The Vampire Diaries

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

FreakChiq napisal/-a:Spoilerish opis, kaj bi se naj dogajalo v 2. sezoni:
(Preventivno z belo) In season 2, the Stefan/Elena/Damon will evolve into a Stefan/Katherine/Elena/Damon quadrangle and surprisingly it will be Stefan, NOT Damon, who will be the most affected by Katherine's return: it will turn out he's not as over her as he thought he was. Elena will come to come to terms with the fact that she may have developed feelings that are more than friendly towards Damon. Damon, on the other hand, will be busy devising a plan with the Council of the Founding Fathers to take down Katherine.
And yes, werewolves will be introduced next season and one of them (probably Tyler?) will connect with a certain witch (Bonnie?) while trying to deal with how to cope with their supernatural abilities.

^^ :tanz: :freude: :ja:
God, I hope this will turn out to be true! Not only because it would definitely rock my socks off, but also because this would mean I'm kinda psychic. Ali pa, da preveč TV-ja gledam in vem kaj hodi po glavah od avtorjev hehe.

Either way... WOohoo, season 2 here we come!

ME LIKE IT!!!! :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Slika

Mislite da je to Elena ali Katherine? :D
Use your head and follow your heart.
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

V Ameriki pride 1 epizoda 2 sezone ven 9.septembra, torej bo pri nas 10. ali 11. septembra :D wiiuu
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Kul trailer za 2. sezono (s Katherine) :)

Pa še nova slikca :)
Slika
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

Trailer svetovno zgleda!!!!!!!!!!!! :) :) Komaj čakam!!!

Damon: "I kissed Elena!" :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

joy23 napisal/-a:Slika

Mislite da je to Elena ali Katherine? :D

Definitivno Katherine. Elena nebi tako tesne hlače nosila (no, sej zdej se že v trailerju vid :D) :P

Še malce, še malce pa bodo končno novi deli. :ja: :ja:

Slika

Promo slike: KLIK
Zadnjič spremenil *mala*, dne 27. Avg. 2010 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

joy23 napisal/-a:Pa še nova slikca :)
Slika

Men ima Elena tu grdo suhe noge. Mogoče je pod takim kotom slikano, ampak noge so mi fuul presuhe :?
A goal without a plan is just a wish.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst tud mislim da je Katherine :D (Sicer smo pa že tko v trailerju vidli, ja.) Elena oz. Nina je pa itak cela ful suhcena. Ampak se mi zdi še v mejah normale.

Od tistih slik, do katerih je *mala* prilepla link, mi je pa tista z Eleno v modri obleki prekrasna :love:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mislim da so v zgornji fotki pretiraval s photoshopom, ker se mi v nadaljevanki ne zdi tako suha (no, je suha, ampak ni preveč suha; ne vem no, meni je ful všeč njena postava). Npr.: KLIK1, KLIK2

Meni Elena tudi v tejzlati oblekizgoraj super zgleda (pa Caroline v tej obleki tud fantastično zgleda).

Moram pa rečt, da se mi je Elena precej prikupila. Najljubša sta mi še vedno Damon in Jeremy :hearts:
Ravno še enkrat gledam celotno sezono in ne vem zakaj mora tolk kul likov umret :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

*mala* napisal/-a:Npr.: KLIK1, KLIK2
Moram pa rečt, da se mi je Elena precej prikupila. Najljubša sta mi še vedno Damon in Jeremy :hearts:
Ravno še enkrat gledam celotno sezono in ne vem zakaj mora tolk kul likov umret :?

Ja na tistih slikcah je pa luštna :) , drugače pa kakor je nisem marala na začetku serije, se je tudi zdej meni prikupila (sploh po parih pogledanih intervjujih). Najbolj žou mi je Pearl v seriji, te res ne bi bilo treba ubiti. Damon je pa itak najboljši, najljubši,... :)
A goal without a plan is just a wish.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst tud gledam TVD še enkrat :D In ugotavljam, da sem kar nekaj stvari pozabla. Men je tud Elena ful všeč - kot lik, karakter, pa zdi se mi, da jo Nina fajn igra. Komi čakam da vidim Eleno in Katherine skupaj, pa da vidim razliko med njima oz. kak ju bo Nina odigrala. V trailerju zgleda ful fajn :) Pa Nina mi je tud v resnici ful simpatična, pa še luškana je, postavo mi ima tud lepo. Drugač je pa tud men poleg nje itak Damon naj :D Od tistih, ki so umrli, mi je pa najbolj žal Lexi, čeprav je bla sam v enem delu. She was fun :( Pearl je bla tud v redu, ja, Anne mi pa niti ni blo žal, ne vem zakaj. Mam pa občutek, da mi bo v novi sezoni tud Katherine všeč :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Slika Slika

Druga mi ni všeč, ampak prva je pa yummy :D
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

No, ste že pogledale prvi del druge sezone? :D
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Ravnokar pogledala. OMG, kter huuuud del!! Že v prvem delu se je tolk zgodilo. Če bodo tko nadaljeval, bo ta sezona še boljša kot prva :) Čist sem navdušena. Katherine mi je huda in mal mi je smešno, ker jo igra ista igralka, ampak na njo vseen gledam kot na drugo osebo :D Bogi Damon :( Sam kar je naredil z Jeremyem, to sem bla pa čist šokirana. Nisem še sigurna, če mi je to všeč :D
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kremsnita »

Jaz sem skor v zaslon zlezla, tolk mi je blo napeto. Res se je že ful zgodilo. Bogi Damon. Naj k men pride, jst bi ga mela rada :love: Komaj čakam nadaljevanje. Aja, Damonova reakcija, ko je skužil, da je kušnu Kathrine - priceless. :D
Odgovori