da bi z marsa padu pa se on nasmeji pa rece tvojo telefonsko bi..js sam whatever rečem da ni navoljo.. ampak če bi blo to use bi blo še dobr.. pol je pa začel ka bi šla z mano na bazen al pa na masažo.. lah ti pa js nudm erotično masažo..
js gledam kaj njemu ni jasn in se na čim hitrejš način hočm odstrant. a k da njemu ni dost hodu za mano po trgovini in mi skos govoru dokler mu nism enepar krepkih povedala... Na kar nakonc reče ves jezn če mi nočš dat št mi vsaj pokaž trenerke za 2 letne punčke.. js sm sam wtf
no nakonc je še šefico k je bla na blagajni pecu...

bunncy napisal/-a:on prvo lepo ja meu bi ene superge mi pokaže model k mu je všeč in mu povem da mam njegovo številko čevlja, on pa men direkt nazaj rače js pa nism tvoje številke?js prvo pogledam k da bi z marsa padu pa se on nasmeji pa rece tvojo telefonsko bi..