.
Čisto pri vsaki temi se začne neki bockat, pojasnjevat, razčlenjevat, špikat, jebat, moralizirat,...
Avtorici teme: Po opisanem sodeč, ti manjka samospoštovanja. Da se vračaš k nekomu, ki je, kakršen si napisala, čeprav si tega NE želiš (vsaj tako si napisala), ti da lepo vedet, da se ne spoštuješ (čeprav boš verjetno trdila obratno, kot vsakdo
). Ko se boš pričela spoštovati, se ne boš vračala k nečemu, kar ti ne koristi, kar te pušča v dilemi, kar izgine, ko se želiš pogovoriti,...
Ko se boš pričela sama spoštovati, ne boš hodila za njim ko en pesek in se mu uklanjala, se želela pogovoriti, razrešiti stvari... Nop... Ko boš prišla do te faze, boš skomignila z rameni in šla naprej.

večkrat sm prekinla z njim use stike pa sm misla da mi bo kul da ga bom pozabla, ampak ne, ko sm začela razmišljat o njem sma se začela spet pogovarjat, smsi... na momente je hladn tk ko da nebi blo nč, spet drugič mi pa govori lepe besede pa je čist drgačn, ful prijazn, nežn itd. itd...nimama pa razčiščeno za nazaj nič, me pa zlo zanima ka zdej on misli, sam ne vem kk oz. če bi ga to uprašala. vem da sm naivna pa da bi blo bolš da ga pozabim, ker mi to res vsi govorijo, res sm se trudla da bi ga pozabala,ampak enostavno ne morem, rada ga mam ne glede na to kak je bil do mene...