A je mela kera že podoben primer?Ali pa ga celo ima.Jaz bi se ful rada tešila tega vsega,ker mi res samo škoduje

CorfuGirl napisal/-a:Ne ni tako.Sem dovolj zrela za vse.In sem se ga rešila tud za en mesec pa sem bila ful srečna.Ampak mava nerazčišene pojme za nazaj in valda da bi jih rada rešila on pa kar trmi glede tega.Ko se hočem pomenit in ga sprašujem zakaj in čemu opet vse to izgine ko kafra.Pol pa čez cajt sms zakaj sem jezna nanj.Ne gre se tu za nobeden telesni stik ker ga nimava več in ga ne želim imeti in ne gre se tu za nobene ljubezenske zgodbe o nama da bi se menila o naju.Ne.gre se zato da ko se mi javi in se hočem pomenit o tem kaj je bilo izgine in to me jezi.In zarad tega me uničuje.Sem pač tak tip človeka ki hoče vse rešit na kraju mesta.Men je težko pozabit nekaj o čem nevem če sem kriva al nisem.čeprav vem da v tem primeru nisem.Rada pa bi vedela kaj je bil povod za vse to kar je bilo med nama.Saj men se je** za nejga kaj počne in me ne vleče niti kanček ljubezni k njemu.
CorfuGirl napisal/-a:Ja saj mata prav ja.Ker sem res srečna ko se ne slišiva.Potem pa en sms ali klic vse pokvari.Pač nimam rada ignorja po nepotrebnem.Sicer pa če bi bil dovolj odrasel on bi se že pomenil z mano a ne.Dokazuje samo nasprotno in nič več.Neve razčistit pojmov in to je to.
sončk napisal/-a:To ni več tvoja stvar kaj on je in kaj on ni, tko da nehi o tem premišljevat in pejt naprej s svojim življenjem.