Ninellee napisal/-a:Tudi jaz sem na 700. mestu dobesedno, mislite da bom dobila letos saj tok k piše na strani študentskega doma predvidena dinamika vselitev. Zbrala sem 370 točk in naj bi dobila med 1.11 ter 31.12. a ti roki kej veljajo al se spreminjajo. Tačas si moram poiskati nekje drugje, mislite da se da dobiti za krajši čas al si mi najbolj splača soba brez pogodbe, če ima katera kakšno ponudbo se priporočam. hvala
Js sem bila lani na 630 i še enem mestu. Vselitveno sm pa imela 16.11 (kljub temu da mi je na izračunu pisalo, da se bom selila enkrat januarja-marca) .. Lani je vse skupaj potekalo zelo hitro, za letos pa nevem, boste vidli kak se bo hitro popucal seznam prvi mesec.
Za najem sobe, pa ti povem da v LJ, najraje vidijo da imajo zasedeno za celo študijsko leto (sama sem imela probleme z lastnikom, ker sem htela it po enem mescu ven, pa je kr neki sikal, da tk se nismo zmenli, da zdej bo on težje dobu stranke - sm mu sam rekla, who cares, dost dnarja sm ti zmetala, pa še sikau je zarad brezveznih stvari, ni kuril ni nič.) Tk da, najboljša varianta je, da povprašaš prijhatlce, če ma katera kej placa v stanovanju, pa spiš pr njih, ali pogledaš če kdo prodaja kakšno žensko odločbo v študentskih domovih.